Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Pitkästä aikaa taas kokeilen ja myös muiden tuloksia haluaisin kuulla. Ei nyt aivan tiedettä, mutta jotain sinne päin...

Itse pinnistelin melko tarkallaan 2 minuuttiin asti. Täytyy ehkä kokeilla uudestaan.
Pitääkö muuuten paikkansa, että raskaan kuntosuorituksen kuten lenkin jälkeen pystyy pidättämään pitempään? jostain tuollaista kuulin, liittyy kuulemma jotenkin keuhkojen laajentumiseen. Entä onko hengityksen pidättäminen vaarallista tai lyhentääkö se ikää. Kuulin tuollaisiakin, mutta en oikein noihin mihinkään usko.
Voitte myös kertoa tuloksenne, jos huvittaa.

Äänestyksestä sen verran, että myös uudestaan voi äänestää, jos tulos paranee.

Sivut

Kommentit (40)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

3 minuuttia taisin saada rikki juuri ja juuri. Tästä lonkalta ilman mitään valmisteluja menee ehkä vähän reilu minuutti. 3 minuuttia onnistuu, kun makaan sängyllä selällään jonkin aikaa, rentoudun, hyperventiloin eli hengittelen syvään jonkin aikaa niin että päässä alkaa tuntua jännältä, ja sitten.. tuo oikeasti hyödyttää todella paljon, mutta terveellisyydestä en tiedä..

くそっ!

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Minuutti on siinä rajoilla että pystyy. Minsa 5 sekkaa sain.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

kuningas
Kolme tuntia meni.Taivaastako kirjoitat?
Ainiin, taitaa tiede-foorumilaiset joutua helvettiin. Suoraan helvettiin kulkematta lähtöruudun kautta.

No kerran on mennyt päälle kolme minuuttia kun hyperventiloin ennen suoritusta muutaman sekunnin, mutta semmonen 2 1/2 minuuttia on jo hyvä.
edit: kaksi minuuttia meni äsken kun yritin

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Pari minsaa menee. Jännä homma muuten että veden alla menee vaan hädin tuskin minsa... Johtusko siitä että veden massa painaa keuhkoja ulkoapäin kasaan jolloin vastus on kovempi ja keuhkot tyhjenee äkempää.

Hämmentää.

Ennätys on 4min + pari sekunttia. Oli kavereiden mukaan naama hieman sinisenä tämän suorituksen jälkeen. Normaalisti menee päälle kolme jos jaksaa vähän pinnistellä. Nyt en taida viitsiä ruveta testaamaan, yskän takia

Teekkari
Seuraa 
Viestejä2347
Liittynyt27.4.2008

Kuivalla maalla menee 1,5min extempore. Sukelluksissa pääsee paljon parempii tuloksiin ja tilanne vaatii tietty rauhoittumista. 3,5 minuuttia pidätin inttiaikaan, mutta kuntokin oli asteen parempi.

Everything you know, is about to change.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
Liittynyt18.3.2005
Vatkain
Pari minsaa menee. Jännä homma muuten että veden alla menee vaan hädin tuskin minsa... Johtusko siitä että veden massa painaa keuhkoja ulkoapäin kasaan jolloin vastus on kovempi ja keuhkot tyhjenee äkempää.
Enemmänkin siitä että täysillä keuhkoilla sukeltaessa täytyy pysytellä aktiivisesti veden alla, mikä kasvattaa pulssia ja kaasujen vaihto nopeutuu sen mukaisesti, mikä johtaa siihen että veren happisaturaatio laskee nopeammin.

Uima-allassyvyyksissä (<5m) ei vielä veden paine hirveästi rintakehää kasaan paina ainakaan omien havaintojen perusteella. Ja sukelluslaitteillahan ilman paine keuhkoissa ja sukellusmaskissa on sama kuin ympäröivällä vesimassalla...

Niin ja noin 1:30 menee mukavasti. Jos vetäisi pari pitkää jo nopeata hengityssykliä siihen eteen niin luultavasti olisi lähempänä kolmea kuin kahta, mutta en nyt jaksa alkaa kilpailla...

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Joo, ekalla meni yli kolmen minuutin enkä sitten enää jaksanut itseäni kiduttaa. Mites muilla muuten suorituksen vaiheet? itselläni menee minuutti ilman minkäänlaista negatiivista tunnetta, puolentoista kohdalla alkaa olla jo epämiellyttävää, kahden jälkeen alkaa krampit, kahden ja puolen jälkeen se on vaan kuinka kauan kestää...

asdf
Seuraa 
Viestejä11758
Liittynyt16.3.2005

Puolisentoista minuuttia menee, kun pinnistää. Kuulemma suurin osa ihmisistä pystyy harjoittelemalla pääsemään jonnekin viiteen-kuuteen minuuttiin. Vaatii siis tietysti harjoitusta. Alan harrastajat kertovat, että kun epämukavan olon ja hengitysrefleksin pystyy voittamaan (mikä on ekoilla kerroilla ilmeisesti jonkin verran tuskallista), seuraavat minuutit eivät ole kovin pahoja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat