Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kommentit (9)

Vapaaksi päästetty pullon henki takaisin pulloon ? Kaikki kielletään paitsi mannertenväliset monikärkiset rauhanohjukset.

Mutta mitä tulee tilalle ?

Ei pahuus ole vähentynyt yhtään, päinvastoin kiukkuisia ihmisiä on sitä enemmän, mitä enemmän yhteiskunta alkaa muistuttamaan Demolition Man -elokuvaa.

http://uk.youtube.com/watch?v=ITPTJzPv4J8

Napakymppi. Olen ajatellut pitkään että Britannia on nykyään maailman suurin persläpi, mutta toisaalta kun ajattelee, että 30% kansasta rikkoo rationaalisesti lakia ja tekee mitä lystää vailla pelkoa kiinnijäämisestä, sillä kytillä menee koko päivä ja vapaa-aikakin ylitöissä sunnuntairoistojen jahtaamisessa..

Kielletään pyssyt, kemia, mikrobilsa, uskonto ja mitäs vielä... niin ja internet tietysti.

Eiköhän ongelma ole siinä miten näitä käytetään. Jos kaikki nämä kiellettäisiin, niin ihmiset kuitenkin lahtaisivat toisensa keittiöveitsillä tai tarvittaessa vaikka männynkävyillä ja jääpuikoilla.

Älä anna köyhälle kalaa, vaan onki. Älä kiellä kemiaa, vaan opeta ihmisille moraalia.

Aseharrastaja hankkii aseen ampuakseen sillä tarkkuutta, metsästääkseen riistaa tai keräilläkseen niitä kokoelmaansa. Kemisti hankkii kemikaaleja ja labraroinaa tehdäkseen niillä mielenkiintoisia kokeita ja prosesseja. Terroristi hankkii helpoimmin saatavan ja suurinta tuhoa aiheuttavan välineen toteuttaakseen sillä omat fantasiansa.

Sata tuhatta ihmistä omistaa aseita. Kerran vuodessa yhdellä heistä naksahtaa päässä liian viinanoton jälkeen ja hän ampuu vaimonsa tai toverinsa. Tämä on sitä tilastollista väistämättömyyttä, joka pätee aivan kaikkeen. Kun määrä tai aika kasvaa tarpeeksi suureksi, sattuu väistämättä jotakin. Jos maassa on miljoona kylpyammetta, on todennäköisyyslaskennallinen väistämättömyys että joku hukkuu sellaiseen ennemmin tai myöhemmin. Asevastustajat toki vetoavat etenkin Jenkeissä että aseet tappavat paljon sakkia. Suurin osa laillisilla aseilla tapetuista ihmisistä on päällekäyviä roistoja tai murtovarkaita. Oman näkemykseni mukaan päälle käyvää roistoa tai murtovarasta vastaan saa käyttää kaikkia mahdollisia keinoja jotta oma henki ja omaisuus säilyvät turvassa. Suomessa tällaisen mallin ajatuspohja on valitettavan heikko.

EU ja Suomi menevät taas pakarat paukkuen puuhun. Omalta alueeltaan tavara voidaan bännätä, mutta jo heti EU:n vieressä saa julkaista kaikkea mitä täällä ei, ja netti on rajaton. Lisäksi EU:sta voi hostata ulkomaille, esim. Boliviaan tai johonkin liittoutumattomaan maahan, joita on vaatimattomasti yli 150, sivustoja jotka täällä on kielletty ja kaikki EUlaiset pääsevät niihin käsiksi proxyjen ja Torrin kautta. Lisäksi vertaisverkkoja joissa kaikki tiedostomateriaali liikkuu on puolimahdotonta valvoa. Vertaisverkko kun voidaan ääritapauksessa vetää talosta taloon ja muodostaa jopa maidenvälisiä LAN-verkkoja.

http://www.torproject.org/
http://www.myofficeproxy.com
http://proxy-list.org/en/how-to-use-proxy.php
http://www.utorrent.com/

Bushmaster

Aseharrastaja hankkii aseen ampuakseen sillä tarkkuutta, metsästääkseen riistaa tai keräilläkseen niitä kokoelmaansa. Kemisti hankkii kemikaaleja ja labraroinaa tehdäkseen niillä mielenkiintoisia kokeita ja prosesseja. Terroristi hankkii helpoimmin saatavan ja suurinta tuhoa aiheuttavan välineen toteuttaakseen sillä omat fantasiansa.Terroristeillä ja tavallisella kansalla on sen verran yhteistä, että molemmat kaipaavat väkivaltaa ja toteuttavat sen millä suinkin pystyvät. Siinä missä suomalainen kilipää ampuu perheensä ja itsensä, joutuu Amazonin viidakossa asuva vastaavalla tavalla kilahtanut alkuasukas tyytmään puunkarahkaan, keihääseen, puukkoon tai johonkin sellaiseen.

Tämä skenaario ei tietenkään päde valtaväestöön, jota toisten lahtaaminen ei kinnosta lainkaan. Juttujen kieltäminen tai rajoittaminen ei ratkaise tätä ongelmaa. Sei suojele väkivaltaisia ihmisiä eikä heidän läheisiään. Kielloilla tosin voidaan suojella valtaväestöä tahattomilta onnettomuuksilta. Pyssyonnettomuuksia sattuu, kun kaikilla on pyssyt ja niiden kanssa leikitään yhtenään. kts. Somalia.

Toisaalta vaikka kiellot eivät ehkäise väkivallan käytäntöönpanoa, ne rajoittavat väkivallan tuhoisuutta hieman. Jos alepassa myytäisiin syanidia ja pernaruttoa tavalliselle kansalle, kuolisi tuhansia ihmisiä tuosta vain. Näistä epäilemättä valtaosa johtuisi normaalista varomattomuudesta, tunaroinnista ja junnujen uteliaisuudesta. Sekaan mahtuisi tietysti myös se paljon puhuttu terroristi-isku, joka alepan valikoiman kasvun johdosta vaatisi hyvin runsaasti uhreja. Ei näitä kieltoja ja rajoituksia ihan turhaan ole keksitty.

Bushmaster
Tämä on sitä tilastollista väistämättömyyttä, joka pätee aivan kaikkeen. Kun määrä tai aika kasvaa tarpeeksi suureksi, sattuu väistämättä jotakin.Naulan kantaan!
Juuri tästä syystä ihmiset telovat itsensä mitä kummallisimmilla jutuilla, kuten portailla, ammella, kynillä, A4-paperilla, lentokoneilla jne.

Bushmaster

Oman näkemykseni mukaan päälle käyvää roistoa tai murtovarasta vastaan saa käyttää kaikkia mahdollisia keinoja jotta oma henki ja omaisuus säilyvät turvassa. Suomessa tällaisen mallin ajatuspohja on valitettavan heikko.Sitä kutsutaan hätävarjeluksi. Se tosin koskee vain hengen suojelemista. Jos siis huumehörhö hyökkää kimppuusi ja hädissäsi tönäiset hänet rautatiesillalta alas pendoliinon liiskattavaksi, et välttämättä ole syylilstynyt mihinkään rikokseen... hmm. niin... välttämättä. Se selviää viimeistään oikeudessa, mutta jos todella onnistut vakuuttamaan tuomarin että kyseessä oli ylllättävä tilanne, jossa pelkäsit henkesi edestä ja suojelit itseäsi saatavilla olevin keinoin... niin ehkä saatat päästä kuin koira veräjästä. Riippuu paljolti tilanteesta, mutta hätävarjelun käsite on edelleen olemassa.

Tulin mieittineeksi, että kuinka helposti niitä pommiohjeita sitten netisä löytää. Ei kai tämmöistä älämölöä tyhjästä nyhjäistä. Kerroin kuukkelille pari taikasanaa ja, boom! vastaan tuli pommisivu.

Making and owning an H-bomb is the kind of challenge real

Americans seek. Who wants to be a passive victim of nuclear war when

with a little effort you can be an active participant? Bomb shelters

are for losers. Who wants to huddle together underground eating canned

Spam? Winners want to push the button themselves. Making your own H-

bomb is a big step in nuclear assertiveness training - it's called

Taking Charge. We're sure you'll enjoy the risks and the heady thrill

of playing nuclear chicken.
Älä jää ilman omaa vetypommia. Pommisuojat ova häviäjille. Voittajat painavat itse nappia, joka laukaisee vetypommin jonnekkin.

Uhka on siis todellinen. Kielletään internet niin palaamme lintukotoon.

Roguesci, powerlabs, sciencemadness, wikipedia, youtube, x+n - määrä erilaisia foorumeita, sivustoja, keskustelualueita ja P2P-verkot kaupan päälle. Lienee helpompaa luetella, mistä ohjeita räjähteisiin ei löydy. Juutuupissa on monta videota missä neuvotaan hihasta kiskoen step by step yhden jos toisenkin yhdisteen synteesi alusta loppuun, ihka-aidon Peri-Arabialaisen lorinan säestämänä.

Hyvä vai paha? Itse sanon että hyvä, jos ihmisiä kiinnostaa tieto, heille tieto suotakoon. Saatavissa oleva informaatio ei korreloi tapahtuneiden vahinkojen kanssa missään muodossa, jos joka toinen räjähteitä ja vastaavia nopeasti palavia-voimakkaasti reagoivia yhdisteitä valmistanut olisi räjäyttänyt vahingossa sormensa-silmänsä-kätensä-kotinsa, vähintään joka kymmenennellä miessukupuolta edustavalla olisi jonkinlainen vamma.

Ainakin hakiessa kannattaa käyttää jotakin muita sanoja kuin pommi. Pommilla kun tarkoitetaan sellaista laitetta, joka tavallisesti on tipautettu A) WW2:n aikaan B) yli 5000 metristä C) Saksalaiseen kaupunkiin D) painaa pari tonnia. Nykyään nimi on demonisoitu hiekkisterojen perustyökaluksi.

Huomasinpas, että näitä räjähteidenteko-ohjeiden kieltoa on yritetty niin Jenkeissä kuin Euroopassakin puskea läpi jo ainakin parin vuosikymmenen ajan. Kumma juttu toisaalta ettei mitään kehitystä ole tapahtunut kun tietää poliitikkojen älyvapauden. Faktojen edessä sille on hyvä selitys: se olisi mahdotonta. Netti vei viimeisetkin mahdollisuudet rajoittaa sanaa.

Muistaako kukaan fysiikan tunneilta mikä on kalorimetripommi? No samaa perhettä on myös yhdenlainen vetypommi. Joku poloinen oli mennyt rakentamaan jenkeissä vetyyn perustuvan "pommin". Se oli joku science class projektityö tai jotain. Poliisi oli saanut vihiä siitä pommista ja singahtanu oitis paikalle tutkimaan. Tapausta esittelevällä sivulla mainittiin, että hämmennystä aiheutti juuri laitteen nimi - hydrogen bomb. Tämä vetypommi tosin oli muistaakseni pieni leikkivene joka putputteli eteenpäin jonkun vetyhässäkän avulla.

edit: nonii löytyihän se tapaus
http://sci-toys.com/scitoys/scitoys/echem/police_report.html
Hauska tapaus. Harmi vaan ettei läppä taida aueta jollei pikkuisen ole perehtynyt fyssaan.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008
Bushmaster

Toivottavasti kielletään. Ei sitten terroristit saa tehtyä pommeja. Tapahtuko ennen internettiä lontoossa itsemurha pommituksia tai muita pommituksia siviilejä kohtaan terroristeilta? Ei. Aivan, ne eivät osanneet tehdä pommeja, mutta nytten osaa kun joka paikassa on ohjeita niihin. Terroristit voisivat nytten rakentaa ydinpomminkin kun ohjeet löytää vaan googlettamalla. Aika erikoista, kun ennen se oli kuitenkin huippusalainen laite.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat