Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hei,
Voi olla, että tää on jo ollu täällä, mutta nostetaan taasen pinnalle: Sodat loppuvat, kun soturit loppuvat

Väestötietelijä Gunnar Heinsohn sanoo, ettei sodat loppuneet Euroopassa sotaväsymykseen, vaan soturien puutteeseen! Tueksi hän ottaa laajalti esimerkkejä sekä käynnissä olevista että jo lopuillaan olevista sodista. Kaikkia niitä yhdistää nuorison suuri osuus kansasta
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Nuo ... 5234957667

Itse näkisin jopa Intian nykyiset konfliktit täysin samassa valossa: Nuoret pojanklopit alkavat käyttäytyä tuhoisasti, koska niillä ei ole mitään mielekästä tehtävää maailmassa
Terroristit näyttivät 'pojilta':
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Sil ... 5241440371

Tämän tieteellisen tutkimuksen mukaan on erittäin vaarallista vaatia Suomeen lisää halpatyövoimaa! Surullista, mutta totta: Tutkijat ovat poliitikoille ainoastaan hyvin palkattuja suojatyöläisiä. Poliitikot eivät kuuntele tutkijoita, koska poliitikot ovat rahanahneita, eli nistejä!

Sivut

Kommentit (19)

Kyllä, vaadimme lisää väriä suomen katukuvaan!

Maahanmuutto ratkaisee kaikki ongelmamme ja tuo mukanaan pelastuksen.

Olet rasisti!

Vaari
Seuraa 
Viestejä3331
Liittynyt22.3.2005

Varsinainen menstruaatio.

Ei sotilaita, niin ei sotia. Niinhän se tietenkin on mennyt.

Joku keksi sotilaan, ja sitten sille alettiin miettiä käyttöä.

Hitto kun ehtivät keksiä sen sotilaan. Ei olisi sotia, jos olisivat keksineet tampion. Nyt olisi vain tampiooneja.

Voi jumankauta että on yksinkertaisten ihmisten joukossa moninkertaista tyhmyyttä

V.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Vaari
Varsinainen menstruaatio.
Ei sotilaita, niin ei sotia. Niinhän se tietenkin on mennyt.
Joku keksi sotilaan, ja sitten sille alettiin miettiä käyttöä.V.

Mielestäni muslimitkin ovat sotaisia nykyään vain siksi, että muslimeilla on suurperheitä; valtavat joukot poikia ovat täysin joutilaita eikä vähiten siksi, että islamissa pojilta ei odoteta mitään kotitöitäkään, vaan vain uskonnollisia riittejä.

Joutilaat miesporukat käyttävät aina jotakin tekosyytä saadakseen itselleen oikeutuksen tappaa ja tuhota. Islam on siis tavallaan arabipojille vain keppihevonen eikä mitään muuta.

On ollut erittäin tuhoisaa ihmiskunnalle kuvitella, että miehet ihan oikeesti olisivat kiinnostuneita Jumalasta, koska he itse ovat määrittäneet itsensä siihen asemaan. Yhtäkään mullahia, rappia tai pappia ei kiinnosta tippaakaan, mitä Jumala puhuisi tänä päivänä, koska miehille on tärkeintä perustella vanhoilla kirjoituksillaan, että vain miehet ovat oikeassa.

Onneksi kuitenkin on ihmisiä, jotka kykenevät näkemään, miten missä tahansa yhteisössä syntyy levottomuutta, jos niiden lapsiluku kasvaa suuremmaksi kuin aikuinen väestö, ja vain niissä yhteisöissä vanhuksia kohdellaan huonosti, missä aikuiset vaativat lisää lapsia; halpatyövoimaksi, orjiksi, oman itsensä jatkeeksi,....

Lukekaa uutisia vaikka Kongosta; Siellä on mieletön määrä miehiä vailla mitään tarkoitusta, joten koska ihminen ei voi olla neutraalisti olemassa, niin jos häneltä kielletään positiivinen oman itsensä toteuttaminen, niin seurauksena on ihmiskuntaa vaivaava sotiminen

Esimerkiksi Ruandassa ei sodita sukupolveen, koska sieltä hävitettiin nuorten miesten enemmistö. Kiina taasen pysyy rauhallisena, koska siellä pyritään tietoisesti, mutta tahattomasti ehkäisemään nuorisobulppia.

Sitä vastoin esim Thaimaa, Indonesia, Egypti, Palestiina ja Meksiko ovat suuressa vaarassa, koska siellä syntyvyys on edelleen nousee. Myöskin Helsinkiin alkaa syntyä uudelleen nuorisojengejä, kun syntyvyyttä täysin tahallaan pyritään nostamaan.
Eli, tässä on nähtävillä myöskin eri kaupunkien väestörakenteen vinoutuma, joka ilmentyy jengiväkivaltana, joista kehittyy kansakuntia kahtia jakavia konflikteja niin kauan, kun nuorison määrä ei sada laskettua.

Onneksi miehet itse tuhoavat omia joukkojaan, joten joka seitsemäs sukupolvi voi elää hieman aikaa rauhassa, kunnes taasen miehinen uho nostattaa kulleja riittävästi pystyyn.

mensaani
Voi olla, että tää on jo ollu täällä, mutta nostetaan taasen pinnalle: Sodat loppuvat, kun soturit loppuvat

Nuorisopullistumalla voidaan selittää jopa puolueellisuus;
Kokoomuslaiset ovat vähemmän kapinallisia kuin kommunistit, koska kokoomuslaisperheiden lapsiluku on pienempi kuin kommunisteilla.

Samoin kristityt eivät enää ole niin sotaisia kuin keskiajalla, koska kristityillä ei ole enää sellaisia suurperheitä, jotka kasvattivat valtavat joukot joutilaita miehiä, joille iskostettiin päähän, että naisen tehtävänä on perheen elättäminen, joka opetus vieläkin kummittelee kaikilla tämän päivän miehillä korvien välissä. (Lestadiolaisilla on tosin suurperheet, mutta siellä lapsien ei sallita olevan joutilaita).

On siis selvästi nähtävillä, että Islam ei rauhoitu vielä vuosisatoihin, koska sen piirissä syntyville tapillisille ihmisille opetetaan, miten miehet ovat ainoita oikeita ihmisiä ja naiset on luotu vain miestä varten, joiden korkeimpana tehtävä on synnyttää lisää miehiä.

Ymmärrän toki, että miehet eivät pysty objektiivisesti (tieteellisesti) tarkastelemaan nuorisopullistumaa, koska silloin heidän pitäisi asettaa itsensä mielekkääseen kontekstiin ja nähdä elämällään jokin korkeampi tarkoitus kuin vain hokea esi-isiensä tälle päivälle typeriä hokemia

Rikastaja
Euroopasta loppui sodat siinä vaiheessa kun Euroilta tuli löysät housuihin !

Sitäkin voisimme miettiä, miksi miehet eivät pysty keskustelemaan tieteellisesti miehistä, miesten määrästä, miesten tarkoituksellisuudesta, ateismista ja muista uskonnoista.

On niin helppoa huomata tänä päivänä, että sotia käydään vain niissä osissa maailmaa, missä on erityisen paljon nuoria miehiä:
Esimerkiksi Balkanin sota ei taatusti johtunut vuosisataisista vihoista, vaan tämän ajan miesten suuresta määrästä; Balkanin miehet vain pyrkivät psykologisella torjunnallaan selittämään sotaisuutensa johtuvan satoja vuosia jatkuneella vihanpidolla, koska miehet eivät pysty hahmottamaan maailmaa ilman kullia.

Balkanin sota vähensi vain hieman miesten määrää; nyt se on juuri ja juuri alle sen kriittisen nuorisomassan, joka laukaisee automaattisesti miesten itsetuhoisan käytöksen, jolla luonto pyrkii itse hoitamaan ihmiskunnan määrää, jos ihminen ei itse halua olla vastuullisesti evoluution yläpuolinen tekijä. Lue lisää:
[size=85:3sy6ynnk]Ihminen - ainoa evoluution yläpuolella oleva laji?[/size:3sy6ynnk]:
viewtopic.php?f=8&t=35169

Uskonnot ovat ainoastaan miesten propagandaa; nuorisopullistuma luo automaattisesti jonkun tekosyyn, jolla se vähentävää nuorten lukumäärän rauhanomaiseen elämään sopivaksi. Nuoret miehet eivät itse luoneet uskontoa, vaan uskonnollisuus syntyy ainoastaan tekosyynä, jolla nuoret miehet hoitavat kunniakkaasti tehtävänsä ihmiskunnan väkimäärän kurissa pitäjänä --niin kauan, kun poliitikoilta puuttuu vastuu ja älykkyys.

Ja poliitikoilta puuttuu vastuu niin kauan, kun he vaativat ansiota siitä itselleen, eli kun poliitikot politikoivat rahasta.
Nyt on suurena vaarana Venäjä, joka on pysynyt rauhallisena viimeiset 60 vuotta vain siksi, että sen nuoripullistuma hoidettiin asianmukaisesti;
seuraava Venäjän nuoripullistuma hoitaa tehokkaasti koko maailman nuoripullistuman niin, ettei se vaivaa ihmiskuntaa enää tuhanteen vuoteen. Raamatussa siitä ajasta puhutaan tuhannen vuoden rauhana, joka päättyy lopulliseen sotaan, koska tuhannen vuoden kuluttua maailma taistelee taasen nuorisopullistuman kanssa.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Liittynyt31.3.2005
mensaani

Nuorisopullistumalla voidaan selittää jopa puolueellisuus;
Kokoomuslaiset ovat vähemmän kapinallisia kuin kommunistit, koska kokoomuslaisperheiden lapsiluku on pienempi kuin kommunisteilla.Mistäs tuon repäisit? Minulla tosiaankin on kolme lasta joka sattaa nykyään olla paljon, mutta kaikki eri äideille, niin komukkakapinallisten määrä ei ole päässyt leviämään liian suureksi. Sitäpaitsi aikuisesta pojista ei kumpikaan ole kommunisti, jos ovat juuri mitään poliitisesti. Köpönen on kasvatusvaiheessa, vaikka sieltäkin kuuluu yrittäessäni keskustelua avata, kun ne kikattavat kavereidensa kanssa: "Häivy". Onneksi on tuo kasvatustieteteen tutkintokin tullut joskus suoritettua, niin tiedän elämänvaiheen lopullisen itsenäistymisen ovella. Surku, lapset ovat vain lainassa.

Tunnen sellaisia kokoomuslaisia, ainakin yhden, jolla on 15 lasta. Vaimo on leastadiolainen.

Lierikki Riikonen

mensaani
Voi olla, että tää on jo ollu täällä, mutta nostetaan taasen pinnalle: Sodat loppuvat, kun soturit loppuvat

Muistinpa juuri, että nuorisopullistumalla oli jo täällä oma triidi:
Miksi kaikki hörhöt on miehiä?
viewtopic.php?f=12&t=34542

Miehissäkin on koko ajan luonto läsnä; luonto pyrkii aina tasapainoon; Jos potentiaaliltaan älyllinen olento ei itse pyri pitämään tasapainoa yllä, niin luonto varmasti käyttää silloin epätasapainoisia yksilöitäkin hyväkseen saavuttaakseen tasapainon.

Esitän siis sellaista, että miesten hörhöisyys johtuu luonnosta, jolla luonto itse pyrkii hoitamaan sitä tehtävää, joka ensisijassa kuluisi älyn hoidettavaksi, mutta jota miehet eivät kykene hoitamaan, koska he ovat keskittyneet uskonnolliseen (poliittiseen eli puolueelliseen) uhoiluun, joka sinänsä on älyn poissulkeva

Miehissä ilmentyvä hörhö on ikään kuin rauhanen, joka toimii tahdosta riippumatta, ja joka pyrkii tuottamaan maailmaan tasapainoa kuolettamalla kaltaisiaan. Ihmiskehon sisällä sitä kutsutaan ohjelmoiduksi solukuolemaksi, joka on elintärkeä ihmiskehon synnylle.

Ihmisyhteisössä ohjelmoitu solukuolema on uskottu nuorisopullistumalle, joka myöskin pyrkii ilmentämään ihmiskunnan oikeassa muodossaan, koska nuorisopullistuman aikana ihmiskunta on lähinnä pelkkää solumassaa; pelkkää pullamössöä tai muuta hurmahenkisyyttä.

Nuoret miehet eivät siis itse tajua olevansa ylimääräistä massaa, joten siksi juuri heidän tajuttomuutensa tekee luonnolle mahdolliseksi valjastaa nuoriso ihmiskunnan määrän hoitajaksi.

lierik
mensaani

Nuorisopullistumalla voidaan selittää jopa puolueellisuus;
Kokoomuslaiset ovat vähemmän kapinallisia kuin kommunistit, koska kokoomuslaisperheiden lapsiluku on pienempi kuin kommunisteilla.

Mistäs tuon repäisit? Minulla tosiaankin on kolme lasta joka sattaa nykyään olla paljon, mutta kaikki eri äideille, niin komukkakapinallisten määrä ei ole päässyt leviämään liian suureksi. Sitäpaitsi aikuisesta pojista ei kumpikaan ole kommunisti, jos ovat juuri mitään poliitisesti.

Voidaan toki tehdä tieteellinen tutkimus siitä, millaisia ideologioita syntyy suurperheissä kasvaneilla lapsilla verrattuna parin toukan perheisiin.

Alkuoletuksena on, että perheen koko sinänsä vaikuttaa lapsien myöhempään ideologiseen suuntautuneisuuteen.

lierik
Tunnen sellaisia kokoomuslaisia, ainakin yhden, jolla on 15 lasta. Vaimo on leastadiolainen.

Puhuinkin yhdessä kohtaan kriittisestä massasta; nuorisopullistuma yhden perheen kohdalla ei luo vielä epävakaisuutta, -- mutta kun niitä on riittävästi, niin yhteisö joutuu vääjäämättä sotatilaan, jolla luonto hoitaa asioita niin kauan, kun ihminen itse luulee, että elämä on vain hurvittelua ja hokemia varten.

Sota ei siis ole suoraan ihmisen syytä, vaan se on seurausta väärästä ihmiskunnan väestörakenteesta. Jopa rottakokeilla on osoitettu kiistatta, että rotat alkavat "sotimaan" toisiaan vastaan, jos niiden joukko kasvaa suhteettomaksi.

Sota on ikään kuin ulkoa annettua voimakasta lääkettä, jolla ihmiskuntaa hoidetaan ja ohjataan. Korostan, että sodat eivät johdu uskonnoista tai ideologioista, eikä esim Hitler itse päättänyt sodasta, vaan Hitlerissä luonto hoiti Saksan nuorisopullistuman; 20 miljoonaa ylimääräistä saksalaista nuorta miestä poistettiin Saksa-yhteisöstä, joten siksikin Eurooppa on saanut olla rauhassa

Ideologiat ovat ainoastaan tekosyitä, joilla ylimäärä-miehet pyrkivät rauhoittelemaan omaa tuntoaan hoitaessaan ihmiskuntaa.

mensaani
Voi olla, että tää on jo ollu täällä, mutta nostetaan taasen pinnalle: Sodat loppuvat, kun soturit loppuvat

Lisää esimerkkejä foorumilta: Täällä kysellään, miksi vasemmisto on Islamiin kallellaan. Itse esitän, että vasemmistolaiset ovat täysin tahattomasti kallellaan niihin osiin maailmaa, missä syntyvyys on suurta, koska vasemmistolaiset itse ovat valmiina alkamaan ihmiskunnan väkimäärän rajoittamisen juuri sinä hetkenä, kun vasemmistolaisia nuoria on joka puolella.
Mistä kumpuaa vasemmiston onneton rakkaus islamiin?
viewtopic.php?f=13&t=21094

Ideologiset ihmiset eivät koskaan pysty selkeään, eli järkevään ajatteluun ja tekemään oikeita analyyseja maailman tilasta --koska ideologisuus todistaa vain sen, että ihminen kuuluu ylimääräihmisiin.

Nuorten miesten runsaus ruokkii
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Nuo ... 5234957667

Terroristit näyttävät pojilta:
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Sil ... 5241440371

Ainoa evoluution yläpuolella
viewtopic.php?f=8&t=35169

mensaani

Korostan, että sodat eivät johdu uskonnoista tai ideologioista, eikä esim Hitler itse päättänyt sodasta, vaan Hitlerissä luonto hoiti Saksan nuorisopullistuman; 20 miljoonaa ylimääräistä saksalaista nuorta miestä poistettiin Saksa-yhteisöstä, joten siksikin Eurooppa on saanut olla rauhassa

Väitätkö, että Saksa menetti 20 miljoonaa nuorukaista Toisessa Maailmansodassa?

mensaani

Esimerkiksi Ruandassa ei sodita sukupolveen, koska sieltä hävitettiin nuorten miesten enemmistö. Kiina taasen pysyy rauhallisena, koska siellä pyritään tietoisesti, mutta tahattomasti ehkäisemään nuorisobulppia.

Kiinan ongelma on tulevien sukupolvien sukupuolellinen vinoutuma. Vaikka nuorisoa olisikin suhteellisesti vähän, ongelma ei poistu jos kostuu vaimottomista miehistä.

Abamocho
mensaani

Korostan, että sodat eivät johdu uskonnoista tai ideologioista, eikä esim Hitler itse päättänyt sodasta, vaan Hitlerissä luonto hoiti Saksan nuorisopullistuman; 20 miljoonaa ylimääräistä saksalaista nuorta miestä poistettiin Saksa-yhteisöstä, joten siksikin Eurooppa on saanut olla rauhassa

Väitätkö, että Saksa menetti 20 miljoonaa nuorukaista Toisessa Maailmansodassa?

Sitä kertaluokkaa. Katselin juuri hiljattain erään dokumentin, jossa luvut oli tuota kertaluokkaa.

Toisen maailmansodan uhreja taisi olla jotain satamiljoonaa, joten kyllä Saksan osuudeksi voi hyvinkin laittaa jotain tuollaista. Onneksi ne eivät ole mitään verrattuna tulevan WW3:n uhrimääriin. Myös juutalaisia kohdanneen holokaustin joukossa oli paljon saksalaisia nuoria.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat