Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Rupesin Herkuleeksi ja päätin siivota talouden Augeiaan tallit eli sen ison lipaston, jonne on vuosien ajan tungettu kaikki ns. tärkeät paperit.

Kuten yleensä, aika oli tehnyt useimmista tarpeettomia Mutta: monessa paperissa on sellaita yksityislaatuista tietoa, etten halua niitä ihan paperinkeräykseen tai sekajätteisiin laittaa. Näitä ovat mm. perheen pankkitilinumerot, palkkakuitit, sairaustiedot ym.

Nyt kysymys: missä tavallinen tallaaja voi turvallisesti hävittää tallaiset paperit?

Joskus aiemmin vein niitä töihin, jossa oli paperintuhooja vai mikä sen silppurin nimi on. Mutta eläkkeellä tätä mahdollisuutta ei ole. Koska meillä tai lähipiirillämme ei ole puuhella, takkaa eikä muutakaan tulisijaa käytössä, ei polttaminen onnistu. Saksilla silppuamisessa on liian iso urakka eikä käsivoimat riitä repimiseen.

Jotta jos joku on keksinyt pulmaan ratkaisun tai tietää Helsinskajassa paikan, missä ne voisi hävittää
niin olisin tiedosta kiitollinen.

Sivut

Kommentit (16)

itsellä oli tässä sama ongelma, kunnes keksin, että töissä on paperisilppuri.

sen jälkeen olen huomannut, että noita paperisilppureitahan saa kohtuu halvalla tiedä sitten miten paskoja ovat.

Niin, eikä oman paperisilppurin hankkiminen ole kovin järkevää. Missä sitä kerrostaloasunnossa edes mahtuisi säilyttämään?

Jos on osakkaana talossa, niin aloite että yhteinen silppuri hankintaan.
Toisalta jollain kolmenkympin silppurilla tuhoaa ainakin metrin pinon, mutta tietenkin se vie viikon illat aikaa.

voi helveti jos tollasta pitää edes kysyä...
Käytä päätä edes sekunti. Paikkoja on maapallo piukassa.
Oikeasti aivan naurettavaa avuttomuutta. Varmaan kuolet nälkäänkin kun tölkinavain on hukassa ja ainoa ruoka on tölkissä...Voi luoja

Kiitos! Luulin, että silppurit maksaisivat ainakin kymmenkertaisesti

Taidanpa viikonloppuna ajaa Vantaalle Puuilon kauppaan jaa hankkia tuommoisen. Pistän sen sitten kiertämään sukulais- ja ystäväpiirissä. On muuten hyvä ja halpa kimppajoululahjaidis!

thuga101
nyt on taas uusavuttomat kehissä...

Tuli on keksitty.

Ja älkää sanoko "asun kerrostalossa, en voi polttaa täällä".


Toptop!

Ei Helsingissä saa kokkoa sytyttää saati roskia polttaa. Ulkoilualueiltakin on grillipaikat tulisijoineen poistettu ilkivallan takia. Eikä olisi reiluakaan täyttää jonkin julkisen makkaranpaistopaikkaa paperituhkalla

Se kuulisa aseharrastaja menetti aseensa ja maineensa kun sen tuhkis kärysi partsilla. Muutama kilo paperia voi tuottaa säväyksen poltettuna. Vaikkapa 500 sakkoa palokunnan turhasta käynnistä.

thuga101
voi helveti jos tollasta pitää edes kysyä...
Käytä päätä edes sekunti. Paikkoja on maapallo piukassa.
Oikeasti aivan naurettavaa avuttomuutta. Varmaan kuolet nälkäänkin kun tölkinavain on hukassa ja ainoa ruoka on tölkissä...Voi luoja


Omat roskani poltan itse muuraamassani takassa poltettuani siellä ensin kunnon pesällisen kuivia puita, niin ei tule niin pahoja päästöjäkään. Vähän sohit umpimähkään uusavuttomuusjuttujesi kanssa. Esitin vain asiallisen kysymyksen.

Mulle ei ole tuollainen ongelma. Poltan joko saunan kiuaspesässä tai sitten öljykattilan kakkospesässä. En ole moista ongelmaa edes tiedostanut. Niin itsestään selvää se on meille vanhempien omakotitalojen asukkaille. Siis täällä "maalla".
Meille on moni asia niin itsestäänselvys, että ei tule ajatelleeksi betonilaatikkoeläjien ongelmia tuossakaan asiassa.

Pyromaanin elämä kerrostalossa on hankalaa. Pienestäkin roihusta tulee vaikea sotku ja iso lasku.

Eräänä iltana halusin kokeilla, kuinka roskapussi palaa. Jotain muovia se on. Ja sehän sitten roihahti oikein kunnolla. Vähän yllätti.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat