Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Monikultturismipläjäyksessään 7.12 Helsingin Sanomat aloitti kyseisen ideologian suitsuttamisn irrationaalisella tunnehötöllä, jolla monikultturismia yleensäkin mainostetaan.
Hyvän maun se ylitti jo viimeistään muslimien halal-lihaa käsitellessään: Sen valmistuksessa teuraseläimen niskaan tehdään viilto, jolloin eläin kuolee tuskaliaasti verenhukkaan. Sen sijaan, että HS olisi tuominnut tällaiset perverssiot, se elämöi, miten hienoa ja kultturellia tällainen eläintenkidutus on.

HS väittää kirkassilmäisenä, että suurten maahanmuuttajamaiden ongelmat johtuvat siitä, ettei 70-luvun siirtotyövoimaa "kotiutettu". Kuitenkin vaikkapa Ruotsissa oli muslimeja, maahanmuuttajaryhmistä ongelmallisinta, 30 000 vuonna 1980. Nyt heitä on 3-500 000. Ongelmat on siis luotu humanitaarisella maahanmuutolla ja tasan samalla politiikalla, mitä Suomi nyt ajaa.

Tietysti myös Valkoista Syyllisyyttä muistettiin lietsoa. Reviteltiin sillä, miten kauhia se apartheid oli pitkän, tunteikkaan kertomuksen säestämänä. Kieltämättä kyseessä oli väkivaltainen harvainvalta, sellaisia tosin on Afrikka täynnä. Erona vain että niitä johtavat tummaihoiset, eivätkä väärägeeniset ihmiset.

Kansallisuuksien keskittyminen samoille asuinalueille on kuulemma Suomessa vähentymään päin. Kaikkialla muualla tapahtunut ghettoutuminen voidaan siis välttää Suomessa. Ai, no eihän tässä sitten mitään hätää.

Itseäni kiinnostaisi tietää, milloin HS omaksui tiedonvälityksen sijaan monikultturismi-ideologian ajettavakseen. Oliko muutos jyrkkä vai hiljattainen? Ahdistavaksi asian tekee se, ettei kyseessä ole Vihreä Lanka, vaan Suomen laajalevikkisin sanomalehti. Monikultturistien liturgian aukipurkamisen sijasta maan merkittävimmästä mielipidevaikuttajasta on tullut heidän rakkikoiransa. Kaikenmaailman thorsien kanssa se on pelottava yhdistelmä.

Noh, loppukevennyksenä:

Helsingin Sanomat
Miten gettoutumisen vaara sitten vältetään [...]
Forsander on vakuuttava ja innostava, ei epätoivoinen: "Tämä on kivaa."

Sivut

Kommentit (44)

Etelä-Afrikan osuus koko Afrikan kansantulosta on noin 30%. Koko maailman mittakaavassa tilanne on kuitenkin toinen. Suomen ja Etelä-Afrikan kansantulot ovat kutakuinkin samaa luokkaa, vaikka väkeä siellä on kymmenkertaisesti meihin verrattuna. Jo pelkästään Suomen kansantalous on siis 1/3 koko Afrikan kasantalouteen verrattuna.

http://www.evl.fi/arkkipiispa/StudiaGen ... 112006.htm

Suomi riistää kokonaista maanosaa.

MrKAT
Seuraa 
Viestejä2278
Liittynyt16.3.2005
Viiperi

Itseäni kiinnostaisi tietää, milloin HS omaksui tiedonvälityksen sijaan monikultturismi-ideologian ajettavakseen. Oliko muutos jyrkkä vai hiljattainen?

1889.
Ideologioina nuorsuomalaisuus ja liberalismi(libertarismi), johon kuuluu tavarain ja ihmisten vapaa liikkuvuus. Asian varmisti vielä omistajat Eero ja poika Aatos Erkko jotka ovat opetelleet monikultturismia alati rikastuneen monikulttuurin hedelmämaassa eli USAssa. Eli anglofiliaa jo alusta asti läpi sotienkin.

Kyllä teidänkin pitäis jo alkaa opetella ABC-historiaoppia maailman monikulttuurisimmasta lähteestä eli WIKIPEDIASTA. Lisätkää lähestymisrohkeutta ! Ei se pure eikä värjää..

Homeopatia-skandaali A-talkissa: https://www.youtube.com/watch?v=qXLTz5LhHMU

Ja eikun allekirjoittamaan.

http://www.adressit.com/allekirjoitukse ... alaislaki/

Taustaa:

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa ... sin/118570

[size=150:34mrjq4a]Uudesta ulkomaalaislaista voi tulla EU:n vapaamielisin[/size:34mrjq4a]

06.12. - 10:05 (Luotu: 05.12. - 22:56)

Suomeen on tulossa Euroopan väljin ulkomaalaislaki, jos maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin (rkp) esitys hyväksytään eduskunnassa.

Rikoksen tehnyt voisi saada oleskeluluvan, jos niin sanottu tekninen este estää poistamisen maasta. Hän voisi uuden lain mukaan tuoda myös perheensä Suomeen, kunnes hänet karkotetaan.

Lakiesityksen perusteluissa tekninen este voisi olla esimerkiksi liikenneyhteyksien puuttuminen, matkustusasiakirjojen puuttuminen tai se, että vastaanottajavaltion viranomaiset suhtautuvat kielteisesti hänen tuloonsa.

Valiokunnan jäsenet ovat huolissaan myös niin saotuista ankkurilapsista, jotka tulevat maahan epämääräisillä papereilla, mikä jälkeen muu perhe seuraa perässä. Ilmiöön liittyy maailmalla järjestelmällistä liiketoimintaa.

Pihlajaniemen mielestä rkp ja vihreät haluaisivat avata "oven täysillä auki".

Rötöstelleelle ulkomaalaiselle voidaan myöntää jatkuva oleskelulupa, jos maasta poistaminen ei ole hänestä riippumattoman teknisen esteen vuoksi mahdollista. Karkotettavalle turvapaikanhakijalle voitaisiin myöntää jatkuva oleskelulupa humanitaarisen suojelun perusteella.

MrKAT
Ideologioina nuorsuomalaisuus ja liberalismi(libertarismi), johon kuuluu tavarain ja ihmisten vapaa liikkuvuus. Asian varmisti vielä omistajat Eero ja poika Aatos Erkko jotka ovat opetelleet monikultturismia alati rikastuneen monikulttuurin hedelmämaassa eli USAssa. Eli anglofiliaa jo alusta asti läpi sotienkin.
Liberalismi ei ole libertarismin synonyymi. Liberalismiin ei kuulu ihmisten vapaa muutto maasta toiseen. Libertaaritkaan eivät ole monikultturisteja, sillä he eivät avaisi rajoja monikulttuurin synnyttämisen vuoksi.

MrKAT
Kyllä teidänkin
Keidän "meidän"?

MrKAT
pitäis jo alkaa opetella ABC-historiaoppia maailman monikulttuurisimmasta lähteestä eli WIKIPEDIASTA.
Teknisesti ottaen se on monikulttuurinen... ja juuri sen suitsuttaminen tuo esille monikultturismin naurettavuutta. On olemassa eri kulttuuritaustaisten kirjoittamia tekstejä. On myös eri kätisten kirjoittamia tekstejä. Monikultturismi on yhtä järkevää kuin "monikäteismi". Siinä hehkutettaisiin vasen- ja kaksikätisten kirjoittamia tekstejä. Juhlapuheissa sitten hoettaisiin, että "Monikätisyys on rikkaus", "Helsinki on monikätistä aluetta". Länsimaihin myös tuotaisiin vasenkätisiä monikätisyyden vuoksi riippumatta sen järkevyydestä.

Hyvinvointi-ajattelua vastustaville libertaareille on loogista kannattaa hyvinvointiyhteiskuntaa tuhoavaa monikultturismia. Verrattain vapaa liikkuvuus sopii Yhdysvaltain kaltaisille matalan sosiaaliturvan maille, joihin ei voi tulla vain oleskelemaan. Libertaareja vain on näkynyt Suomessa aika vähän.
Suorastaan paradoksaalisesti, monikultturismin ehdottomat kannattajat ovat yleensä myös hyvinvointivaltion ehdottomia kannattajia, sekä globalisaation ehdottomia vastustajia. He siis kannattavat kulttuurien yhteyksiä, mutta vastustavat kulttuurien yhteyksiä. He kannattavat hyvinvointivaltiota ja hyvinvointivaltion romahtamista. Loppujen lopuksi kyseessä on neljän K:n ideologia: Kaiken Kivalta Kuulostavan Kannattaminen.

MrKAT
Lisätkää lähestymisrohkeutta !
Sisältyykö tähän oletus että olen ksenofobinen punaniska? Luopuisit ennakkoluuloistasi...

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Nykyaikana on vaikea nähdä lehteä joka noudattaisisi journalistisia periaatteita. Nykyään kaikki on jollakin tavalla politisoituneet ja eivät enää pyrikkään puolueettomasti tekemään uutisia. Tämän takia ei puhille tulekkaan lehtiä.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Dredex
"Sadattuhannet muslimit kivittivät saatanaa Saudi-Arabiassa"
Uutinen

Jo nuorena näköjään opitaan kivityksen "jalo" taito.

Hyvä vaan, että heittelevät Saatanaa eivätkä Suurta Saatanaa eli poliisia. Keskittyisit ulkomaalaisvastaisuuden sijasta punavihervastaisuuteen, se on paitsi järkevämpää, myös hyödyllisempää. Lisäksi se rikkoisi monikultturistien ennakkoluuloja kaikkien anti-mokujen ksenofobisuudesta. Monikultturismia voi vastustaa sekä rasismin että järjen avulla, jälkimmäistä soisi näkevän enemmän.

PS: HS:n lisäksi muutkin monikultturismin omaksuneet tai sitä myötäilevät lehdet ovat pysyneet ihailtavan hiljaa esityksestä hyvinvointiyhteiskunnan alasajosta sadoilla tuhansilla elintasopakolaisilla. Vain Aamulehti (ja Iltalehti asiasta nousseesta kohusta) on kirjoittanut aiheesta.

reino
Kiitos, tuollaista olen odotellut.

Jotuni
Seuraa 
Viestejä9534
Liittynyt31.8.2006
Viiperi
Itseäni kiinnostaisi tietää, milloin HS omaksui tiedonvälityksen sijaan monikultturismi-ideologian ajettavakseen. Oliko muutos jyrkkä vai hiljattainen? Ahdistavaksi asian tekee se, ettei kyseessä ole Vihreä Lanka, vaan Suomen laajalevikkisin sanomalehti. Monikultturistien liturgian aukipurkamisen sijasta maan merkittävimmästä mielipidevaikuttajasta on tullut heidän rakkikoiransa. Kaikenmaailman thorsien kanssa se on pelottava yhdistelmä.Helsingin Sanomien linjasta täällä:

http://lallinkilta.blogspot.com/

-

HS kyllä suoltaa asioita nykyään niin yksipuoliselta kannalta ettei mitään järkeä.

Menee naurettavaksi.

Ketään journalistia sieltä en tunne, mutta työni puolesta tapaan usein pressiväkeä. Ihme ituhippejä tuntuu olevan.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007

Tuosta lalli-blogista
Kummaa tällainen suomalaisuuden negatiivisten stereotypioiden jatkuva viljely. Se saa minut synkistelemään

Talven pimeys muuttavat siis minut tuppisuuksi, alkoholistiksi ja sitten jos vaimon hankin niin sellaisen hakkaajaksi.
Jesh

Voi sitten kuvitella mitä kaikkea meidän maatieteellinen pimeytemme ja kylmyytemme (+sama henkisellä puolella) sitten saa aikaan lämpimän ja valoisan seudun maahanmuuttajille. Pelastakaamme heidät alkoholismin ja tuppisuisuuden ikeeltä. Tosin samalla kyseessä on valitettavasti tehokas vastalääke eräiden intresseihin. Haluaisin kuulla tähän probleemaan heidän ratkuisunsa.

Olen itse näin talvisin paljon pirteämpi, kun taas kesät ahdistaa lämpötilan puolesta enemmän.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Halleluja, päivän Pravda julkaisi ruhtinaallisen 9 x 4 cm megaotsikon aiheesta. Perun kaikki pahat sanani Korkeimmasta Totuudesta eli HS:stä. Helsingin Sanomat on jumalallisen hengen johdatuksessa tehty objektiivinen faktakokoelma.
Jutussa tosin mainittiin itse laista vain se, että "karkottamistakin odottava turvapaikanhakija voisi tuoda perheensä Suomeen." Maininta siitä, että "tekniset syyt" (kuten poltetut matkustusasiakirjat) estäisivät palautuksen, olisikin ollut turha. Ja eihän kyseessä ole edes kovin tärkeä lakiesitys, ainakin minua kiinnosti tavattoman paljon enemmän Sari Sarkomaan perhe-elämä.

HS on tänään uutisoinut Halla-Ahon blogeista aloitetun esitutkinnan harhaanjohtavasti poliisin päätöksenä. Sitähän se ei ollut, vaan valtionsyyttäjä Illmanin toimeksianto/määräys poliisille.
Illman on internetin sensurointipyrkimyksen ykkösnimiä. HA oli jo aiemmin otsikoinut jonkin bloginsa " Täkyjä Illmanin Mikalle ".
Tosin HS on julkaissut HA:n oman kommentin . HA on huolestunut vain " jos syyttäjää ja oikeuslaitosta ohjaavat poliittiset vaikutteet ".
Poliittisista vaikutteista ei juuri jää epäilyksiä, joskin Illmanilla voi olla myös henkilökohtaista kiukkua ja pyrkimystä internetin sensuroinnin sankariksi.
Syyttämisviraston johdon nimittää sama taho, joka kovakouraisesti halusi nimittää sisäministeriöön kansliapällikön , joka ei ole puolueeton tai linjaton.
Nyt ei poliisilla ole paljon sanomista siihen mitä se tutkinnan tuloksena esittää. Urhoollinen poliisi ei kuitenkaan tehnyt päätöstä heti vaan arveli tutkinnan kestävän ensi vuoden puolelle eli jopa yli kaksi viikkoa. Useinhan kaksi vuottakaan ei riitä ja jutut vanhenevat tutkinnassa.

Vastauksena otsikkoon: silloin sen vastustajat ensimmäisen kerran leimattiin rasisteiksi. Ja Viipuri, hieno kannuksenpyörä avatarina

Rajojaan linnoittavan EU:n rajat auki nyt! Meillä ei ole oikeutta valittaa, sillä se mihin maahan ja minkälaisiin olosuhteisiin synnymme, on silkkaa sattumaa. Rikkaiden länsimaisten hyvinvointivaltioiden tulee tehdä kaikkensa auttaakseen vähempiosaisia. Puhe siitä, että Suomi on niin pieni maa ettemme pysty kuitenkaan "pelastamaan" kaikkia, ei voi olla syy joka oikeuttaa välinpitämättömyyden. YK:n vuosituhattavoite kehitysavun nostamisessa ei ole toteutumassa, WFP:n ruokaohjelma on ennennäkemättömässä kriisissä valtioiden leikatessa tukiaan ja kriisialueita luodaan ympäri maailmaa, jotta aseteollisuudella menisi paremmin.
Maailmassa, jossa väestön rikkain 2% omistaa puolet koko maailman varallisuudesta, on jotakin vialla. Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin antaa takaisin kaikki, mitä suinkin pystymme. Olen täysin valmis tinkimään elintasostani solidaarisuuden nimissä. En vastusta EU:ta, vaan sen syrjivää politiikkaa. Rajat auki Suomeen ja EU:hun, tasa-arvo ihmisille syntyperästä riippumatta!"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat