Seuraa 
Viestejä1470
Liittynyt16.3.2005

Nokia konserni elvyttää toimintaansa tosi nerokkaasti, katso miten Suomen lippulaiva sen tekee.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2008112 ... 9_uu.shtml

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Kommentit (4)

Pokasaha
Nokia konserni elvyttää toimintaansa tosi nerokkaasti, katso miten Suomen lippulaiva sen tekee.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2008112 ... 9_uu.shtmlSiinä tilaisuus jossa eläkeläiset voivat tavata vanhoja kamuja ja kolleegoja. Ehkä firma laskee ettei montaa juhlaa enää tarvii järjestää. Jokatoinen vuosi kun järjestetään noin ylipäätään niin joukko harvenee toisesta päästä.

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1470
Liittynyt16.3.2005

Sitä en tiedä kuinka pitkään tuo perinne on ollut tarjota joulujuhla entisille työntekijöille, mutta luulen sen järjestetyn riittävän usein jotta sitä on osattu odottaa.
Se että miljardeissa voittoa tuottava yritys sitten nuukailee jonkun kymppitonnin luokan juhlasta, tuntuu aika mitättömältä säästötoimelta.
Näillä juhlillahan on yleensä aina ollut tarkoitus jymäyttää duunaria luulemaan saavansa firmalta jotakin aivan suunnatonta etua.
Tosiasiassa tällaiset juhlat ovat vain pieni hitunen verrattuna niihin kuluihin mitä yritysten johto tehtailee laukatessaan ympäri maailmaa yrityksen nimissä.
Mutta näinhän se on, että säästötoimet kaikissa yrityksissä aina kolahtavat tavan työntekijöihin, jotka raatavat pienellä palkalla, saaden kenties pari kertaa vuodessa työsuhde-etuna uuden työpuvun.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Vihdoinkin joku on tajunnut mistä me henki ja voima itää.
Toisin kuin eräät miljardivoittoja tekevät firmat suomessa.
Kerrankin joku tekee joitakin henkilökunnan lojaalisuutta lujittiavia tekoja. Tässä olis suomalaisilla johtajilla oppimista.

Saksalaiskonsensus: Ei irtisanomisia 2009
Maanantai 15.12.2008 klo 17:49 (päivitetty ma 18:06)

Saksan suurimmat yhtiöt ovat luvanneet, että ne pitävät nykyisen henkilöstönsä vuoden 2009 ajan ja pitäytyvät irtisanomisista.

Yhtiöt sopivat asiasta sen jälkeen, kun liittokansleri Angela Merkel pyysi teollisuuden johtavia tahoja puhaltamaan yhteen hiileen taistelussa hiipuvaa talouskasvua vastaan. Asiasta kertoi uutistoimisto Bloomberg.

- Suuret yhtiöt ottavat vapaaehtoisesti käyttöön "ei irtisanomisia" -politiikan. Ne järjestävät koulutusohjelmia työpaikkojen lakkauttamisen sijasta, kertoi Saksan valtionvarainministeri Peer Steinbrück toimittajille Berliinissä myöhään sunnuntaina-iltana.

Merkel tapaa 30 yhtiön edustajat tammikuussa keskustellakseen irtisanomisten välttämisestä, hallitus kertoi maanantaina uutistoimisto Bloombergin mukaan.

- Vuodesta 2009 näyttää tulevan sellainen, että meidän täytyy toimia yhdessä, Merkel totesi.

Nähtäväksi jää pitääkö lupaus.
Ei palkallinen koulutus esim. paperimiehille haitaksi olisi.
Vaikka alan ulkopuolelta jotain yleissivistävää,tai joogalento-tai purjelentokursseja.
Saattaisi maksaa sijoituksen takaisin korkojen kera.
Persläskit sulamaan!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat