Seuraa 
Viestejä45973

Itse uskon, että tulevaisuudessa melkein kaikki on automatisoitua. Noin 50% työpaikoista on kadonnut. Valtaosa tuotannosta ja taloudenkasvusta tulee tutkimuksesta ja tuotekehittelystä. Tulevaisuudessa ei esim ole "armeijaa" sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan vuoden pakollinen "kansalispalvelu" kaikille EU kansalaisille. EU:n, USA:n ja Kiina/Intian asevoimat huippuunsa asti modernisoituja. Uudet hävittäjät eivät enää esim tarvitse miehistöä ollenkaan. Myös monet muut osa armeijasta on automatisoitu. USA:n voima perustuu pääosin valtavalle "taktisten" aseiden määrälle. Joukkoja koulutetaan kaikissa supervalloissa salaa myös murskaamaan paikallisia kapinoita. Kansalaiset ovat hyvin tietoisia eliitin kasvavasta taloudesta ja sotilaallisesta vallasta. Suuri osa ihmisistä on myös työttöminä. Globaali kapitalismi ahdistaa, vankilat ja keskitysleirit ovat täpösen myötä täynnä. Ihmiset pakenevat virtuaalimaailmaan pakoon elämän mielykkyytä. Valtio pyrkii lieventämään kapinan vaaraa mm levittämällä juomaveden kautta ihmisiin agressiota lieventävää ainetta. Mitä olette mieltä tällaisesta tulevaisuuden visioista?

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (1)

Olbe
Seuraa 
Viestejä1447
Toinen tuleminen
Itse uskon, että tulevaisuudessa melkein kaikki on automatisoitua. Noin 50% työpaikoista on kadonnut.Ja 60 % tullut lisää uusille aloille, jotta talouskasvu jatkuu samana.

Toinen tuleminen
Valtaosa tuotannosta ja taloudenkasvusta tulee tutkimuksesta ja tuotekehittelystä.Niinkuin tähänkin asti.

Toinen tuleminen
Tulevaisuudessa ei esim ole "armeijaa" sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan vuoden pakollinen "kansalispalvelu" kaikille EU kansalaisille. EU:n, USA:n ja Kiina/Intian asevoimat huippuunsa asti modernisoituja. Uudet hävittäjät eivät enää esim tarvitse miehistöä ollenkaan. Myös monet muut osa armeijasta on automatisoitu. USA:n voima perustuu pääosin valtavalle "taktisten" aseiden määrälle. Joukkoja koulutetaan kaikissa supervalloissa salaa myös murskaamaan paikallisia kapinoita.Ei ole "armeijaa"? Kyllä modernisoidut asevoimatkin vaativat ihmiset ja täten armeijan taakseen, vaikka automatisoituja olisivatkin. Ellei muuten niin kehitykseen, ylläpitoon ja virhevastuuseen sekä päätöksentekoon.

Toinen tuleminen
Kansalaiset ovat hyvin tietoisia eliitin kasvavasta taloudesta ja sotilaallisesta vallasta. Suuri osa ihmisistä on myös työttöminä.Niinkuin tähänkin asti.

Toinen tuleminen
Globaali kapitalismi ahdistaa, vankilat ja keskitysleirit ovat täpösen myötä täynnä. Ihmiset pakenevat virtuaalimaailmaan pakoon elämän mielykkyytä.Niinkuin tähänkin asti. Lasketaanko tiede.fi -keskustelupalsta virtuaalimaailmaksi?

Toinen tuleminen
Valtio pyrkii lieventämään kapinan vaaraa mm levittämällä juomaveden kautta ihmisiin agressiota lieventävää ainetta. Mitä olette mieltä tällaisesta tulevaisuuden visioista?

Niinkuin tähänkin as... Tai no, jätetään tämä salaliittoteoriafanaatikoille

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat