Seuraa 
Viestejä45973

Luetko verokalentereita? Näyttääkö sinusta aina siltä, että rikkaita riittää ja makeaa elämää viettäviä on yhä enemmän, mutta sinä vain et pääse siihen luokkaan?

Olisiko hauskempaa, jos rahaa tunkisi ovista ja ikkunoista. Voisit ostella mitä haluat, mennä minne haluat, saisit (lähes) kaiken mitä haluat?

Vai tuoko raha tullessaan mitään tavoittelemisen arvoista?

Missä arvosi ovat? Mitä arvostat elämässä? Tosiasiassa? Kuitenkin?

Be honest.

Myöhemmin tänään: Mjoo...Asimov on oikeassa. Iltiksen sivuilla kun en ollut käynyt niin en tiennyt ko. kyselystä mitään. Muuten verokalenteriasiat ovat pyörineet lehdissä ja siksi tuli mieleen tämä aihe. No, vastatkoon siis kuka tykkää.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

[quote="Rosso Dolore"] Vai tuoko raha tullessaan mitään tavoittelemisen arvoista?

En sitä tavoittele, mutta jokin sitä minussa ikäänkuin tavoittelee... raha = ruoka (yms). (Alkupääoman ihmiskunta on saanut auringosta.) Raha on myös rakkaus, jos sitä on paljon voi toetuttaa sen avulla rakastamiaan asioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuo on itse asiassa visainen kysymys

. Tottahan Mummo on kateuden kavalan kyyn tuttu, mutta jonkin Liliuksen kohdalla ei käärmeenpurema kipeimmin satu.

Luultavasti se johtuu siitä, etten pysty älyämään noin isoja summia. Kadehdin paljon sujuvammin serkkua, joka on nainut metsäomaisuutta ja jonka eläke on omaani tuplasti parempi. Aijai, kyllä minä vaan osaisin niistäkin rahoista paremmin nauttia. Vaan onpa sillä serkulla ihan hölmöt lapset ja yksi vävyistä selvä juoponalku..

Erkon omaisuusuudet tai optiomiljonäärien voitot taas on niin suuria, etten keksi,mitä semmosilla summilla tekisin.

Asunnot ostaisin tietty itelle ja Mukuloille. Matkustamaan pääsis eikä loppukuusta tarvitsisi euroja laskea Lidlissä mutta entäs sitten? Ei ihminen voi mahaansa enempää syödä, ei Liliuskaan.

Mummo
joka sentään joskus lottoaa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat