Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Siis hyi v***u. Se oli huomannut että käsivarsi ruvennut puutumaan ja näkö tullut blurry.
http://www.foxnews.com/story/0,2933,455067,00.html

Mistä sen sit tietää jos itelläänki on joku v***n mato päässä. Itellänikin on oikea silmä alkanut tulee vähän "blurry".

Sivut

Kommentit (22)

Juu et shilmishä shumenee useinkin?. Seuraavan kerran kun juot kännit Mezcal pullosta, varo et juot vain nesteen, saattaa muuten nousta alkon lisäksi muutakin päähän

Kun ajattelee tilastoja kuinka usein kädet jää pesemättä. Vaikka kesän festareilla missä ruoan laatukin voi vaihdella. Monet menee aika hälläväliä-asenteella noissa tapahtumissa, taitaa onneksi madon saaminen aivoihin olla varsin epätodennäköistä vaikka ei pesisi käsiä.

Aika hurja

Toisaalta voisi kuvitella että tuommoinen on itseasiassa helpotus niin ei tarvitse pelätä loppuelämäänsä syöpää, mutta toisaalta tarvitseeko tuommoisen madon syödä jotain elääkseen??

Mitenköhän se mato muuten sieltä mahalaukusta oikein pääsee aivoihin ryömimään? Jotenkin ei tuo "ei pessyt käsiään" tekosyy tunnu uskottavalta. Vai juuttuiko se mato sitten likaisten sormien myötä nenästä aivoihin ?

Luin otsikon: Naisella elävä mato avioliitossa. Mikä on aika pitkälti heterosuhteessa totta. Lisäksi samaan aikaan tuli mieleen toinenkin käsite: Nainen, elävä mato avioliitossa. Tästä voitte päätellä, mitä mielessäni tällä hetkellä liikkuu.

Kyse ei tietenkään ole siitä, että ajattelisin oikeasti näin mustavalkoisesti. Olen viime aikoina mietiskellyt itsekseni parisuhteessa elämisen ongelmallisuutta.

Videossa sanottiin, että sen voi saada kypsentämättömästä sianlihasta. Kulkeutuukohan sitten jotenkin verenkierron mukana aivoihin...?

Muutama tapaus ollut jenkeissä tuon mukaan viime aikoina. Ja kuulemma lisääntyy. Sitä se tehotuotanto teettää

Muslimit saa tästä kiksit ihan takuulla!


Kyse ei tietenkään ole siitä, että ajattelisin oikeasti näin mustavalkoisesti. Olen viime aikoina mietiskellyt itsekseni parisuhteessa elämisen ongelmallisuutta.Niin, parisuhde on välillä helvetti, mutta kaipa se on punnittava sen mukaan mitä olisi olla ilman.

Samat pohdinnat ollut itselläni viimeaikoina ja on ollut pakko alkaa ajattelemaan järjellä asioita. Surullista mutta totta.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Tämän takia me syödäänkin ylikypsennettyä sianlihaa että kaikki bakteerit ja loiset varmasti kuolee siitä lihasta. Ei ne madot käsien kautta tullu vaan sen sianlihan mitä se akka varmaan mättää kilokaupalla viikossa. Näkihän se siitä videostakin että miten läski se oli.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8640
Liittynyt16.3.2005
ronko7eus
V
Muslimit saa tästä kiksit ihan takuulla!Mistä sen tietää ettei noitten matojen munia tarjoilla jossain pikaruokaketjussa siellä USAlandiassa.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
SShadow
Juu et shilmishä shumenee useinkin?. Seuraavan kerran kun juot kännit Mezcal pullosta, varo et juot vain nesteen, saattaa muuten nousta alkon lisäksi muutakin päähänAuts. Mä join madon ja.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Antakaa koiran nuoleskella oikein antaumuksella naamaanne. Syökää sen sylkeä. Silleen se mato päähän järjestyy.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Mummo kirjoitti: "Naisella elävä mato avioliitossa!"

Ei se niin mene; avioliitossa se ei ole "mato" vaan "liero".

"Oletpa aika mato" on positiivinen ilmaus.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat