Sivut

Kommentit (33)

Niin mikä tuon olevinaan pitäisi olla?

Ensi kerralla kun teet uuden ketjun niin suunittele huolella otsikko: sen pitää olla mahdollisimman ytimekäs, mutta samalla informatiivinen. Lisäksi aloitusviestissäsi täytyy käsitellä ketjun aihetta tarkemmin. Paukapää.

Sakarias
Siis mikä?

Kretsu TJT juttua. Eipä kannata vaivautua. Mielenhäiriöisiä eräät tahot ovat. Tarkoitin tietenkin tätä TJT sivustoa http://tjt2.tripod.com/ josta kyllä on pikkaisen epäilyttävää kokemusta. Antipiruntorjunta ainakin mun koneella toimii. Tämä on siis varoitus!

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

Enhän mie mithän ole puhunu Nooakki-vainaan arkista.
Mutta tuossa SE kuitenki on se Se.
Enhän mie muuten olis lyhyven ytimekhästi kysyny Tuoko se on?

Ecille vielä , että miten kysymys asetetaan informatiiviseksi, jos ei tiijä mistä asiasta on kyse ?

Miten mie tuota informoisin ??

Tuossa kuvassa on joku pitkulainen muoto, joka toisessa päässä on joku ,, no mikä lie. Onko tuo Se ? Häh ?

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

Minusta tuossa on iso pitkulainen alue ympäröity hiekkavallilla. Tuossa näkyy vaaleampana alue, mistä se hiekka on siihen kerätty. Vaikea sanoa tarkemmin, mutta tärkeänä on hommaa pidetty, kun on isolla työllä valli kasattu. Olisiko keskellä joku viljelymaan tapainen yritelmä? Jos tuo on levottomalla alueella, niin voisihan se olla joku suojavalli vihollisia vastaan.

edit. Kun loitonsin kuvaa tarpeeksi, niin huomasin, että se on Afganistanissa. Jaajaa joku vanha rauniokin tuli mieleen...

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Tämä asia on sellainen jota en tajua jotain evoluutio teorioita, Nasan tiedemiehiä jotka on (yllätys yllätys) eläkkeellä kertoo jostain maapallon magneettikehän heikkenemisestä jota en jaksa edes lukea ja sitten vielä joku Nooan arkki

Koska kohde oli Afganistanissa, täytyy sen olla suojattu unikkopelto. Jos tarkentaa tarpeeksi, niin voi nähdä erään maan sotilaita korjaamassa satoa.

Tai, no saattaahan se olla Nooan arkkikin, ainakin jos tarpeeksi hepoa vetelee.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat