Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Välillä tuntuu suoraan sanoen että Kiina on Neuvostoliiton jatke. Ensinnäkin se on Venäjän ystävä, ja siellä valtaa yhä ainakin nimellisesti pitää "kommunistinen" puolue.

Tosiasiassa maailmassa löytyy selvä miljoonaenemmistö, joka on ollut tyytymätön jenkkeihin jo kauan ennen Iraqin sodan alkamista. Tosin sodan virallinen alkaminen(kyllähän jo ennen sitä Iraqia oltiin pommitettu aika rajusti)teki Amerikkalaisvastaisesta propagandasta huomattavasti helpompaa.

Iraqin sota on kuitenkin tosiasiassa vain oire, eikä sairauden todellinen syy, jonka taustalla on ollut jo vuosia Neuvostoliiton yksipuolisesta hajoamisesta seuraava tasapainoton maailmantilanne. "Vääristymä" on nyt korjaantumassa, joskit jenkit omissa raporteissaan (ymmärrettävistä syistä)kutsuvat paluuta normaaliin "vaaralliseksei vääristymäksi"

MM Venäjän tuki Kiinalle on tästä aika selvä seuraus. Kyseessä on yritys palautta maailma siihen "neitseellisen tilaan" missä se oli ennen Neuvostoliiton romahtamista. Tai tähän voisi kyllä lisätä, että jenkit ITSE palauttivat sen siine tilaan torjuen Neuvostojohtajien kompromissi esitykset mm ydinaseiden vähentämisestä, jotka olivat pohjana Glasnost-Perestroikalle. "Glasnostista" tuli lopulta yksipuolinen liennytys, joten oli ymmärrettävää että se kaatui. Gorbatsevin Neuvostoliitto joka oli pannut kaiken länsisuhteiden paranemisen varaan luonnollisesti kaatui sen seurauksena.

Yksipuolisen liennityksen aika on kuitenkin ohi. Ne leikit on jo leikitty! Kiinan nousu liittyy tähän väistämättä. Maailmassa alkaa olla jo "liian monia" valtioita ja ihmisiä, jotka odottavat innolla USA:n ja Naton kaatumista, joskin Amerikkalaiset itse väittävät olevansa maaimantalouden, järjestyksen, ihmisoikeuksien ja ympäristösuojelun ainoita todellisia tukipilareita. Ongelmana vain on, ettei muu maailma Nato:n ulkopuolella tosiasiassa usko tätä

Tämä on tosiassa jenkkilän "odottamattoman romahduksen" taustalla, mistä he käyttävät nimitystä "financial crisis" ja "credit crunch" Eli he ovat yksinkertaisesti eläneet vuosia yli rajojensa, ja ajaneet sekä sellaista sosiaali, talous ja ulkopolitiikkaa, johon heillä(ei edes koko Naton tuella)tosiasiassa ole varaa.

Seurauksena on tietenkin "katastrofaalinen talousromahdus" joka tuhoaa maailmantalouden aiheuttaen globaalia joukkotyöttömyyttä ja sivilisaatioiden romahdusta. Näin jenkit kuvaavat oman taloudensa romahduksen aiheuttamia seurauksia muulle maailmalle

No, eipä pojilta ainakaan puutu itsevarmuutta ja itsekeskisyyttä Tosiasiassa sitä on hieman liikaakin, ja he ovat onnistuneet menestyksekkäästi suututtamaan käytöksellään mm Venäjän, jonka johto on jo käytännössä tehnyt itsestään Kiinan pysyvän kumppanin. Iran seuraa hyvin nopeasti perässä, eikä Intiakaan enää ole kaukana...

Se, oliko Kiinasta alunperin määrä tulle Neuvostoliiton jatke globaalin tasapainon ylläpitäjänä onkin sitten ihan eri juttu. Kiina on maa ja kansa, jolla epäilemättä on omia toiveita, unelmia ja tavoitteita kuin vain sokea ja uskollinen "tasapainon" palveleminen globaalilla vaalla. Kiinan kasvu ei myöskään ole vain Venäjästä peräisin. Jenkit itse loivat sille alunperin edellytyksen mittavalla kaupankäynnillä, joka käynnisti "nukkuvan lohikäärmeen" teollisuuden niin, että se tulee selviämään myös tämän laskukauden yli.

Kiinan lisäksi jenkit kuitenkin menivät suututtamaan monen monta muuta hallitusta ja käynnistivät sodan, mitä he käytännössä eivät voi lopettaa onnistuneesti. Kyseessä on politiikka, jonka ilmiselvänä seurauksena on VARARIKKO! En usko että mitään "maailmansotaa" tosiasiassa tulee. Jenkit tulevat uhkailemaan kaikenlaisilla kamalilla seurauksilla jos heidät pakotetaan vetäytymään Lähi-Idästä ja Aasiasta. Taitavat olla tyyliin "Kiina ahmaisee koko planeetan luonnonvarat ja saastuttaa kolme kertaa USA:aa enemmän" Niin, kyllähän me tähän "ympäristöarmageddoniin" olemme jo törmänneet. Eli alunperin "jalo " ympäristöliike on nyt valjastettu palvelemaan kansallista rasistista ja nationalistista ulkopolitiikaa. No antaa viherfastsitien puhista !

Jenkeillä ei tosiasiassa ole edellytyksiä selvitä Kiinan kanssa. He ovat ensinnäkin liian tyhmiä ja pelkureita! Jos he olisivat halunneet jollain lailla konreettisesti estää Kiinaa, Intiaa ja Irania nousemasta globaaleiksi maailmanmahdeiksi, he olisivat tehneet sen jo! He eivät uskalla hyökätä muuta kuin heikkoihin maihin, joita on heikkennetty jo ainakin vuosikymmen talouspakotteilla. Mätänevä järjestelmä ei kykene kestämään edes yhden suurkaupungin menetystä, jos "finanssikriisi" aiheuttaa sille jo näin paljon päänvaivaa. Eli Suomeksi sanoen;heidän pelinsä on pelattu !

Kiinan nousu tietää toki ongelmia. Mitä saastuttamiseen tulee, niin tämähän on se eurojen ainainen saarna;kehitysmaiden talouskasvu kuormittaa ympäristöä. Muistaakseni Eurooppa oli noin 50 000 vuotta sitten täynnä ikimetsiä, mammutteja, sapelihammastiikereitä, jättiläiskarhuja...

Mutta metsät oli pakko kaataa ja villipedot tappaa jotta korkeampi sivilisaatio olisi voinut syntyä rikastuttamaan ihmiskuntaa. Ja samalla saastuttaa kuin viimeistä päivä! Nyt saman tapahtuminen on kuitenkin estettävä Aasiassa, tai muuten planeetta TUHOUTUU !

Jos tämä ei ole rasistinen manifesto puettuna vihreään kaapuun, niin mikä sitten? Eipä ihme että Hitler oli luonnon suuri suojelija! Hänen "natsisminsa" oli tosiasiassa kokoonkarsittu yhditelmä pan-eurooppalsiai aatteita, joista tietenkin näin aluksi pistää silmään juutalaisviha. Ketäs ne jenkit nyt Iranin ja Kiinan ohetta syyttävätkään kaikista vastoinkäymisistään ? Oli "pakko" elää yli varojen ja aloittaa sota jota ei voitu lopettaa kun isot pahat jutskut pakotti ...

Niin, selityksiä kalpeanaamoilta aina löytyy miksi se ei ole "meidän" vika. Nytkin julkaisivat oikein ison luokan ihmisoikeisraportin jossa väittävät Kiinaa kidutuksen päätukijaksi maailmalla. Tosiasiassa ovat toistelleet noita valheitaan mediassaan niin pitkään että uskovat niihin nyt vuorenvarmasti. Aivan samalla lailla kuin 90% ihmiskunnasta uskoo että KAIKKI mitä he sanovat on valhetta !

Kiinan nousu tietää tasapainon palautumista. Jenkit taas tulevaisuusraportissaan itkivät ydinaseiden lisääntymisen ja ydinsodan kasvun vaaraa. Eilen taisi kaatua taas uusin Start kierros Venäjän kanssa. Eli mitä ovat jenkit tehneet ydinsodan vaaran välttämiseksi? Siirtäneet "torjuntaohjuksiaan" Puolaan. Ai hitto! Nyt maailma on taas paljon parempi paikka elää !

Eli Suomeksi sanoen;tasapaino ja kilpailu tekee hyvää, vaikka kalpeanaamat manaavatkin maailmanloppua. Ei se maailma mihinkään lopu eikä edes ydinsotaa synny, mutta kealpeanaamojen maailma jossa he ovat maailmankaikkeuden keskus loppuu. Heille se toki on aivan sama asia kuin "maailmanloppu"

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat