Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Haluaisin kuulla jotain eri lajeja tai asioita missä nainen on parempi kun mies. HUOM. Ei mitään fyysisiä lajeja koska niihin me vastaukset jo tiedetään.

Hmm okei mietitääs....

Nainen on parempi meikkaamaan!
Nainen on parempi shoppailemaan!
Nainen on parempi tekemään puhelinlaskua!
Nainen on parempi hoitamaan lapsia?
Nainen on parempi leipomaan? (Noh tietty kun mennään professionaaliselle tasolle niin mieskokit on parempia, noh se on vaa mun mielipide)

Noni, keksikää muita.

Sivut

Kommentit (167)

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005

Tähän nyt voisi heittää ihan mitä vaan.
Ymmärrän kyllä, että joistain palstan keskusteluista voi juolahtaa mieleen tällainenkin kysymys, mutta ei sukupuoli tee kenestäkään automaattisesti ilman vaivaa parempaa kuin joku toinen. Missään aihepiirissä.

Toki voi olla hyviä mieskokkeja, sitä en kiellä, mutta harvinaisia epeleitä ovat, niin kovin harvinaisia. Noin yleismaailmallisesti katsoen naiset kuitenkin jostain syystä pääasiallisesti laittavat sen eineen perheen nokan eteen. Jos mies olisi automaattisesti parempi siihen hommaan, niin luulisi asianlaidan olevan toisin päin.

Tämä sama koskee myös tuota meikkausta. Eikös ne maailman parhaat meikkaajat ole kuitenkin miehiä, vaikka pääsääntöisesti naisia meikkaavatkin? Ja toisaalta, kun mennään länsimaisen kulttuuripiirin ulkopuolelle, niin ehostaja usein onkin mies. Sotamaalaukset ja muut.

Ihmisillä on erilaisia mielenkiinnon kohteita ja ammatinvalintakriteereitä. Sukupuoli ei ole esteenä sille, etteikö voisi oppia erilaisia asioita. Naisille jotkut asiat on tarjoiltu ikäänkuin äidinmaidon mukana ja jotkut asia miehille. Kultturi ja perheen asenteet vaikuttavat tuohon melkolailla eikä siksi voida tehdä mitään yleispäteviä johtopäätöksiä.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Pienoiskiväärilajeissa naiset saavat parempia tuloksia kuin miehet. Näin ainakin Juha Hirvi kertoi jossakin haastattelussaan.

DedMoroz

Toki voi olla hyviä mieskokkeja, sitä en kiellä, mutta harvinaisia epeleitä ovat, niin kovin harvinaisia. Noin yleismaailmallisesti katsoen naiset kuitenkin jostain syystä pääasiallisesti laittavat sen eineen perheen nokan eteen. Jos mies olisi automaattisesti parempi siihen hommaan, niin luulisi asianlaidan olevan toisin päin.Jostakin syystä nuo huippukokit taas vaikuttavat olevan pääosassa miehiä.

Lazlo
Jostakin syystä nuo huippukokit taas vaikuttavat olevan pääosassa miehiä.

Veikkaisinpa, että ykkösrivin huippukokeille on ominaista hyvin voimakas kilpailuvietti ja halu olla parempia kuin muut. Näitä ominaisuuksia tukee korkea testosteronipitoisuus, joka on miehille ominainen piirre.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005
Lazlo
Pienoiskiväärilajeissa naiset saavat parempia tuloksia kuin miehet. Näin ainakin Juha Hirvi kertoi jossakin haastattelussaan.

Ainakin Pekingin olympialaisten 50 metrin pienoiskiväärissä (ainoa yhteinen pienoiskiväärilaji) parhaiden miesten ja naisten tulokset olivat melko samanlaiset. Karsinnan kymmenen ja finaalin kahdeksan parhaan keskiarvo perussarjoissa per laukaus oli miehillä 9,7707 ja naisilla 9,7693. Miehet ampuivat kuitenkin kaksi kertaa pidempiä sarjoja, mikä saattoi heikentää keskiarvoa.

Naiset on parempia pissimään istualtaan.
Naiset on parempia ajeleen kinalokarvoja.
Naiset pystyy pitää stringejä peppuvaossa kauemmi.
Naiset on parempia käveleen korkokengissä.
Naisen huulet tuntuu paremmalta peniksessä.

Naiset on pirusti parempia synnyttämään kuin miehet.

Naiset ovat monien tutkimusten mukaan parempia johtajia, ja pystyvät koordinoimaan asioista sekä keskittymään moneen asiaan samaan aikaan paremmin.

Kokemukseni mukaan naisarkkitehdit ovat parempia kuin miehet. Miehet suunnittelevat tylsiä laatikoita.

Naiset ovat suvereenisti parempia keskittymään yksitoikkoiseen työhön. Johtuu ehkä siitä, että heillä on corpus callosiumissa enemmän hermopäätteitä -> pystyvät miettimään omiaan tehdessään yksitoikkosita työtä -> eivät kyllästy niin nopeasti.

Hoitoalalla naiset pärjäävät paremmin.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005
Merteuil
Naiset ovat parempia jousiampujia.

Olympiatasolla tuo ei ainakaan pidä paikkaansa.

Naiset pärjäävät notkeutta vaativissa lajeissa kuten rytmisessä kilpavoimistelussa, koska heillä on pienet lihakset ja siksi taipuisammat raajat kuin miehillä. Pienestä koosta on myös hyötyä joissain lajeissa kuten ratsastuksessa.

tuc

Johtuu ehkä siitä, että heillä on corpus callosiumissa enemmän hermopäätteitä -> pystyvät miettimään omiaan tehdessään yksitoikkosita työtä -> eivät kyllästy niin nopeasti.Voi pyhä lehmä. Tätä aivokurkiaismyyttiä pyritään käyttämään selitytysmallina mitä erilaisimpiin sukupuolieroihin. Perinteisesti on oletettu, että naisilla (ja homoilla) on tilastollisesti selvästi paksumpi aivokurkiainen, kuin miehillä yleensä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa nykytutkimuksen valossa. Taannoin Sciencessä julkaistu meta-analyysi aivokurkiaisia käsitelleistä tutkimuksista viittaa siihen, että paksuuserot vaihtelevat. Joissain tutkimuksissa miehillä on jopa ollut isompi aivokurkiainen.

Pikemminkin jotkin osat aivokurkiaisessa ovat keskimäärin erilaisia, mutta niiden vaikutuksesta käyttäytymiseen tuskin on syntynyt vieläkään edes viitteenomaista yksimielisyyttä. Suomessa mm. aivotutkijat Hyyppä ja Lauerma ovat useasti kritisoineet virhekäsitystä naisten suuremmasta aivokurkiaisesta. Oletettavasti aivokurkiainen hoitaa myös vain noin 2% aivopuoliskojen välisestä liikenteestä

En oikein ymmärrä, mitä tarkoitusperiä palvelevat nämä säännöllisin väliajoin esiinputkahtelevat nainen/mies-vastakkainasettelut?
Molempia sukupuolia tarvitaan kaikilla yhteiskuntaelämän tasoilla. On monia lajeja ja asioita, joissa miehet ovat hyviä tai huonoja, samoin on naisilla. Mihin näitä ikuisuusvertailuja tarvitaan?

Eiköhän polkaista saman tien väittely sen johdosta, kumpi sukupuoli on tärkeämpi lisääntymisen kannalta?

Hans Lankar
En oikein ymmärrä, mitä tarkoitusperiä palvelevat nämä säännöllisin väliajoin esiinputkahtelevat nainen/mies-vastakkainasettelut?Jos tätä foorumia tarkastelee, niin miehet ovat erikoistuneet nurisemiseen ja toisen sukupuolen vähättelyyn. Tässä lajissa naiset jäävät toiseksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat