Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Noin 80-vuotta sitten USA:n talous romahti, ja maa ajautui syvään lamaan. Lama ajasta ja epätoivon tunnelmista huolimatta pellot, tehtaat ja työvoima säilyi käytännössä koskemattomana, ja pian virtuaalipääomakin alkoi pikkuhiljaa kasvaa. Ilman sotaakin veikkaan, että Amerikka olisi selvinnyt "lamasta"

Neuvostoliitto ajautui noin sukupolvi myöhemmin epäonnistuneiden maatalouskokeilujen seurauksena nälänhätään, jolloin sen oli pakko alkaa tuoda viljaa lännestä. Liika riippuvuus lännen elintarvikkeista, elektroniikasta ja markkinoista johti lopulta talodelliseen kiristykseen, mikä joudutti jo muutenkin epäonnistuneen järjestelmän romahtamista.

Lopulta Neuvostoliitto romahti talousvaikeuksiinsa vailla laukauksen laukausta. Yhtään luotia tai ohjusta ei ammuttu, tai merkittäviä taisteluita käyty. Neuvostoliiton talous ja imperiumi romahti, mutta puna-armeija säilyi tosiasiassa koskemattomana. Tänään Venäjän federaation armeija on suoraan Naton jälkeen maailman edistynein, ja itseasiassa omaa Natoa huomattavasti kehittyneempää ohjusteknologiaa, ja ydinaseiden suhteen Venäjän arsenaalia itsessään voi täysin verrata USA:n vastaavaan, vaikkakin USA:lla on Naton muodossa varaa tietenkin sijoittaa sitä paljon laajemmalle esim Puolaan(tosin omalla kustannuksella Ja löytyyhän Veli Venäläisellekin tarvittaessa ystävämielisiä valtioita mm Venezuelasta ja Iranista )

10-vuotta sitten Aasia ja varsinkin Kiinan talous koki miltei totaalisen romahduksen ns "Aasian talouskriisin" myötä. MM Japanin talous ajautui syvään lamaan. Siitä huolimatta Japanin teollisuus jatkoi vuodesta toiseen laadukkaan teknologian tuottamista aina autoista peruselektroniikkaan ja peräti biotieteeseen. Teknologiaa ja kulutustuotteita, jotka kaikilla mahdollisilla elämän osa-alueilla vastasivat Eurooppalaisia vastaavia, elleivät peräti olleet korkeammalla tasolla. Kiina puolestaan...no, kaikkihan me tiedämme mitä heille 10-vuoden jälkeen kuuluu nykyisestä "Talouskriisistä" huolimatta.

Eli tehdäänpä tässä nyt yksi asia selväksi;finanssikriisi on aina finanssikriisi! Raha(varsinkin jenkkien)on viimekädessä vain paperia. Kyse on paperista, joke ei nykyään edes ole sidottuna kultaan! Noin 10% maailman rahasta on edes seteleitä! Loput on kaikki virtuaalinumeroita pankkien tietokoneissa!

Finanssiromahdus ei ikinä ole tappanut ketään! Valtiot ovat selvinneet pahemmastakin, mm maataloustuotannon romahtamisesta ja nälänhädästä. "Finanssiromahdus" ei käytännössä ehkä pysäytä muuta, kuin Japanin kaltaista miehitettyä nukkevaltioita, ja sielläkin perusteollisuus jatkaa yhä sinnikkäästi laatutavaran tuottamista liukuhihnalta, vaikka ajautuivat virallisesti lamaan jo yli 10-vuotta sitten!

Eli "lama" tosiasiassa ketään pysäytä. Vain niitä pienimpiä ja köyhimpiä valtioita. Rikkaat valtiot voivat laskea korkoja vaikka tuomioäivään asti, ja näin myös laskea rahansa arvoa siihen pisteeseen, että velka tosiasiassa häviää olemattomiin.

Ei ole mahdollista saada todella määrätietoista valtiota ja kansaa polvilleen yksinkertaisesti romahduttamalla pankkeja. Valtio voi aina painaa lisää rahaa. Saksa pysäyttämiseen tarvittiin KAKSI maailmansotaa! Venäjä on vieläkin pystyssä...

Finanssikriisi ei voi suoraan sanoen kaataa yhtään mitään! Ihmiset ovat sen verran sisukasta sakkia. Mediassa pitää nykyään ääntä vaan pankkiirit, jotka pelkäävät pennostensa perään. He levittävät MASSAMEDIALLA paniikki jostain hiton "Armageddonista" joka tapahtuu, kun he menettävät sijoituksena ja heidän osakkeidensa arvo laskee nollaan. Maailmanhistoriassa lama ei ole käytännössä pysäyttänyt MITÄÄN kansakuntaa! Esim suurvallan psyäyttämiseksi tarvitaan jotain hieman järempää kuin "finanssikriisi" Venäjään ei käytännössä tepsinyt edes nälänhätä. Nykyinen "Financial Armageddon" on median luoma kupla. Aivan niinkuin tämä ns "ilmaston muutos" Aluksi oli "varmasta" ydinsodasta seuraava uusi jääkausi, sitten Kiinan ja Intian itsekkäiden ruskeiden kapitalistien aikaansaama "global warming" ja nyt "Financial Armageddon" Yhtä isoa MEDIAPASKAA koko homma!

Kommentit (1)

Eihän Saksaa saatu hävitettyä kartalta pommituksilla eikä miehityksillä tai johtoa vaihtamalla ja Japani ei kadonnu edes ydipommeilla. Kuinka finanssikriisit sitten vois tuhota valtioita ja hävittää kansakuntia.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat