Seuraa 
Viestejä45973

Iltasanomat:

Naturistit valtasivat uimahallin

Suomen Naturistiliiton eilen Vantaan Martinlaakson uimahallissa järjestämä Suomen ensimmäinen alastomien uimahallitapahtuma houkutteli paikalle runsaasti naturisteja ja naturismista kiinnostuneita.

Järjestäjät olisivat päässeet omilleen 60 uimarilla, mutta kiinnostuneita oli yli sata.

Se tarkoittaa, että tapahtuma saanee jatkoa.

Mukana oli lapsiperheitä, pariskuntia ja sinkkuja; miehiä jonkin verran enemmän kuin naisia.

Ihan utelupohjalta haluan tutkia palstalaisten ajatuksia.
Hyväksytkö moisen? Huom lapsiperheet jne...!

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (16)

kunkku
Hyväksytkö moisen?
Teoriassa hyväksyn, mutta yleensä ne nudistit eivät todellakaan ole sellaisia ihmisiä, joita haluaisi nähdä ilman vaatteita. Sama juttu lesbojen kanssa.

Ihan repsestä että hyvät fantasiat pilataan karulla todellisuudella.

Yrjönkadun uimahallissa on vuoropäivin naisten ja miesten vuoro, saa uida uima-asussa tai ilman.

Mitä pahaa on alastomassa vartalossa? Kyllä lapset ovat varmaan saunassa nähneet alastomia ihmisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Asimov
Yrjönkadun uimahallissa on vuoropäivin naisten ja miesten vuoro, saa uida uima-asussa tai ilman.

Mitä pahaa on alastomassa vartalossa? Kyllä lapset ovat varmaan saunassa nähneet alastomia ihmisiä.

Yhdyn rollerballin mielipiteeseen etten todellakaan halua nähdä kaikkia ihmisiä alasti. Kyllähän naturistit saavat järjestää tempauksiaan kunhan järjestävät ne varta vasten sovituilla tapahtumilla. En halua järkyttyä henkisesti kun menen ensi kerralla uimahalliin. Lähiseudulla on semmoinen uimahalli jossa on turkkilainen yhteissauna. Lukioaikana kaverit kävivät siellä lähinnä tirkistelemässä naisia ja oli siellä varmasti vanhempiakin miehiä samalla asialla. Etovaa mielestäni.

Echi
Lukioaikana kaverit kävivät siellä lähinnä tirkistelemässä naisia ja oli siellä varmasti vanhempiakin miehiä samalla asialla. Etovaa mielestäni.

Niin mikä on etovaa? Perusinhimillinen kiinnostus vastakkaiseen sukupuoleen?

SAMAEL
Echi
Lukioaikana kaverit kävivät siellä lähinnä tirkistelemässä naisia ja oli siellä varmasti vanhempiakin miehiä samalla asialla. Etovaa mielestäni.Niin mikä on etovaa? Perusinhimillinen kiinnostus vastakkaiseen sukupuoleen?
Ei vaan se että sotketaan seksuaalisuus aina semmoiseen luonnolliseen asiaan kuin alastomuus. Itse olisin halunnut käydä siellä mutta oksetti ajatus että vieressäni istuu joukko kiihottuneita miehiä jotka menevät saunasta vessaan wänkkäämään.

Täytyy sanoa, että uimahalli on paikka, missä ihmiset selkeästi näyttävät mittailevan ihmisvartaloita varsin suunnitelmalliseen sävyyn. Reippaan matkauinnin jälkeen on mukava pysähtyä haukkaamaan happea ja katselemaan uteliaana ympärilleen. Ja tämä oli siis vain sivustaseuraajan huomio (kompa). Jos ajattelisin olevani oikeastikin alasti jo muutenkin riisuvien katseiden edessä, niin miten voisin keskittyä uimiseen, saati hyppylaudalta hyppäämiseen? Vanhana uimarina varmaan vetäisin keuhkot täyteen kloorivettä ja se olisi menoa sitten, sillä siitä alkaisi elvytystoimenpiteet ja...

Mitä virkaa tällaisilla alastomuusuinneilla on? Ketä ne palvelevat? Sinkkuja? Nälkäisiä? Lapsiperheitä seksuaalisuuskasvatuksessa: "Tuollaisia Maija ovat miehet!" ??
Uimahallithan ovat yhteiskunnan varoilla tuettavia paikkoja, onko oikein, että marginaalia ihmisryhmää, naturisteja/ nudisteja tuetaan näin yhteiskunnan varoin?

Itse en kyllä lapsiani veisi moiseen synninpesään, näkeväthän he alastomuutta tarpeeksi jo kotisaunssa ja iltasuihkussakin. Toisaalta oppiiko lapsi edes säilyttämään kokemuksensa luonnollisesta alastomuudesta, huomatessaan ventovieraitten aikuisten toisiinsa salaa tai avoimesti luomat himokkaat silmäykset? En usko. Jos olisin sinkku, en myöskään missään tapauksessa haluaisi hakea seuraa niin säälittävän epätoivoisella tavalla, kuin nakuna uimahallissa!

”Naturismi on luonnon kanssa sopusoinnussa oleva elämäntapa, johon kuuluu yhtei­nen alastomana toimiminen yhdistyneenä omanarvon­tunnon vahvistamiseen sekä toisten ja ympäristön huomioon ottamiseen.”

Naturismia voisi luonnehtia tavaksi elää ja nauttia aidosti ja puhtaasti alastomuudesta ilman kiristäviä vaatteita luonnon helmassa. Naturisti on sinut itsensä ja kehonsa kanssa. Hän pitää huolta itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan ilman sen suurempia paineita. Oikeaan naturismiin kuuluu vapautunut ja avoin mieli nauttia luonnosta mukavien harrastusten, kuten pelien ja leikkien muodossa, toisten mukavien naturistien kanssa. Naturistit harrastavat kaikkia samoja asioita kuin tekstiili-ihmiset mutta ilman rihman kiertämää.

Alastomana uiminen on mukavaa. Mökkinaapurit eivät aina ole olleet samaa mieltä. Voi voi

Tämä oli oikeastaan hauska. Kun vanhempani harkitsivat ostoa naapurit ottivat asiakseen valaista vanhempiani synnillisistä edellisistä omistajista, julkeasti olivat uineet alasti.

"Niiiiinkö?" vastasi uusi omistaja ilkikurisesti miehelleen hymyillen.

Menihän siinä naapureilta sitten suu mutrulle eikä ongelmilta vältytty. Noh.. Ikäluokkaa sellaista, ettei ollut kovin monivuotinen murhe, mutta näppärät vanhukset ehtivät keksiä kaikenlaista kepposta

Noh.. Pakko myöntää, ettei naapurit aina helpolla päässeet.
Ne yhdetkin kesäkaudenpäättäjäiset, jotka tietenkin kestivät koko viikonvaihteen. Musiikkia soitettiin melko railakkaasti.. toinen kaiutin kannettiin rantaan ja toinen jäi pihaan.
Naapuri se siinä sitten sai tarpeekseen ja näytti nostavan kaiuttimen ikkunaan.. mutta vielä tänäkään päivänä en osaa sanoa, että mitä mies soitti.
Me naiset sitä vastoin luukutimme Kikkaa koko rahan edestä. Öh.. täytyy kyllä myöntää, että juhlien miesväki ei ollut valintaan kovin tyytyväisiä, mutta kestivät miehekkäästi.. toisin siis kuin naapurimme.

Asiasta seitsemänteen muuten... Mie oon tavannut tällaisen Suomen parhaan naturistin ihan livenä. Ihan OK mies, vaatteet päällä.

No, tuo synninpesä vertaus oli tahallista provokaatiota ja ilokseni huomaan siihen vastatun.

Olen Harmittoman kanssa samaa mieltä naturistisesta mökkiuinnista; on huumaava kokemus solahtaa merenneitona viileään veteen!

Nuorna ollessamme siskoni kanssa kiusasimme mökkinaapurin poikaa, joka pulahti aina saunalöylyistä alasti uimaan. Oikein odottamalla odotimme hetkeä, jolloin poika juoksi laituriltaan veteen ja siirryimme itse salamannopeasti kumiveneeseen jonka sousimme sopivaan katselukulmaan pojasta. Poikaparka ei uskaltanut nousta vedestä meidän viattomien katseidemme alla, vaan värjötteli laiturinrappusilla iltaa kohden viilenevässä järvivedessä huulet sinisenä toista tuntia. Meillä kumiveneessä oli mukavaa: söimme herkkuja ja luimme lehtiä

Harmiton

Asiasta seitsemänteen muuten... Mie oon tavannut tällaisen Suomen parhaan naturistin ihan livenä. Ihan OK mies, vaatteet päällä.

Tämä jäi eilisestä kutittelemaan mielikuvitustani... Suomen paras naturisti?! Olisiko kuvaa?

s&s&s
Harmiton

Asiasta seitsemänteen muuten... Mie oon tavannut tällaisen Suomen parhaan naturistin ihan livenä. Ihan OK mies, vaatteet päällä.
Tämä jäi eilisestä kutittelemaan mielikuvitustani... Suomen paras naturisti?! Olisiko kuvaa?

No ei, vaatteet päällä

Noo, käytän mielikuvitustani... Eihän ystävää voi kavaltaa/ paljastaa valtakunnallisessa foorumissa! On vain luotettava sanaan, että Suomen Paras Naturisti on kyseessä

s&s&s
Noo, käytän mielikuvitustani... Eihän ystävää voi kavaltaa/ paljastaa valtakunnallisessa foorumissa! On vain luotettava sanaan, että Suomen Paras Naturisti on kyseessä

Hmm.. Kyseessä oli tämä Santeri Kinnusen luotsaama ohjelma Suomen Paras.
Valittiin siinä sarjassa muutakin kuin Suomen Paras naturisti.

Että valinta ei millään muotoa ollut omani

Nyt olen pettynyt, sillä luulin Harmittoman henk. koht. tuntevan tämän naturistin, mutta toivun kyllä!

s&s&s
:cry: Nyt olen pettynyt, sillä luulin Harmittoman henk. koht. tuntevan tämän naturistin, mutta toivun kyllä!

No kyllä, näinkin voi sanoa. Tunsin hänet ennen kuin hänet valittiin Suomen Parhaaksi naturistiksi.
En edes tiennyt miehen harrastuksesta ennen kuin näin tämän TV-esiintymisen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat