Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Itse ennustan että USA tulee ajautumaan taloudelliseen ja sosiaaliseen kaaokseen seuraavan 5-vuoden kuluessa, ja suurta osaa joukoista ei ikinä saada evakuoitua Lähi-Idästä. He jäävät käytännössä pysyvästi taistelujen jalkoihin vihamieliseen ympäristöön.

Peli loppuu ja ympäyrä sulkeutuu. Taustalla kummittelevat taloudelliset, sotilaalliset ja ennenkaikkea kotimaiset sosiaaliset rasitteet, joista USA:lla ei käytännössä ole minkäänlaista mahdollisuutta selvitä. Nämä tulevat luultavasti ajoittumaan oman ajanlaskumme mukaan suunnilleen vuoteen 2012, jolloin Maya kalenteri ennusti myös suurta universaalia muutosta.

Tuolloin sen enempää USA:aa kuin USSR:kaan ei enää ole olemassa. Ydinsotaa ei tullut, koska avoimeen konfliktiin kumpikin osapuoli oli kerta kaikkiaan liian pelkurimainen. Sen sijaan ne hautasivat toisensa lukemattomiin asevarustelukierteisiin ja proxy sotiin. Sekä Venäjän kansa että Federaatio tulee kiuhtumaan pois, mutta ennen sitä he tulevat näyttelemään ratkaisevaa osaa USA:n raahaamisessa mukanaan helvettiin. Amerikan tiukat sisäiset jännitteet jotka ovat olleet pinnalla aina alkuperäisestä sisällis-sodasta lähtien tulevat myös saamaan dramaattisen lopun. Ympyrä sulkeutuu, ja hyvin suurella todennäköisyydellä uuden "kosmisen aikakauden" alkaessa sen enempää USA:aa kuin USSR:kaan ei enää ole. En tiedä mitä Iranille tulee tapahtumaan, mutta hyvin suurella todennäköisyydellä heitä vastaan ei hyökätä, koska moisella hyökkäyksellä ei käytännössä saavutettaisi mitään pääpiruja eli Kiinaa ja Venäjää vastaan, ja nyt on jo kerta kaikkiaan liian myöhäistä.
Taloudelliset, sotilaalliset ja ennenkaikkea sosiaaliset rasitteet käyvät kerta kaikkiaan liian suuriksi. Peli on menetetty!

On vaikea sanoa mikä on Kiinan rooli tulevassa maailmanjärjestyksessä? Naton hajoamisesta seuranneesta kaaoksesta Euroopan maat rientävät luultavasti perustamaan jonkinlaisen oman puolustuslaitoksensa. Kiinasta tulee luultavasti yksi tämän kauden johtavia suurvaltoja, ja Aasia aina Tiibetistä Taiwaniin tulee lopulta yhden hallituksen ja johdon alaisiksi. Amerikkalaisjoukkojen lähteminen Koreasta ja Japanista tulee hyvin luultavasti johtamaan kaaokseen, ja ne korvataan käytännössä hyvin nopeasti Kiinalaisilla joukoilla.

Globalistit jäävät itkemään maailmantalouden perään, joka "romahtaa" nyt kun läskejä, lainavaroilla eläviä jenkkejä ei enää ole ylläpitämässä globaalia kulutusta. Ihmiskunta joutuu hetkeksi kiristämään vyötä Eurooppalaisessa maailmassa sen menetettyä mahtia tullaan muistamaan sekä haikeudella että katkeruudella, mutta Aasiassa ja muualla kyseistä muutosta tullaan juhlimaan aivan kuten Berliinin muurin romahtamista. Uusi maailmanjärjestys ei ole kaunis, ja mm ydinsotien vaara tulee yhä olemaan olemassa. Mutta ympyrä sulkeutuu, ja kaksipäisen hirviön siivet katkaistaan lopullisesti. Hyvin suurella todennäköisyydellä myös ydinsodan vaara tulee poistumaan. Jos alkuperäiset ydinasevallat USA ja USSR eivät uskaltaneet pelkuuruudessa käyttää ydinaseita toisiaan vastaan, niitä tuskin tulevat käyttämään muutkaan tahot. Luotien ja ohjusten sijaan sadattelut, uhkaukset ja herjaukset tulevat sen sijaan lentelemään tiuhaan tahtiin Aasialaisen ja Eurooppalaisen maailman välillä, mutta tehtyä ei enää saa tekemättömäksi Alkaa uusi kosminen aikakausi ihmiskunnan historiassa risuineen ja ruusuineen

Kommentit (4)

Ensinnäkin

1. Jenkeissä tulee poikkeustila (martial law) ja se on vain enää ajan kysymys.

2. Washington Post on kertonut suunnitelmasta asettaa 20 000 asevoimien sotilasta Northcomin alaisuuteen vastaamaan sisäisestä turvallisuudesta Yhdysvalloissa (Posse Comitatus -lain vastaisesti). Mihin he varautuvat? Yhdysvaltojen luhistumiseen ja levottomuuksiin?
http://www.prisonplanet.com/washington-post-20000-more-us-troops-to-be-d...

3. Poikkeustilan takana on varjohallitus (illuminati) joka USA:sta käsin yrittää saada uuden maailmanjärjestyksen toteutettua ja se koskee myös Eurooppaa, Aasiaa, Afrikkaa sekä Yhdysvaltoja, Meksikoa ja Kanadaa.

Vain Venäjä tulee olemaan niitä harvoja suurvaltoja jotka eivät liity uuden maailmanjärjestyksen piiriin ja hyvin todennäköisesti vuoteen 2015 mennessä nähdään USA:n ja Venäjän välinen lyhyt ydinsota.

Isoja kansakuntia ei pyyhkäistä pois maailmankartalta tuosta vain.Asiantunteva kommenti, mutta ensinnäkään USA ei ole mikään varsinainen "kansakunta" Toiseksi, kyllä se isokin kaveri liikkuu, kun sitä kylliksi isolla voimalla työnnetään!

Ja jos peli menee kylliksi epätoivoiseksi, niin kyllä hätä keinot keksii !

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat