Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Bushin puheet ilmaisevat täydellistä typeryyttä tai kyvyttömyyttä. Heti Irakin sodan alkuhetkien jälkeen hän kertoi saaneensa tehtävän Jumalalta. Nyt gubbe hakee eläkepäivilleen synninpäästöä avautumalla, ehkä psykiatrinsa suosituksesta

President Bush said he was motivated by God to fight terrorism in Afghanistan, end tyranny in Iraq and create a Palestinian state."God told me, 'George, go and fight those terrorists in Afghanistan,' and I did," and then "God told me, 'George go and end the tyranny in the Iraq,' " and so forth and so on?http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.c ... DMU7H1.DTL

Nyt Bush laittaa saamansa Jumalaisen ilmoituksensa ihmisten viaksi. Eikö ihmisillä ole ihan tarpeeksi korjailemista omissa virheissään?

Yhdysvaltain presidentti George W. Bush sanoo katuvansa eniten sitä, että tiedustelupalvelut epäonnistuivat selvittäessään tietoja Irakin mahdollisista joukkotuhoaseista.
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Bus ... 5241583009

Mutta onneksi Bush ei ole ollut ainoa sekopäinen poliitikko nykyhetkessä ja historiassa, koska se todistaa ihmiskunnan vahvuutta selvitä älyvapaista johtajistaan.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Kommentit (2)

Bush puhuu täyttä paskaa ja tietää sen itsekkin. En nyt tiedä miksi ihmeessä päättävät tahot tahtovat hänen puhuvan noin, mutta paskanjauhantaa se kuitenkin on.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat