Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Minusta naiset ovat rasvaisia. Monella naisella on laukussa ja työpaikallakin jotain ihmeen voiteita ja huulirasvoja mukana. Naisilla on usein pakkomielle ylimääräisiin painokiloihin(rasvaan), mutta siitä huolimatta he mättävät rasvaa purkeista. Tämä on täysin epäloogista käytöstä.

No niin naiset, myönnättekö turhamaisuutenne vai saadaanko kuulla tv-mainoksien kaltaisia iskulause-perusteluja siitä miksi käytätte rasvaa? Että te kyllä ilman rasvaa pääsisi korppuuntumaan.

An animal's total body fat percentage is the total weight of the animal's fat divided by the animal's weight and reflects both essential fat and storage fat. Essential fat is that amount necessary for maintenance of life and reproductive functions. The percentage for women is greater than that for men, due to the demands of childbearing and other hormonal functions. Essential fat is 2–5% in men, and 10–13% in women

http://en.wikipedia.org/wiki/Body_fat_percentage

Sivut

Kommentit (49)

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005

*lähestyy pilkkua salakavalin aikein dildo selän takana* No niin. Ihonalaisella ja ihonpäällisellä rasvalla ei ole juuri mitään tekemistä keskenään, paitsi että ihonalainen rasva saattaa pingottaa ihoa rypyttömämmäksi. Kun iäkkäämpi ihminen laihtuu, hänestä tulee yleensä reippaasti ryppyinen ja helttainen sukupuolesta riippumatta, kun rasva lähtee mutta nahka ei enää kutistu.

Ja sitten ihonulkoiseen rasvaan. Naisten ja miesten ihon laatu on erilainen, olet varmaan joskus päässyt toteamaan asian? Herkkä iho kuivuu helpommin, joten on täysin perusteltua hoitaa sitä. Huulirasvat myönnän enemmän turhamaisuuteen kuuluvaksi, itse käytän niitä vain todella rohtuneisiin huuliin. Mutta maistuvathan ne hyviltä esim. pussatessa, et varmaan voi valittaa? Nassurasva taas... monet atoopikot ovat miehiä, ja kyllä heidänkin täytyy rasvata päivittäin. Eikä ihon pieni kosteutus pahaa tekisi keskivertokarjullekaan, jos minulta kysytään.

Osin turhamaisuuteen, osin tarpeeseen, siis; mutta eikö kaikki aina?

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

no eipä ne oo, ainakaan tuolla perusteella
Soon sitä paljon puhuttua kosmetiikkaa vaan.
Monet niistä voitehista yms. on itse asiassa tarkotettu sitä varten, että ne poistaa ihonalaisia rasvasuuksia, ja näin ollen ehkäsee finnejä, miliumeja, couperosa ihoa yms. jutskia.
Eipä ne rasvasen näköset ja oloset voiteet itse asiassa juurikaan mitään actual rasvaa sisällä, vaan useesti sellasia enempi ennaltaehkäseviä ja ihoon sillä lailla vaikuttavia aineksia, että puskeevat epäpuhtaudet poies ihon sisältä.
Eri asia on tietty sitten jotkut niveat yms. perus tökötit, jotka enempi lisää sitä rasvapitoisuutta, ennenko poistaa.
Huulirasvat/kiillot on sitten asia erikseen, tarkotus niillä pitää huulet pehmeinä ja sillai ettei lohkeile, mikä on toki ihan miellyttävä asia.
Älä kysy mistä tiiän

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239
Liittynyt23.6.2005

Miehillä on 50% paksumpi iho kuin naisilla, joten se myös rypistyy ja vanhenee hitaammin - toki ympäristötekijöiden kanssa vuorovaikutuksessa. Ihotyyppejä on myös erilaisia. Eli tytöt on söpömpiä kuin pojat mutta ovat sitä vähemmän aikaa, naisille ulkonäöllä on enemmän sosiaalista merkitystä (muihin tekijöihin nähden), eli "kauniimpi sukupuoli" kokee myös kiihtyvää tarvetta hoitaa itseään koska tiedostaa tietenkin tämän resurssin tärkeyden.

En mene Laasas-linjoille, kunhan totean että ulkonäkö on todella tärkeä teema naisilla sosiaalisten vaikutelmien hallinnan ja itsemonitoroinnin suhteen. Vertailun kulttuuri, implisiittisenäkin, voi suorastaan pakottaa kilpavarusteluun, mutta myös sen perusteluun "ihonhoidolla" ja terveysjargonilla. Mielestäni terveysvouhotus siis yhdistyy vaikutelmien hallintaan ja myös "sisäisen" kauneuden esittämisen pakkoon sen ulkoisen ohella JA sijasta. Kaiken keskipisteessä on edelleen Normaalin™ vaatimukset, joita vain perustellaan eri tavoin. Paineet eivät kuitenkaan tiedostettuina johda niistä vapautumiseen, vaan useammin "yhteiskunnan pahuuden" kritisoimiseen ja oman position jähmettämiseen uhriksi - tavalla tai toisella.

Ongelmaratkaisukeskeinen nykymentaliteetti (ajan henki, zeitgeist) ajaa myös löytämään jokaiselle pahan olon ja tunteen aiheuttajan lähteelle nimitys, käsite tai rajaus, klassisimmillaan diagnoosi. Jähmettämällä häilyvät käsitteet joksikin selvärajaiseksi ilmiöksi edes kielen tasolla, voimme hetkeksi unohtaa jatkuvan ja vastavuoroisen tulkinnallisuuden (ja jatkuvan vanhan uudelleen tulkitsemisen) väistämättömyyden psykososiaalisissa ilmiöissä ja saavuttaa ymmärrys, että asioihin voi vaikuttaa juuri lokeroimalla ne ensin. Tällä on lukuisia hyviä ja huonoja puolia. Palatakseni rasvaamiskulttuuriin...

Jatkuva rasvaaminen ja kemikaalien tunkeminen muutenkin ohuemmalle iholla tarkoittaa sitä, että osa etenkin rasvaliukoisemmista ainesosista imeytyy verenkiertoon ja varastoituu kehoon, etenkin maksaan ja trallallaa - aivoihin ([size=85:33shfv90]joista 40-50% on rasvaa[/size:33shfv90]).

Erilaisissa kemikaalimäärityksissä onkin todettu että juuri nuoremmilla naisilla - kosmetiikkateollisuuden pääuhreilla - on kehossaan surrealistisia määriä erilaisia kemiallisia vierasyhdisteitä. Olisikohan niiden määrillä jotain tekemistä nykyisen lisäravinteita, kiinalaisia raskasmetalleja pursuavia yrttejä, ja omega-6-rasvahappoja (tulehdusarvoja nostavia) sisältäviä "terveysruokia" suurkuluttavien naisryhmien suurten ahdistus/masennuslukujen, mielialavaihtelujen ja yleisen narttumaisuuden yleistymisen kanssa?

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239
Liittynyt23.6.2005

Tuli vielä mieleen, että jopa "hunnutetussa Iranissa" nuoret naiset olivat yhtä huolissaan ulkonäöstään kuin liberaalis-feministisessä Euroopassa. Ulkonäköahdistus vertailuineen näyttäisi siis olevan jotenkin naisissa syvemmällä kuin pelkissä kulttuurin paineissa - tekeepä tästä mitä johtopäätöksiä haluaa.

Toki Iranissa on myös vapaamielisempää meininkiä, esimerkiksi Teheranissa. Mutta silti tuo tulos on hyvin mielenkiintoinen. Lähde: Tammisalon & naistutkija-antropologin kiista Tieteessä Tapahtuu -lehdessä.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007
Pikku Gen
Eikä ihon pieni kosteutus pahaa tekisi keskivertokarjullekaan, jos minulta kysytään.No, jos haluaa kasvattaa bakteereja ihollaan niin rasvaus on varmasti hyvästä.

Lainaus:
Naisten kädet ovat varsinaisia bakteeriviljelmiä miesten käsiin verrattuina. Tuoreessa amerikkalaistutkimuksessa selvisi, että naisten iholla pesii erilaisia ja huomattavasti useampia bakteereja kuin miesten iholla, vaikka naiset kertoivatkin pesevänsä kätensä miehiä tiuhempaan.

Tutkijat ottivat osalta opiskelijoita vastaavan näytteen myös käsienpesun jälkeen. Naisten käsistä löytyi silloinkin selvästi enemmän bakteereita.

Naisten käsien korkeampi bakteeripitoisuus saattaa selittyä muun muassa hormoneilla, erilaisella talin erityksellä tai kosmetiikan käytöllä.

http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/ ... /-04112008

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

Ihotautilääkärinaiset käyttävät itse vaan apteekin perusvoiteita. Niitä on useita eri kosteus/rasva koostumuksia. He tietävät, ettei Dior-kräämi ole yhtään sen tehokkaampi kuin perus-Aqualan.

Nimimerkki tuhansia euroja säästänyt silonaama

Pikku Gen
Ja sitten ihonulkoiseen rasvaan. Naisten ja miesten ihon laatu on erilainen, olet varmaan joskus päässyt toteamaan asian? Herkkä iho kuivuu helpommin, joten on täysin perusteltua hoitaa sitä.Enpä oikeastaan. Ex-Nainen rasvaili itseään siitä lähtien, kun hänet tunsin. Ei ollut kertaakaan tilaisuutta havannoida, miten käy, jos hän lakkaisi rasvaamasta.

Herkkä iho kuivuu helpommin, joten on täysin perusteltua hoitaa sitä.Millä tavalla naisella on herkempi iho?

Huulirasvat myönnän enemmän turhamaisuuteen kuuluvaksi, itse käytän niitä vain todella rohtuneisiin huuliin. Mutta maistuvathan ne hyviltä esim. pussatessa, et varmaan voi valittaa?Minä pyyhin naisen huulirasvat suukottelun jälkeen aina johonkin ja sitten hän valitti, kun vein ne suukotellessa häneltä. Jouduttiin luomaan sääntöjä suukotteluhetkillekin, että molemmilla olisi parempi mieli. Itselläni huulet eivät ole juuri ikinä rohtuneet. Silloinkin kun on, rohtuneisuus menee helposti ohitse ilman apuja.

Eikä ihon pieni kosteutus pahaa tekisi keskivertokarjullekaan, jos minulta kysytään.Rasvaus ei kuitenkaan ole ainoa keino kosteuttaa ihoa. Onhan noita kosteuttavia kasvonaamioita, mutta niitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi päivittäin. Kaikki voiteet eivät kai edes ole rasvapohjaisia?

Osin turhamaisuuteen, osin tarpeeseen, siis; mutta eikö kaikki aina?Et saanut minua vakuutettua vielä rasvauksen tarpeellisuudesta. Itse kyllä olen edelleen sillä kannalla, että useammat liioittelevat rasvauksella saavutettuja tuloksia. Uskoisin, että näillä työpaikan naisillakin ei ole kenelläkään todettu mitään atopiaa, vaan he rasvaavat itseään naisellisuuttansa korostaen. Käsitän sillä tavalla, että tuo rasvaus on jollain tapaa vähemmän 'kanamainen' tapa omaksua itsestä huolta pitäminen. Eli ei turhamaisuudessaan niin pitkälle menevää, kuin vaikkapa runsas meikkaaminen kuntosalille mennessä... tms.

Toisaalta tuo meikkaaminenkin on vähän vaikeampi juttu. Jonkun naisen perusmeikki on toiselle naiselle vaativaa tälläämistä, varsinkin jos kokee olevansa huono meikkaamaan. Voisiko rasvaus olla tavallaan huonon meikkaustaidon korvikekäyttäytymistä?

Dr. Lazer
vaan useesti sellasia enempi ennaltaehkäseviä ja ihoon sillä lailla vaikuttavia aineksia, että puskeevat epäpuhtaudet poies ihon sisältä.Kuinka montaa näistä kaupoissakin myytävistä tuotteista on testattu tieteellisesti? Ja vaikka ne olisikin, niin onko tutkimukset jossain nähtävillä? Tulee väistämättä mieleen, että markkinointipsykologit ovat ne haudanneet ne johonkin laatikkoon ja ovat sitten keksineet jostain mitättömän pienistä faktoista äärimmäisen mahtavia totuuksia, jolloin jotain tuotetta lisäämällä nainen voi syntyä aina uudestaan ja uudestaan.

Neonomide
En mene Laasas-linjoille, kunhan totean että ulkonäkö on todella tärkeä teema naisilla sosiaalisten vaikutelmien hallinnan ja itsemonitoroinnin suhteen. Vertailun kulttuuri, implisiittisenäkin, voi suorastaan pakottaa kilpavarusteluun, mutta myös sen perusteluun "ihonhoidolla" ja terveysjargonilla. Mielestäni terveysvouhotus siis yhdistyy vaikutelmien hallintaan ja myös "sisäisen" kauneuden esittämisen pakkoon sen ulkoisen ohella JA sijasta.Tätä minä tässä vähän haeskelinkin takaa. Olen myöhemmässä elämässä tutustunut sellaisiin naisiin, joilla ei ole juuri koskaan ollut tuollaisia pakonomaisia tarpeita keskustella rasvoista ja itsehoitotuotteista. Omassa suvussa tätä esiintyy naisten kesken jonkin verran, mutta hyvin vähäisessä määrin ja vailla minkäänlaista kilpailua siitä, mikä tuote on paras.

Miehillä vihaan tätä samankaltaista ilmiötä merkkikeskeisyydessä tekniikan suhteen. Usein on lähes mahdotonta keskustella äijien kanssa jostakin härvelistä, vaikka se olisi tekniikaltaan sama, mutta kuori erilainen. Usein äijillä on vaikeuksia käsittää toisen OMAA makua, joten he pyrkivät vain aivopesemään toisen oman valintansa parhaudesta, sen sijaan että kuuntelisivat toisen syitä hankintaan. Samoin miehillä tuntuu olevan vaikeuksia käsittää sitä toisen valinnan psykologista puolta, eli kun pitäisi ottaa huomioon toisen henkilön valinnan käyttötarkoitus. Eli jos se ei sovi minulle, ehkä se sopisi hänelle. Nainen kunnioittaa toisen yksilöllisyyttä - ainakin tältä osin - enemmän, kun hän käyttäytyy näin. Harvemmin kuulen miehen suusta sellaista, että hän ajattelisi jonkin hommelin sopivan jollekin ihmiselle. Miehet useammin hakevat sitä samaa, yhtä ja parasta.

Olisikohan niiden määrillä jotain tekemistä nykyisen lisäravinteita, kiinalaisia raskasmetalleja pursuavia yrttejä, ja omega-6-rasvahappoja (tulehdusarvoja nostavia) sisältäviä "terveysruokia" suurkuluttavien naisryhmien suurten ahdistus/masennuslukujen, mielialavaihtelujen ja yleisen narttumaisuuden yleistymisen kanssa?Viimeksi kun kävin lääkärillä ja mainitsin ajattelevani kokeilla luontaistuotteita erääseen vaivaan. Lääkäri otti lähes heti vastustavan kannan ja sanoi, että näitä tuotteita ei olla läheskään niin usein asiallisesti testattu kuin niitä, joita on saatavilla apteekista. Ajattelin, että onkohan tässä nyt tämä tyypillinen noituus/shamaanius vs. lääketiede vastakkainasetelma, eli suhtauduin hiukan varauksella tuohon kommenttiin. Pitäisi varmaan tehdä tutkimus siitä, että käyttääkö naiset ylipäätään enemmän luontaistuotteita kuin miehet? Ainakin mututuntumalla voisi ajatella, että kyllä he käyttävät.

Toki Iranissa on myös vapaamielisempää meininkiä, esimerkiksi Teheranissa. Mutta silti tuo tulos on hyvin mielenkiintoinen. Lähde: Tammisalon & naistutkija-antropologin kiista Tieteessä Tapahtuu -lehdessä.Vaikea kyllä sanoa mitään, sillä onhan tuollainen islamilainen valtio jossain määrin sulkeutuneempi länsimaat, joten siellä länsimainen tutkija mielletään herkemmin ulkopuoliseksi, ja vastauksetkin ovat sen mukaisia. Käsittääkseni alkuasukkaiden elämäntapojen tutkimuksissa on samankaltaisia ongelmia.

kuningas
Naisten kädet ovat varsinaisia bakteeriviljelmiä miesten käsiin verrattuina. Tuoreessa amerikkalaistutkimuksessa selvisi, että naisten iholla pesii erilaisia ja huomattavasti useampia bakteereja kuin miesten iholla, vaikka naiset kertoivatkin pesevänsä kätensä miehiä tiuhempaan. Tutkijat ottivat osalta opiskelijoita vastaavan näytteen myös käsienpesun jälkeen. Naisten käsistä löytyi silloinkin selvästi enemmän bakteereita.Tässä on mielestäni samassa selitys ja vastaus. Ehkä naiset ovat taipuvaisempia ylihygieenisyyteen - stereotypisoittamista - mutta tästä huolimatta, olisin taipuvainen näin ajattelemaan.

Olisiko sinulla tarkempia tietoja tuosta tutkimuksesta? Onko tuossa huomioitu ollenkaan sitä, että kuinka paljon tytöt mahtavat pestä käsiään tutkimustilanteen ulkopuolella? Eikä kyseessä edes tarvitse olla käsienpesu, sillä jo kuumassa suihkussa tai kylvyssä lilluminen liottaa ihon suojaavaa rasvakerrosta. Varsinkin silloin, jos ihoa hangataan. Suojaavan rasvakerroksen puuttuminen aiheuttaa ihon altistumisen mm. tulehduksille.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008
kuningas

Lainaus:
Naisten kädet ovat varsinaisia bakteeriviljelmiä miesten käsiin verrattuina. Tuoreessa amerikkalaistutkimuksessa selvisi, että naisten iholla pesii erilaisia ja huomattavasti useampia bakteereja kuin miesten iholla, vaikka naiset kertoivatkin pesevänsä kätensä miehiä tiuhempaan.

Tutkijat ottivat osalta opiskelijoita vastaavan näytteen myös käsienpesun jälkeen. Naisten käsistä löytyi silloinkin selvästi enemmän bakteereita.

Naisten käsien korkeampi bakteeripitoisuus saattaa selittyä muun muassa hormoneilla, erilaisella talin erityksellä tai kosmetiikan käytöllä.

http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/ ... /-04112008


Muuten hyvä, mutta aiemmin ollaan kyllä todettu että naisten käsissä,kasvoissa on vähemmän bakteereita. Tuossa testissä testattiin tyttöjen käsiä, ei naisten. Opiskelijatytöt tunnetusti hiplaa kaikkea erityisesti poikaystäviensä kasvoja mitkä kuhisee paskaa ja pakteereita, niin ei ihme että on enemmän bakteeripitoisuutta niitten käsissä. Joten sangen vajaavainen tutkimus.

Pikku Gen

Ja sitten ihonulkoiseen rasvaan. Naisten ja miesten ihon laatu on erilainen, olet varmaan joskus päässyt toteamaan asian? Herkkä iho kuivuu helpommin, joten on täysin perusteltua hoitaa sitä. Huulirasvat myönnän enemmän turhamaisuuteen kuuluvaksi, itse käytän niitä vain todella rohtuneisiin huuliin.

Eikös naisilla kuitenkin ihon laatu ole merkittävästi parempi? Naisten iho kerää vähemmän paskaa kuin miesten. Johtuen että miesten iho on rönsyinen ja naisilla kiinteä ja huokoset pienempiä.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008
Neonomide
Miehillä on 50% paksumpi iho kuin naisilla, joten se myös rypistyy ja vanhenee hitaammin - toki ympäristötekijöiden kanssa vuorovaikutuksessa. Ihotyyppejä on myös erilaisia. Eli tytöt on söpömpiä kuin pojat mutta ovat sitä vähemmän aikaa, naisille ulkonäöllä on enemmän sosiaalista merkitystä (muihin tekijöihin nähden), eli "kauniimpi sukupuoli" kokee myös kiihtyvää tarvetta hoitaa itseään koska tiedostaa tietenkin tämän resurssin tärkeyden.

Niin, tytöt on vähemmän aikaa söpöjä kun niistä tulee sit 20 vuotiaina kauniita naisia.

Naisten ulkomuoto rypistyy vain siksi koska ne eivät liiku tai treenaa. Jos ne treenaisi, niin iho olisi vähintään yhtä paksu ja ryppyjäkin vähemmän.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Jo aikanaan Maukan bilsanmaikka saoi että "Ainoastaan syömisellä voi vaikuttaa ihonsa kuntoon. Kaikki muu on humpuukia."

Tämähän ei tietty kosmetiikkateollisuudelle käy.
Miks muuten mediassa sallitaan valheellinen mainonta?
Ilman todisteaineistoa saa esittää väitteitä ja luoda mielikuvia.

Olishan se liian simppeliä jos annettais vaan ohjeita ruokavalion suhteen kuivaihoisille ja rasvaihoisille.

EDIT: Monesta pikku prinsessasta tuli ruma noita.
Ei löhötä sielä auringonpaahteessa niin pysyy nuorena pitempään.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005
TERÄS NALLEPUH

Naisten ulkomuoto rypistyy vain siksi koska ne eivät liiku tai treenaa. Jos ne treenaisi, niin iho olisi vähintään yhtä paksu ja ryppyjäkin vähemmän.

Toisin sanoen pullamössösisäolentonörttipojilla on ohut ja ryppyinen iho?

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Jos en halua esitellä ihmisille kirjaimellisesti hilseilevän kuivaa naamavärkkiä, niin pakko se on jotain turpaansa sipaista kun baanalle lähtee.

Atooppinen iho, lapsesta lähtien. Kesä on aina parempaa aikaa ja ajoittain kesäisin en tarvitse rasvaa lainkaan, kun on tasainen ja terve iho.

Ei sen rasvan mitään luksusmoskaa tarvitse olla, enkä erityisemmin jaksa uskoa kaikenlaisiin ryppyvoiteisiin. Ryppyjä tulee jos on tullakseen ja mitä sitten... Pääasia on ettei ole kauheaa kaksoisleukaa, ja sen ehkäisyssä auttaa tietyt liikunnanlajit (rintauinti esmes) ja se ettei syö kuin viimeistä päivää.

Neitsytpuristettu kookosrasvakin sopii lärviin siinä missä nämä kaikki kosmetiikkaosaston tökötit.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006

Eiköhän se rasvaamisen määrä vaihtele henkilöstä riippuen. Esim. eräs tuntemani nainen rasvailee itsensä aina suihkun tai kylvyn jälkeen ja käyttää sitten vielä eri tyyppisiä rasvoja eri paikkoihin eli hänellä on sitten vartalon ihon rasvailuun sille tarkoitettu rasva, jaloille omansa ja kasvoille taas useampia eri rasvoja. Toisaalta itse en esim. vartaloani rasvaile muuta kuin talvella siihen aikaan, jolloin iho kuivuu ja kutiaa pahiten ilman kuivuuden vuoksi. Kasvoihini käytän sitten sellaista hajusteetonta, kosteuttavaa ja kosteuden pakenemista estävää voidetta aina kasvojen pesun jälkeen aamuin illoin, joka ei kuitenkaan tee ihosta sellaista rasvaisen oloista.

Tuossa jo Neonomide mainitsikin, että naisten ihon on todettu olevan ohuempi kuin miesten ihon. Myöskin naisten iho on miesten ihoa tuntoherkempi, joten voi myös siitä sitten johtua, että ihon kuivuminen saatetaan aistia herkemmin ja eräänlaisena kipuna, jos oikein päästää sen ahavoitumaan. Miehillä saattaa esim. parranajo aiheuttaa omat iho-ongelmansa, joihin sitten joutuvat myöskin miehet hankkimaan omat purnukkansa ja purkkinsa, etteivät ehkä ole naiset sitten yksinään niitten rasvojensa ja voiteidensa kanssa heilumassa.

Nykyään on muuten miehille olemassa useammaltakin valmistajalta, jopa niiltä halvemmiltakin omat ihonhoitosarjansa, jos siellä kaupassa käydessään katsoo vähän ympärilleen. Samaten löytyy miehille suunnattuja hiustenhoitotuotteitakin, suihkugeelejä, kaljuudenestotuotteita yms. että taitavat ne miestenkin purkkivarastot sen tyylisten tuotteiden suhteen kasvaa tulevaisuudessa. Ellen aivan väärin muista, niin taitaa olla muuten miehille myynnissä jo omia värivoiteitaan kosmetiikkapuolella ihon värin tasoittamiseksi.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28028
Liittynyt13.5.2005
Stinger
Ellen aivan väärin muista, niin taitaa olla muuten miehille myynnissä jo omia värivoiteitaan kosmetiikkapuolella ihon värin tasoittamiseksi.Tuosta puuttuu nyt kyllä järki kokonaan. Miehen ihon tulee olla madollisimman raidallinen, laikukas ja muutoinkin epätasainen, millä mahdolliset petoeläimet informoidaan laadun vaarallisuudesta nautittuna.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Stinger

Nykyään on muuten miehille olemassa useammaltakin valmistajalta, jopa niiltä halvemmiltakin omat ihonhoitosarjansa, jos siellä kaupassa käydessään katsoo vähän ympärilleen. Samaten löytyy miehille suunnattuja hiustenhoitotuotteitakin, suihkugeelejä, kaljuudenestotuotteita yms. että taitavat ne miestenkin purkkivarastot sen tyylisten tuotteiden suhteen kasvaa tulevaisuudessa. Ellen aivan väärin muista, niin taitaa olla muuten miehille myynnissä jo omia värivoiteitaan kosmetiikkapuolella ihon värin tasoittamiseksi.Juu, asentelee ne miehet rapakon tuolla puolen silikonilaajennuksia ties mihinkä ruumiinpaikkoihin.

Eiköhän ne kohta muutkin neitimäisyydet omaksu.

Naturaalimies, katoava luonnonvara.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat