Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Joulu lähestyy ja hyvät ruoat. Saa syödä jopa yölläkin. On kinkut, laatikot, piparit ja puurot. Mutta samoin lähestyvät joulun jälkeiset, jokavuotiset laihdutusohjeet ja -kuurit.
Ehdottaisinkin tähän kokonaisuuteen ratkaisuksi kesäpeltiä ruoansulatusjärjestelmään. Tuotteella olisi valtavat markkinat maailmalla (no, ehkei nyt aivan joka puolella, mutta kuitenkin kehittyneissä ja sivistyneissä hyvinvointivaltioissa).
Kuten moni tietää, takoissa on ns. kesäpelti. Laite, jolla tulesta saatavalla lämmöllä voidaan joko lämmittää, tai sitten kesäaikana, kun lämpöä ei tarvita, se voidaa pellin kesäasennolla ajaa harakoille.
Samalla periaatteella toimiva laite asennettaisiin vain ohutsuolen alkupäähän. Näin joulun aikaan sitten käännettäisiin kyseinen laite vain jouluasentoon suoravedolle ja ruoka ohittaisi pitkän suolijärjestelmän, jossa kinkkujen syömisen nautinto muuttuu laihdutusta vaativiksi kiloiksi.
Toki järjestelmän muutos vaatisi myös jonkinlaisen septitankin huomaamattomasti asennettuna vyötärölle, ettei tarvitsisi kiiruhtaa ruokapöydästä suoraan täysistuntoon. Ajatelkaa mikä kansantaloudellinen säästö tulisi ylipainosta johtuvien sairauksien vähenemisellä. Toki jokunen kuntosali saattaisi mennä konkkaan, mutta sieltä vapautuvat henkilöt voisivat kouluttautua uusien laitteiden asentajiksi.

Kommentit (2)

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
Liittynyt18.3.2005

Nimiehdotus laitteelle: LäpiPasko(tm).

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Ettei vähän käytetty ruoka menisi hukkaan, kokonaisuuteen voisi vielä kehitellä laitteen, jolla valmiiksi hienonnettu tavara puristettaisiin pillereiksi, joilla voisi ravita itseään vaikka retkiolosuhteissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat