Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Niin, mitä tämä paljon puhuttu sisu oikeastaan on, muuta kuin karkkilaatikko?
Jos sisulla tarkoitetaan sitkeyttä ja periksiantamattomuutta suurten vaikeuksien vallitessa, niin voiko suomalainen pumpuliyhteiskunnan kasvatti mainostaa itseään sisukkaana ihmisenä? Me elämme turvallisessa yhteiskunnassa, jossa eivät vaivaa suuret luonnonmullistukset, eivätkä sodat. Olemme kuitenkin ahdistunut ja alkoholilla juhliva kansa, jonka nuoret ampuvat ikätovereitaan, perheenisät pieksävät vaimojaan ja masennuslääkkeitä käyttää kymmenes suomalaisista. Sisua oli varmasti sotien aikaan ja parikymmentä vuotta sen jälkeenkin, mutta nykyään... Ja sen karkkilaatikon nimi pitäisi olla "Depressio".

Kommentit (6)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Nii-i. Minnekähän se sisu on kadonnut tyystin? Mistä tälläinen voi johtua. Ehkä olot ovat vaan parantuneet niin paljon että nykynuorilla on liian helppoa ja tottuvat sellaiseen. Sitten ei kestäkään pienimpiäkään vastoinkäymisiä kun on tottunut niin helppoon elämään. 95,4% nuorista siis olosuhteilla pilalle hemmoteltuja. Ennen vanhaan ei ollut aikaa miettiä mitään, kokoajan piti touhuta jotain ja se piti mielenterveenä semmoinen. Joutoaika ja ajattelu on mielenterveydelle pahasta. Mutta on sitten eri asia miksi se olisi niin ehdottoman tärkeää elää vanhaksi, pysyä järjissään ja saada lapsia ja olla kelpo työläinen ihmiskunnan muurahaiskeossa. Sitä vaan pidetään jostain syystä itsestäänselvyytenä vaikkei se sitä ole. Minulle on ihan vitun sama mitä ihmiskunnalle käy, ja mikä on minun merkitykseni yhteiskunnalle. Mitä väliä, miksi välittäisin. Millään ole mitään merkitystä, taidan käydä liiterissä ampumassa itseni. Solom suckers.

Nojoo en oikeasti.

くそっ!

Keijona
Seuraa 
Viestejä10307
Liittynyt13.3.2015

Jos objektiivisesti analysoi. voi havaita että sisu ja usko ovat lähes samanlaisia, siis  syitä joilla  samat seuraukset.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Vierailija

Oliko se muuten Einstein vai kuka joka sanoi että hulluutta on tehdä sama asia kerta toisensa jälkeen ja odottaa eri lopputulosta.

Keijona
Seuraa 
Viestejä10307
Liittynyt13.3.2015

Lainaus:
tehdä sama asia kerta toisensa jälkeen ja odottaa eri lopputulosta.

Demokratia ja äänestäminen hieno esimerkki em. käytöksestä.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat