Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tästä taisi olla ketju jo edellisessä foorumissa, mutta käytetäänpä äänestysmahdollisuutta hyväksi.

Sivut

Kommentit (26)

kuoppaiselle puolelle voi tai marga jää paremmin niiden kuoppien takia.
Eikä siitä muutenkaan tule semmoista voi-jauho-sekoitusta(vasta kuin suussa). Ihan sama kummalle puolelle kyseisen näkkärin valmistajat voin ovat ajatelleet mutta itse laitan useimmiten kuoppaiselle, jos niitä kuoppia edes aina on.

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005

Pienenä raapustin levitteen kuoppaiselle puolelle, mutta joskus kymmenennen ikävuoden tienoilla aloin voidella tasaisempaa puolta, koska sillä tavoin säästyi levitettä... tuohon aikaan ei vielä kauheasti ollut semmoisia margariineja tai voita, jotka olisivat olleet hyväksi elimistölle, joten rasvan käyttöä oli helpoin säännöstellä tuolla tavoin.

Mitään sulatejuustoja tai muita runsaammin annosteltavia "erityislevitteitä" en juuri koskaan käytä näkkärin kanssa.

Nervus rerum

Itse voitelen aina kuoppaiselle puolelle, koska inhoan sitä jauhon määrää voipaketissa. Voihan sille kuoppaisellekin puolelle voidella säästäväisesti voita?

asdf
Seuraa 
Viestejä11665
Liittynyt16.3.2005

Alapuolelle. Pysyy paremmin pöydällä.

Rehellisesti: voi ei ole minusta leivälle levitettynä hyvää, joten jos jotain levitettä käytän, se on yleensä tuorejuustoa. Sekään ei mielestäni ole hyvää, jos sitä on kertynyt ylimäärin leivän kuoppiin.

Toisaalta, minä olen väärä mies puhumaan mitään näkkärin voitelusta, koska en voitele sitä oikeastaan koskaan. Syön näkkileipää ainoastaan jollain retkillä, vaelluksilla, jne. Näissä tilanteissa näkkileipä on parhaimmillaan, koska se säilyy hyvin, on kevyttä kantaa ja se on ravitsevaa. Koska runsaan ulkoilun jälkeen kaikki ruoka maistuu hyvälle, ei näkkileipä kaipaa mielestäni mitään levitettä. Siivu juustoa tai palvikinkkua näkkileivän päällä saavat nälkäisen vaeltajan gastronomiseen taivaaseen.

Pohtija
Seuraa 
Viestejä883
Liittynyt16.3.2005

Ehdottomasti sinne oikealle puolelle eli päällipuolelle, eikä sinne jauhoiselle liukuhihnan puolelle. Eli voit ja makkarat kuoppa puolelle !

"Perhosten liihottelu voi näyttää epämääräiseltä haahuilulta, mutta se on harhaa. Ne tietävät tarkkaan, mitä tekevät."

Paljon ja paksusti runsassuolaista voita, nam!

Ehdottomasti tasaselle puolelle. Näkkäri kun on pikkasen käppyrä ja reunat on terävämmät tasaisella puolella. Siis käppyrä ylöspäin niin voita mahtuu enemmän ja pysyy paremmin.

Voi on hyvää ja terveellistä.
Jostain syystä kaikki ylipainoiset käyttää margariinia ja lihoo entisestään.
Syy vai seuraus?

Mummu neuvoi pienenä laittamaan kotona sileälle puolelle ja kylässä kuoppaiselle, no pienenä vetelinkin kuppapuolelle mielihyvin.

Nykyään tulee harvemmin kuoppaiselle laitettua.

äänestän silti mummuani muistellen kuoppaa, koska mummeli oli useesti oikeessa, karjalasta kun tuli... (Siis näissä kaikensortin voi-asioissa nyt ainakin)

Kultamuna
Ehdottomasti tasaselle puolelle. Näkkäri kun on pikkasen käppyrä ja reunat on terävämmät tasaisella puolella. Siis käppyrä ylöspäin niin voita mahtuu enemmän ja pysyy paremmin.

Mitääh..

Kuoppaisella puolellahan se paremmin pysyy, kun on kuoppia. Sinne kuoppiin se menee eikä se sieltä lähde pois vaikka kuinka sörkkis kielellä tai nuolis tms.

Tasaiselle, jotta saa tasaisemmin levitettyä.

No, ei kai tätä järkisyillä voi oikein perustella. Itselleni se vain on tapa, tosin sitkeä sellainen. En koskaan laita voita kuoppapuolelle.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat