Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Päätin ottaa asiaan kantaa kuettuani varsin provosoivan aamulehden kolumnin.

Nämä ovat vain omia "mamu" mielipiteitäni. Uskon, että Suomesta ajanmyötä tulee lopulta monikulttuurinen yhtaiskunta. Se onko se oikein tai väärin, onkin sitten ihan toinen juttu. Suomesta taisi Kekkosen aikaan lähteä muistaakseni noin 300 000 siirtolaista Ruotsiin töiden perässä.

Se, miksi Suomesta tulee monikulttuurinen yhteiskunta onkin sitten aivan toinen kysymys. Pääsyy on, että muukin Eurooppa on menossa siihen suuntaan.

Suomalaisilla on aina ollut halu matkia muita "oikeita" Eurooppalaisia. Sekin on aika kyseenalaista, onko varsinaista "työvoimapulaa" ikinä ollut olemassa. Nyt sellaista ei tietenkään ole, mutta veikkaan ettei tosiasiassa ollut 5-vuotta sittenkään. "Työvoimapula" oli vain fraasi, jolla yksinkertaisesti yritettiin torjua vääjäämättä taivaanrannassa häämöttävää taantumaa.

Ensinnäkin;maahanmuutosta ei ikinä tulla järjestämään kansanäänestystä. Tämä on asia, mikä pitäisi lopultakin sisäistää. Se ei välttämättä tarkoita, että itse maaahanmuuttajien määrää lisättäisiin mitenkään taikka sitä, että maahanmuuttopolitiikka löysennettäisiin. Mutta YKSI asia on varma;mitään kansanäänestystä ei asiasta ikinä tule!

Suomen vallanpitäjävät VIHAAVAT kansanäänestyksiä jo aivan periaatesyistä. He sanovat, että kansanäänestykset ovat perustuslain hengen vastaisia, koska perustuslain mukaan Suomen kansaa edustaa suhteellisen vaalitavan mukaan valittu eduskunta. Ja juridisesti katsoen he ovatkin aivan oikeassa. Taas jälleen;onko tämä "oikein" tai "väärin" onkin sitten aivan eri juttu.

Eli ensiksi kannatta sisäistää se seikka, ettei minkäänlaista kansanäänestystä ikinä tule!

Kaiken järjen mukaan Suomen vallanpitäjät tuskin nykyisessä taloustilanteessa avaavat maan rajoja apposen ammolleen. Tähän on myös todettava, että massiivinen maahanmuutto mihinkään maahan historian saatossa ei yleensä ole tapahtunut laillisesti, koska kansan enemmistö vastustaa sitä, olisipa kyse sitten nousukaudesta tai ei!

Oikeastaan iso osa maahanmuuttosta tulee tapahtumaan laillisesti, vai sanoisinko laillisuuden rajoissa. Yritykset värväävät tövoimaa ulkomailta määräaikaisten viisumien turvin, ja osa palaa sitten aikanaan takaisin, osa ei. Ulkomaiset avioliitot ja adoptiot vastaavaasti lisääntyvät Tämä kaikki suunnilleen laillisuuden rajoissa. Ajatus maahanmuuton lisäyksestä ryntäyksellä on tavallaan "reilu" mutta se on tuhoon tuomittu, koska se ei ole poliittisesti "hyväksyttävää" jolloin sitä vain tullaan yksinkertaisesti lisäämään pikku hiljaa.

Taustalla on se tosiseikka, että yritykset kokevat että Suomessa on "työvoimapula" Ne voimakkaasti kokevat asian olevan näin. Taloudelliset suhdanteet eivät tosiasiassa muuta asiaa miksikään, koska taustalla on väestörakenteen muuttuminen suurien ikäluokkien jäädessä eläkkeelle. Yritykset kokevat että nimen omaan tämä ilmiö synnyttää Suomessa työvoimapulan. Tämä on pitkäaikainen ilmiö, jolla ei ole mitään tekemistä sellaisten suhdannevaihteluiden kanssa kuin esim Iraqin sota ja Kiinalaisen kysynnän kasvu. Jos syntyy uusi sota Iranissa tai Kiinassa, kysynnän kasvu tulee vaihtelemaan, mutta väestörakenne täällä Suomessa tulee yhä olemaan aivan sama. Nämä ovat tilapäisiä ilmiöitä, suhdannevaihteluita. Väestörakenteen muutos on sen sijaan pysyvä!

Tämän takia nykyinen "suhdannekuoppa" ei muuta sen enempää yritysten kuin yritysmaailmankaan(EK)suunnitelmia. Siitä en tiedä, halutaanko Suomen etnistä karttaa tietoisesti muuttaa. On helppoa sanoa että tietenkin ei, mutta en usko, että se on aivan niin yksinkertaista. Suomessa halutaan sosiaalinen muutos, jossa sosiaaliturvan tasoa lasketaan, paikallista sopimista lisätään ja AY-liikkeen valtaa vastaavasti vähennetään. Tämä on osa Uusliberalistista aatetta, joka on pitkälle kukoistanut aina Neuvostoliiton talousvaikeuksista ja romahtamisesta lähtien. Kilpailu Kiinan kanssa saattaa entisestään voimistaa sen viehättävyyttää sekä Amerikassa, Euroopassa että Suomessa.

Teknisesti ottaen massa maahanmuuttoa ei tarvita, jos AY-liike luopuu ns "saavutetuista" eduista ja taipuu uusliberalismin alttarille. Muussa tapauksessa työpaikkoja lakkautetaan ja siirretään tasaiseen tahtiin täältä pois, tänne tuodaan lisää väkeä, ja mm laiton pimeä työvoima yleistyy. Loppupeleissä työnantajat tulevat voittamaan koska heillä on käytäössään ennenkaikkea massamedia jolla he voivat Poliisia, armeijaa ja pakkovaltaa huomattavasti tehokkaammin muokata ihmisten mieliä sopivaan suuntaan. Heillä on myös sangen läheinen suhde valtiovaltaan riippumatta siitä, onko vallassa tupu, hupu vai lupu, ja kuka nyt sattumoisin sattuu istumaan Aku sedän palilla.

Oikestaan maahanmuutto on silmänlumetta, ja paljon todellisempaa on se sosiaalinen muutos, jossa suurten ikäluokkien lapsilta on määrä ottaa "luulot pois" Hyvinvointiyhteiskunta ja ennenkaikkea ay-liike aiotaan aja ajas tilpäisinä "epäonnistuneina" kokeiluina, jotka kaikki yhdistetään Neuvostoliittoon ja sen militaristiseen keskusjohtoiseen sosialismiin. En voi sanoa täydellä varmuudella mitä tulee tapahtumaan seuraavan 10-vuoden kuluessa. En voi sanoa täydellä varmuudella että edes silloin olen elossa. Mutta minun mielipiteeni on, että Suomi tulee muuttumaan muun Euroopan mukana. En usko että Suomalaiset olisivat sellaisia "Superihmisiä" että he voisivat välttyä samoilta sosiaalisilta, taloudellisilta ja osittain myös etnisiltä muutoksilta, joita koetaan nyt muuallakin Euroopassa. Tosiasiassa Suomi on osa Eurooppaa, ja Eurooppa on nyt muutoksen tilassa. Se, miten tässä kaikessa tulee käymään on minulle vielä epäselvää. Mutta veikkaan että Suomi muuttuu. Ehkä etnisesti, ehkä ei, mutta silti se tulee muuttumaan. Se ei tule olemaan enää sama "kansallinen hyvinvointivaltio" joka se joskus oli. Ja minun varsinkin ulkopuolisena on todella vaikea sanoa onko muutos hyvä vai huono. Se vain vääjäämättä tulee tapahtumaan, eikä pieni Suomi vain silkan eristetyn asemansa takia voi välttyä muutokselta. Ajanmittaan se tulee myös tänne!

Kommentit (2)

Ei kerkeä tulla, koska kapitalismi on kohta menneen talven lumia. Kansa ottaa vallan takaisin itselleen. Jälki on rumaa, mutta näin se on aina ennenkin mennyt.

Täällä on jo kymmeniä samaa aihetta käsitteleviä ketjuja.
Miksi et voinut postata niihin?

Lisäksi olisi syytä olla todisteita, jos esität omituisia väittämiä.

Rikastaja
on myös todettava, että massiivinen maahanmuutto mihinkään maahan historian saatossa ei yleensä ole tapahtunut laillisesti, koska kansan enemmistö vastustaa sitä, olisipa kyse sitten nousukaudesta tai ei!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat