Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Uskotteko ja mikä on selitys

Minulla itellä on NIIN hämäriä kokemuksia että tiedemies sisälläni kirkuu äitiä.

Mie vein lauran esim tossa vuos sitten talvella meidän isän ateljeehen, me istuttiin sohvalla ja käkätettiin että ei tääl mitää oo, ja sitten pamahti sulake.

Juuri samaan aikaan. Sitte oltiin pimeessä ja oltiin hmm. MIKSI?

Hieman nauretiin että kummitukset pyh

Me juostiin tukka pystyssä sieltä pois

Lapsuudesta on montakin kokemusta

Joku huutaa pimeässä metsästä että kuka olet?

Oletin sen tietenkin olevan joku tuttu ja keskustelin sen kanssa

Aikuisiällä nousee karvat pystyyn kun mietin sitä että mitä se oli

Kvanttimekaniikka saatana?

Joskus muistan kun leikin liian myöhään takapihalla ja sinne ilmesty sellanen tyyppi sadetakissa. huomasin vaan että se seiso siinä.

siis tää on ihan pentuvaihetta

mie vaan kysyin että mitä sää täällä teet ja se vaan tuijotti huppu päässä

Sitte se viittoili, että "tule maan alle"

mie olin vaan, mitä maan alle ei sinne voi mennä!

Hölmi

sitte menin sanomaan iskälle että joku peikko haluaa että meen leikkimään sen kanssa maan alle ja isi oli että elä höpsi

Sivut

Kommentit (247)

Edellisessä asunnossa taisi kummitella. Sanon "taisi" koska en tiedä mitä se on.

Aina yöllä heräsi kun joku veti peittoo pois ja hiplas varpaita.

Sitte joskus hermostuin siihen kun olin tullut baarista, niin se teki sen ja huusin sille että "eikö sulla vitun runkkari ole parempaa tekemistä!"

"mee kummittelemaan vaikka naapureita HOMO"

Se loppu siihen.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Jostain kumman syystä näitä outoja yliluonnollisia kokemuksia kokee ja välkkyviä valoja taivaalla näkee ainoastaan nämä foorumin sekopäät ja trollit. Aika jännä. Mistähän johtuu?

EDIT: en ole nähnyt kummituksia tai kokenut mitään muutakaan kovin outoa.

くそっ!

Ronron
Jostain kumman syystä näitä outoja yliluonnollisia kokemuksia kokee ja välkkyviä valoja taivaalla näkee ainoastaan nämä foorumin sekopäät ja trollit. Aika jännä. Mistähän johtuu?

EDIT: en ole nähnyt kummituksia tai kokenut mitään muutakaan kovin outoa.
No en tiedä.

Ehkä ne on hallusinaatiota?

En mie edes tiedä mikä idea siinä olis. Kuolet ja hiplaat ihmisten varpaita,

Mielumminhan sitä olis todellinen riivahenki?

Kaatelis kaappeja että "hä hää, pelottaako?"

"vituttaako?"

Odottas että joku nukahtaa ja sitten "hä hää, kaadan kaapin"

Ystävä, mikä on muuten ihan jostavassa asemassa sähköyhtiössä kertoi, että kun se oli ollut pentu niin ne leikki sen kaverin talossa alakerrassa.

Sitte vaan yht äkkiä puuppas että joku tulee portaita pitkin alakertaan. Ne oli tietenikin että kuka sää oot? Pau pau pau!

Lopulta ne oli joutunut menemään sohvan taakse piiloon kun ne pelkäs.. (maailman paras piilo, kukaan ei arvaa että olet siellä)

Se sano että esineitä lenteli, mutta en mie ny siihen ihan sokeesti usko?

Olisihan se joskus kiva haastatella jotakin kummitusta.

- miksi olet petterin komerossa?

- no en mää tiiä, ihan huvikseen

- mitä sinä hyödyt tästä?

- no en mää tiiä. jotakin?

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007
Lettu Haimakainen
kuningas
Katoitko eilen sen Amityville dokkarin?Mitä siinä sitten oli?Ajattelin kun tällainen kummitusketju lähti liikkeelle.

WIKIn sivuilla voi esim. kuunnella sen katolisen manaajapapin haastattelun, jolta kuulemma rupesi vuotamaan käsistä verta ja demonit käski painua meneen talosta..
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Amityville_Horror

'Father Mancuso was a lawyer, a Judge of the Catholic Court and a psychotherapist who lived at the local Sacred Heart Rectory. He arrived to perform the blessing while George and Kathy were unpacking their belongings on the afternoon of December 23, 1975, and went in to the building to carry out the rites. When he flicked the first holy water and began to pray, he heard a masculine voice say clearly Get out! When leaving the house, Father Mancuso did not mention this incident to either George or Kathy. On December 24, 1975 Father Mancuso telephoned George Lutz and advised him to stay out of the room where he had heard the unearthly voice telling him to get out. This was a room on the second floor that Kathy planned to use as a sewing room, and had formerly been the bedroom of Marc and John Matthew DeFeo. The telephone call was cut dead by static, and following his visit to the house on Ocean Avenue Father Mancuso allegedly developed a high fever and blisters on his hands similar to stigmata.'

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

hm

Vituttas jos käsistä alkas vuotamaan verta ja demonit puhus...

Suattas tulla sellanen elämän "mitä vittua" fiiliksiä

Silleen että "MIKSI?"

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Ainoa yliluonnollinen tapaus johon uskon on lottonumeroiden kanssa sattunut enneuni joka tapahtui eräälle läheiselleni. Sitä ei oikein voi olla uskomatta, olisi kerrassaan naurettavaa ja epätieteellistä väittää sitä sattumaksi, 7 oikein tulemisen todennäköisyys kun on 1:15 000 000. Jos jokin sellainen asia, kuin ennaltanäkeminen, pitäisi todistaa todelliseksi ilmiöksi, niin millainen ihme siihen oikein vaadittaisiin että kelpaisi todistukseksi? Eikö tuo muka riitä, että se voi olla pelkkä sattuma vain 1:15 000 000 todennäköisyydellä? Se VOI olla pelkkä sattuma, mutta niin voi olla pelkkää sattumaa myös kaikki muukin jos tuolle linjalle lähdetään. Jossain pitää mennä se raja että täytyy hyväksyä että ehkä tämä nyt sitten tosiaan on näin, vaikka ei millään huvittaisi luopua entisestä maailmankuvasta.

くそっ!

Ei kummitukset minusta tarkoita mitään foliohattu päässä hiimailemista.

Kvanttimekaniikkaa lukeneena mikään ei enää tässä maailmassa yllätä.

Sitä vaan miettii että mitä ne haluaa, mikä niiden motiivi on. Vai meneekö se juuri niin, että olen vittu henki, kiusaan ihmisiä, kun on niin vitun tylsää..

Ei pysty runkkaamaankaan kun penis on aineeton.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Isomummo vainaa oli oikein läheisissä tekemisissä henkimaailman kanssa.

Mummo tietää aina jos joku vieras on tulossa, tietää leipoa pullat ja muut. Ja näkee muutenkin etiäisiä ja enneunia. Sitten jos joku tavara menee hukkaan niin se tietää löytyykö sitä koskaan. Niinku äetin vihkisormuksesta putosi semmonen riisinjyvän kokonen timantti niin mummo vaan että se löytyy. Nii löytyki. Viiden vuoden päästä. Ja muut esineet se tietää kans.

Äetee näkee enneunia ja etiäisiä. Sitten se ei uskalla kuunnella Pinkkiä Aina kun se kuulee Pinkin biisin niin jotain ikävää on tapahtunut. Tapahtu 4 kertaa ja nykyään se kääntää radiokanavaa tai telkusta kanavaa jos Pinkki laulaa. Joo kuullostaa oudolta mutta näin on.

Mulle on sitten siirtynyt toi esinehomma. Ja paikat minä tiijän että onko niillä olemus. Ja muutakin settiä mutta eipä niistä nyt niin kannata huuella.

Jokaisella on kuitenkin henkilökohtainen suhde yliluonnolliseen, tai miksi sitä nyt kutsuisi...

Hämmentää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat