Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tämän kaverin sinnikäs pyöriminen uutissa kiihotti ylivilkasta mieltäni, joten päätin taas laittaa (ilmeisen mielisairaita)ajatuksiani paperille

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/7721679.stm

Eli Japanin rooli maailmanhistoriassa.

Näin aluksi haluan tuoda julki onan henkilökohtaisen mielipiteeni;en pidä Japseista. Ovat vaan niin helvetin ylimielisiä. Tää kaveri ilmeisesti edustaa maan "kermaa"

Kaikilla isoilla asioilla on aina sekä rakastajansa että vihaajansa, ja näin täytyy tietenkin olla myös Japanilla. Joukkomurhaajat sekä auton valmistuksen, elektroniikan, taiteen ja viihteen mestarit. Riippuu mistä näkökulmasta tuota katsoo,

Japsit itse jaksaa aina ylpeillä, kuinka he oli maailman ensimmäinen teollistunut "ei-valkoinen" maa. Tätä en ala kieltämään, mutta hinta minkä he siitä lopulta maksoivat oli ainakin minun mielestäni liian suuri.

Miksi Japani onnistui siinä missä Kiina ei? Tämä on aika hyvä kysymys. Sanoisin, ettei Japani ehkä loppujenlopuksi onnistunut. Jos tavoitteena oli saavuttaa Eurooppalainen tekninen taso ja elintaso, niin en usko, että Japsit tosiasiassa ikinä onnistuivat tässä. He pääsivät tätä lähelle.

Tosiasiassa mielestäni Japani on aina ollut yliarvostettu. Se kaikki alkoi Japani "yllätysvoitosta" Venäjän kanssa. Käsittääkseni tämä sotahan alkoi Japanin yllätyshyökkäyksestä Venäläiseen Porth Arthurin laivastotukikohtaan. Sota ei tunnestusti ikinä tule kello kaulassa, mutta vuosien valmistelujen jälkeen Venäjän sangen vähäpätöisen ja mitättömän Aasian laivaston tuhoaminen yllätyshyökkäyksellä ei kyllä minun mielestäni ole ihan niin suuri uroteko kuin monet väittävät. Tästä revittiin otsikkoja tyyliin" " Eurot hävisivät ENSI KERTAA!" Se on totta, että Venäjän Aasian laivasto tuhottiin. Ja sekin on totta että myöhemmin vielä Venäjän itämeren laivasto tuhottiin, kun se lähetettiin alueelle.

Eli aluksi yllätyshyökkäys, jota varmasti oltiin valmisteltu vuosia. Sitten Venäjän toisen romulaivaston tuhoaminen, jonka täytyi kirjaimellisesti matkata maailman ympäri, ja jota ei alunperinkään oltu suunniteltu taistelemaan Aasiassa, ja joka taisi pyäshtyä huolto ja korjaustöihin vain yhden kerran saavuttuaan Ranskan tuolloin hallinoimaan Madakaskariin.

Ensinnäkin, Venäjän laivaston tuhoaminen ei todellakaan ole mikään ihmetyö. Venäjällä ei nytkään juuri ole kuin muutama tykkivene ja helvetin moinen määrä ydinsukellusveneitä. Venäjä ei ikinä ole ollut merimahti. Käsittääkseni Japanin joukot epäonnistuivat tuhoamaan Venäjän maajoukkoja Matsuriassa ja estämään apujoukkojen saapumista Siperian kautta. Tämän takia sota loppuikin "tasapeliin" koska vaikka Venäjän koko laivasto oli käytännössä tyystin tuhottu, voitiin Aasiaan yhä siirtää joukkoja Siperian rautaten kautta, jota Japani ei käytännössä kyennyt mitenkään estämään.

Eli koska Venäjän Aasian sotavoimia ei käytännössä ikinä tuhottu, eikä raja tämän sodan seurauksena siirtynyt mitenkään, voi tätä "suurta voittoa" hyvinkin pitää kyseenalaisena, josta "Aasian pikku voimanpesän" voitonkulku maailmalla käytännössä alkoi

Noin sukupolvi myöhemmin seurasikin sitten maailmansodan siirtyminen tyynelle merelle. Mielestäni termi "toinen maailmansota" on hieman harhaanjohtava, koska tämä on tosiasiassa se ensimmäinen todella iso sota alueella!

Tämä on se sota, josta Japsit yhä niin takovat rintaansa ja jauhavat. Amerikka sekaantui asiaan joka ei sille lainkaan kuulunut. Iso paha USA esti Japanin Aasian "vapautuksen"

Tämä on se virallinen propaganda, mikä ei ikinä muutu. Tämä rasistinen sekopää(siis aiemmin ylhäällä ollut kaveri linkissä)edustaa vain jäävuoren huippua näistä pikku marakateista, jotka aiemmin vain Animessa mutta nyt jo ihan mediassakin aina valittavat kuinka iso paha USA sortaa heitä. Kelataanpas vähän taaksepäin!

Japsit väittävät, että heidät provosoitiin sotaan ja he halusivat neuvotteluja. Pitääkö tämä paikkansa?

Kyllä! Se pitää! Tästä on olemassa tonneittain todistusaineistoa ja mustaa valkoisella!

Kelataanpa taas jälleen taakespäin, kun ISO RÄYSÄYS iski Eurooppaan. Ei, nyt ei puhutan Auvisen suuresta esikuvasta eli "isoasta Aatusta" vaan siitä alkuperäisestä isosta rysäyksestä nimeltä ensimmäinen maailmansota Euroopassa.

USA:lla oli noin 100-vuotta ennen tätä tapahtumaa virallisesti laadittu ns "Monroe oppi" jossa he käytännössä julistivat, etteivät he sekaantuisi tapahtumiin Euroopassa, mutta pyrkisivät kaikin tavoin varjelemaan omaa etupiriiään pääosin Pohjois-Amerikan mantereella. Tähän oppiin vedoten USA mm sekaantui Kuuban kapinaan Espanjaa vastaan ja ajoi Espanjan laivaston pois, tehden Kuubasta oman pikku "itsenäisen" nukkevaltionsa aivan kuten se käytännössä teki Philippiineistäkin.

Tosiasiassa tämä ns "Monroe oppi" oltiin jo hiljaa haudattu sisällis-sodan jälkeen. Jo tässä sodassa suuri joukko keinottelijoita(joista mainittavin oli tietenkin J.P Morgan)oli rikastunut, ja he käytännössä tyystin kontrolloivat sodanjälkeistä USA:n taloutta. Presidentti Theodore Rooselvelt yritti mm "antitrustilaillaan" pistää pankkiireille ja teollisuusparoneille kapuloita rattaisiin, mutta käytännössä epäonnistui, ja pian tämän jälkeen valkoiseen taloon nousi Voodrow Wilson, joka oli kyseisten pankiiriherrojen pikku sätkynukke. Hänen vaalikamppanijansa oli tyystin kyseisten Morganeiden ja "Morgan juniorien" rahoittama, ja hän ensi töikseen mm vahvistin Fedin eli käytännössä pankiirien yksityisesti omistaman rahalaitoksen perustamisen, jolla käytännössä oli yksoikeus painaa rahaa USA:ssa

Kun sota lopulta syttyi Euroopassa, pankiiripamput halusivat netota sillä, joten he alkoivat lähettää Wilson nukkensa lähetyksellä sotatarvikkeita Englantiin, tietenkin mahdollisimman suurella voitolla. Enemmistö Amerikkalaisista(aivan erityisesti Saksalaiset ja Irlantilaiset)vastustivat sotaan sekaantumista. Se ei kuitenkaan pysäyttänyt pankiireja, jotka alkoivat toimittaa todella laajamittaisia sotilastarvikekulbetuksia Englantiin. Saksa käynnisti vastakamppanijan mm Amerikan lehdistössä, mutta Brittilaivasto onnistui lopulta katkaisemaan Saksan Atlantin lennätyskaapelin. Homma päättyi lopulta Saksan Atlantin sukellusvenesaartoon ja mm varoitukseen New York Timesissa Amerikkalaisen Lusitania laivan matkustajille, jota ylimieliset ja rahanahneet jenkit eivät tietenkään ottaneet vakavasti. Kyseisen laivan kannella oli muuten tykkejä ja ruumassa tonneittain sotilastarvikkeita matkalla Englantiin. Silloisen kansainvälisen lain mukaan kyseinen laiva oli siis sotilasalus, jonka sai upottaa. Se kieltäytyi päästämästä Saksalaisia joukkoja kannelleen ja yritti väkisin runnoa päin Saksalsia sukellusveneitä, jolloin nämä ampuivat...

Ja miten tämä kaikki sitten liittyy Japaniin?

Kaikki liittyy kaikkeen! Lusitanian ja Pearl Harbourin välillä on kokonainen sukupolvi! Mikseivät Japsit oppineet Saksan virheistä?

Miksi? Vastaus on yksinkertainen kenelle tahansa joka tuntee vähänkään Japanin kulttuuria. Miksi pitäisi?

Japani on HELVETIN ELITISTINEN maa! Siihen verrattuna Suomi on kansandemokratia, ja on aina ollutkin. Eliitti katsoo kansaa kuin se olisi muurahaisia. Ajatus kansan kärsimyksistä sodassa Amerikkaa vastaan oli Japanin eliitille hyvin vieras ajatus. Ja entä jos kärsisi? Japanilla oli suhteellisesti vahvempi tyynen meren laivasto kuin Saksalla oli ollut Atlantilla. Britannian valta ei käytännössä yltänyt näin kaukaiseen maailmankolkkaan. Venäjä ja Saksa oli tuhonneet toisensa, joten vain "korruptoitunut ja mätänevä" USA oli jäljellä. Ei Amerikka kerta kaikkiaan vaan USKALTAISI uhmata Japanin keisarillista laivastoa, ja jos uskaltaisi, niin Japanilaiset torjuisivat nämä omalla ruumiillaan ja verellään!

Eli nämä ylimieliset paskiaiset katsoivat, ettei mitään USA stragediaa tarvittaisi. Japanilaisjoukot voisivat riehua Kiinassa mielin määrin. Saksa ja Venäjä alemmuustilassa, Ranska ja Englanti liian heikkoja ja liian kaukana tehdäkseen mitään, ja Italia liittolaisena. Ja mitä ne laiskat mätänevät JenkkiPELLET muka voisivat tehdä? Mitä ne uskaltaisivat? Uhmata mahtavaa Japanin kansaa ja sen keisarillista laivastoa?

Ja sitten kun historia jälleen kerran toisti itseään, niin Japsit sitten tietenkin alkoivat parkua kurkku suorana kuinka heidän "rauhaa rakastava" itämainen kansansa oli verisesti joutunut pahojen rasististen Amerikkalais-sikojen provosoimaksi. Hohhoijaa ...

Eliitti on siinä maassa PASKIAISIA! On aina ollutkin. Jo sota Venäjää vastaan oli aivan tarpeeton, ja siinä sai surmansa yli 50 000 Japanilaisotilasta, jotka turhaan yrittivät murtaa Venäjän rintamalinoja Mantsuriassa. Sodassa Amerikkalaisia vastaan kuoli yli kymmenen kertaa enemmän sotilaita ja siviilejä.

KAIKKI tämä vain siksi, että Japanin poliittisella eliitillä oli niin tarve näyttää, että maa kykenisi tasaveroisesti kilpailemaan Eurojen kanssa.

Satoja tuhansia, ellei peräti miljoonia kuolonuhreja, tuhottuja perheitä, murrettu armeija, nälässä elävä kansa...kaikki tämä VAIN SIKSI, että Japanin eliitti halusi rakentaa Eurooppalaismallisen suurvallan.

Ja sodan jälkeen militaristinen kuri yhä jatkui. Nyt se vaan siirrettiin talouselämään, jossa epätoivoisesti yritettiin nostaa Japanin Amerikan tasolle pakottaen miljoonat uhraamaan oman elämänsä ylitöihin ja pomolle nuoleskelulle. Tiukka militatristinen kuri aina lastentarhasta lähtien! Kuulaisuus, täydellinen uskollisuus valtionviranomaisille, koululle, työnantajalle. Koko elämän uhmraaminen epätoivoisen ja epärealistisen haaveen saavuttamiseksi. Totaalinen uhrautuminen kansalle, esivalalle, isänmaalle ja tietenkin yhtiölle ja työnantajalle, eivätkä tästä kaikesta huolimatta ikin päässeet edes LÄHELLE Amerikkaa!

Ja nyt, kun imperiumi on murrettu ja talous romahtanut omaan mahdottomuuteensa, nämä rasistiset pikku Aasialaiset paviaanit yhä jauhavat naama punaisena kuinka heidät "huijattiin" Eivät ole ikinä oppineet mitään, eivätkä ikinä opi! Syyttävät ja tulevatkin aina syyttämään muita epäonnistuneesta yhteiskunnastaan. Japanin epäonnistunut talous on vain epäonnistuneen yhteiskunnan peilikuva. Luovuus, innovaatio ja vapaus on siinä maassa yhä kirosanoja. Nyt on Japanin "Aasialainen momentum" lopulta kuitenkin ohi, ja Kiina on käytännössä jälleen maanosan suurin talous. Eikä tuo itku ja valitus varmasti tuo vanhoja hyviä aikoja ja suurta keisarillista Japania takaisin, joka käytännössä tuhosi itse itsensä!

Kommentit (1)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat