Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Lektu-elli on kirjoittanut 800 viestiä, eli 0.1% kaikista viesteistä. Siksi te olette 99.9:sti väärässä noin keskimäärin, koska olette lukeneet niin paljon muidenkin viestejä, jotka ovat väärässä.

Mutta ajatellaan että kirjoittaisin blogia, jota lukisi vain pari ihmistä, ja he eivät lukisi kuin paria muuta blogia. Vaikutusvaltani nousisi 0.1% -> 33% eli 330-kertaiseksi.

Syyttäjälle näillä ei ole eroa. Yksi lukija tai miljardi, aivan sama. Kiihoitusta molemmat. Ei väliä silläkään ettei miljardi ihmistä osaa suomea. "Viestisi on kaikkien saatavilla".

Syyttäjät voisivat olla vielä pahempia halutessaan. Voisivat laskea tulevat sukupolvet mukaan. Jokainen meistä saisi helposti 30 miljardin ihmisen lukijakunnan. Olkoonkin että todellisia lukijoita on vähemmän kuin kapakan pöydässä, ja että vain 1-2 heistä sai vaikutteita prosentin verran.

Nämä ovat asioita, joihin oikeusministeri Brax (vihr. nainen) ottaa lähiaikoina kantaa. Voi olla että ajattelun vapaudesta tingitään tässä maassa ensimmäistä kertaa koskaan.

Voiko poliitikko sanoa että heillä on mandaatti asioihin, joista ei ollut puhetta vaalien alla ? Ei heillä ole mandaattia kaikkeen mitä mieleensä juolahtaa. Ei ministeriys tarkoita esim sitä että he voivat istuttaa jokaiseen ihmiseen mikrosirun, joka kuuntelee heidän puheitaan. Nyt näitä nettipoliiseja on jo palkattu valtavasti. He kuuntelevat ajatuksiani, nytkin.

Paska ja kirottu maa ja kansa joka alistuu ajatusvapauden rajoittamiseen. Suomi olisi ensimmäinen vapaa maa joka luopuu vapaudestaan vapaa-ehtoisesti !

Kommentit (2)

Ei Mannerheim ja talvisodan kaatuneet ja vammautuneet sotineet venäläisiä vastaan. Todisteena esim Leningradin säästäminen.

He sotivat vapautensa puolesta. Ja Mannerheim koki sotivansa länsimaisen sivistyksen puolesta (muistaakseni viimeisen päiväkäskynsä mukaan).

Ei kukaan halunnut kuolla venäläisen takia, mutta vapauden puolesta riski otettiin. Tosin osa oli mukana pakosta, mikä on mielestäni väärin. Heidät olisi pitänyt heittää jonnekin reservaattiin Utsjoelle. Tosin silloin ei olisi nähty sitä asialle syttymistä, mikä tapahtui vasta sodan aikana.

Nettipoliisit ja toistuvat oikeudenkäynnit, joita vihreät generoi, ovat tämän perinnön vastaisia. Se tarkoittaa sitä että kapakkapöydissä et voi olla varma että onko joku kuuntelija kyttäävä viranomainen. Sillä erotuksella että kyttä voi vielä vuosia jälkikäteen haastaa sinut tilille jostain, mitä sanoit kännissä, provosoituna, ja asiayhteydestä irrotettuna.

Olen ihan tosissani. Tämä natsismikyttäys on katkaistava nyt heti, tai kymmenet tuhannet kuolivat turhaan 1939-1944.

Tiedän että vihreille ja punaisille uhri ei merkitse yhtään mitään. Toivovat että useampi lahtari olisi kuollut. Mutta kai teitä on muitakin ?

Lektu-Elli
Nettipoliisit ja toistuvat oikeudenkäynnit, joita vihreät generoi, ovat tämän perinnön vastaisia. Se tarkoittaa sitä että kapakkapöydissä et voi olla varma että onko joku kuuntelija kyttäävä viranomainen. Sillä erotuksella että kyttä voi vielä vuosia jälkikäteen haastaa sinut tilille jostain, mitä sanoit kännissä, provosoituna, ja asiayhteydestä irrotettuna.Vihreätkö? Esim. Jyrki J. Kasvi taitaa olla aika vahvasti tuollaista vastaan. No, Vihreät on kyllä niin hajanainen puolue että joku kannattajistaan kyllä tuotakin kannattaa. Mutta pääasiassa asialla ovat kai nuo suurimmat puolueet? SDP ehkä päällimmäisenä?

Ja joo, on aika lailla demokratian perusteita murentavaa että rakennetaan poliisivaltiota. On myös aina suorastaan taivaallista, kun poliitikot päättävät asioista joita eivät ymmärrä. Ties mistä saavat vaikutteita.

Vrt. geenimanipuloitua ruokaa koskenut kysely. Sitä vastaan olleiden perusteluissa oli juttua tyyliin "koska siinä on silloin geenejä".

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat