Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Esimerkiksi siis Suomessa on jonkinlainen vankeinhoito "ongelma", jota~kuinkin siis tyyliin: liikaa vankeja, ja liian vähän resursseja.
Mietin, että kuinka hankalaa tai mahdotonta olisi jollain tavalla ulkoistaa vankeinhoitoa?
Ajattelin vaikkapa jotain "halpatyövoima"-maata johon pitkäaikaisvankeja siirrettäisiin, vankilassa voisi olla tarpeen vaatimat suomalaiset ja sähköisiätaskutulkkeja jne.what-ewer.
Onko kenelläkään tietoa, onko tälläinen monille maille tuttu käytäntö, ainakin tuli mieleen että onko/oliko se paikka jossa Jenkit pitivät terroristejä jotenkin tälläinen tapaus?

Kommentit (5)

Olli V
Lomamatkat tulisivat liian kalliiksi ulkoistusratkaisussa.Niin, jos siellä olis kamalimmat vangit , saako ne lomailla?
Heh, joo, niin jos ne sais vaikka lomailla siellä jossain?
Tai sopimuksen mukaiset keskitetyt lomailut, tuomio lyhenisi, ja suurempi määrä lomailijoita kuljetettaisi kerralla Suomeen vikoksi jne.

Raaistuneita turvapalveluja on jo nyt kuten sen ruotsalaisen vartiointifirman tultua suomeen.

Vieraan kulttuurin edustajien hoteille jätetyt vajaavaltaiset ihmiset joutuvat hyvin helposti piittamattoman ja raa'an kohtelun uhreiksi.

Olli V
Lomamatkat tulisivat liian kalliiksi ulkoistusratkaisussa.

Ääh, ei kait se junalippu Venäjältä niin kauhian paljon maksa. Varsinkin jos vankileiri/-la olisi jossain Pietarin lähellä.

jpv
Ääh, ei kait se junalippu Venäjältä niin kauhian paljon maksa. Varsinkin jos vankileiri/-la olisi jossain Pietarin lähellä.
Ei taida Venäjä kiinnostua tällä hetkellä paska-diileistä. Afrikka saattaa olla ainoa suunta, josta voisi löytyä kumppanit tällaisiin diileihin.

Mikäli vankilan tarkoitus on tuottaa yhteiskuntakelposia kansalaisia rikollisista, vaikea nähdä miten ulkomaanleiritys onnistuisi tässä paremmin kuin kotoinen hotellipalvelu.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat