Seuraa 
Viestejä2683
Liittynyt3.10.2006

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200812 ... 1_ul.shtml

Kummitus saatiin kuvattua Romaniassa
15.12.2008 13:51
Decebalin hotellin kummituksen kuva julkaistiin sanomalehdissä ja televisiossa.

Romaniassa Baile Herculanessa sijaitsevasta Decebalin hotellista on tullut huikean mielenkiinnon kohde sen jälkeen kun lehdet ja televisio julkaisivat kuvan hotellin kummituksesta.

Valkoiseen, pitkään pukuun pukeutuneen naishaamun väitetään valvovan Decebal-hotellin käytäviä ja portaita.

150 vuotta vanhan hotellin uskotaan kätkevän sisäänsä Rooman aikaisen aarteen, ja kummituksen pitävän aarteenmetsästäjät loitolla. Aarteen arvellaan olevan hotellin perustusten alla.

Hotelli on ollut kiinni remontin takia jo viisi vuotta, mutta sisällä käyneet romanialaiset väittävät nähneensä ja kuvanneensa kummituksen,

- Kuvasin poikaystäväni hotellissa. Kotona huomasin kuvassa näkyvän varjon. Hän näytti aivan valkoiseen pukeutuneelta papittarelta, 33-vuotias Victoria Iovan sanoi.

Alexandra-niminen opiskelija väittää myös nähneensä haamun juhliessaan opiskelijakavereidensa kanssa vanhassa hotellissa.

- Yhtäkkiä tunsimme kylmän ilmavirran tuulahduksen ja näimme valkoisen hahmon. Emme olleet osata edes ulos, koska juoksimme niin nopeasti.

Viranomaiset ovat kehottaneet ihmisiä pysymään poissa hotellista, koska siellä saattaa olla vaarallista remontin takia
http://www.ananova.com/news/story/sm_3122408.html

Minusta tuo näyttää kuvamanipulaatiolta..
niinkuin tämän haunkin kuvat..
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=gho ... =&aq=f&oq=

Nykyään osataan kaikkea.. Jos noita kuvia olis näytetty vaikkapa sata vuotta sitten, niin olisihan niitä voinut totena pitääkin..

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Sivut

Kommentit (18)

rcislandlake
Seuraa 
Viestejä2683
Liittynyt3.10.2006
Dark Shade
Mitä tuossa olisi tarkoitus nähdä? Itse en ole varma, onko siinä kuvattu muuta kuin seinää.

niinpä..

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Enpä usko, mutta eihän sitä mitään satavarmasti tietää... Kaveri hirmusesti höpöttää näistä ja meinaa välillä mennä hermot sen kanssa. Väittää nähneensäkkin kummituksen yhden toisen kaverin kanssa, mutta ovat molemmat vähän sellasia ylireagoijia, joten enpä kovin vakavasti ole ottanut hänen väittämäänsä.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
Liittynyt18.3.2005

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

LonelyOne
Enpä usko, mutta eihän sitä mitään satavarmasti tietää... Kaveri hirmusesti höpöttää näistä ja meinaa välillä mennä hermot sen kanssa. Väittää nähneensäkkin kummituksen yhden toisen kaverin kanssa, mutta ovat molemmat vähän sellasia ylireagoijia, joten enpä kovin vakavasti ole ottanut hänen väittämäänsä.Tällaisiin asioihin kannattaa todella suhtautua skeptisesti. Itse en usko kuolemanjälkeiseen elämään, siis en myöskään kummituksiin.

Dark Shade

Tällaisiin asioihin kannattaa todella suhtautua skeptisesti. Itse en usko kuolemanjälkeiseen elämään, siis en myöskään kummituksiin.Itsekkin olen ateisti ja tollaisen ihmishahmo tosiaan helposti muodostuu jostain varjosta tai kameran valotusvirheestä, yms. ja aivot luovat tästä sitten mitä haluaavat nähdä. Tämä kaveri josta kerroin oli ottanut jostain hautausmaalta samankaltaisen kuvan jossa näkyi "ihmishahmo". Sain sitten selittää sille, että ei siinä oikeasti mitään ole, ellet itse halua siinä nähdä jotain...

Todella mystinen tuo punainen valorinkula... no se vitsistä. Kummitus- ja ufokuvissa pitää aina katsoa, että mistä siinä on yritetty ottaa kuvaa (ja sitten vahingossa löydetty kuvasta jotain muuta.)

Tuossa on sitten kai haluttu kuvata portaikkoa (mukamas). Miksiköhän...

Alaston_Apina
Todella mystinen tuo punainen valorinkula... no se vitsistä. Kummitus- ja ufokuvissa pitää aina katsoa, että mistä siinä on yritetty ottaa kuvaa (ja sitten vahingossa löydetty kuvasta jotain muuta.)

Tuossa on sitten kai haluttu kuvata portaikkoa (mukamas). Miksiköhän...
No nämä "ghostbusterit" nyt pyörii kaikkialla, missä vaan olettaavat kummittelevan ja napsiivat satapäin kuvia portaikoista, yms. Joten ei erityisemmin hämmästytä jos johonkin tulee joku mielenkiintoisen näköinen varjostus...

En usko. Miskei niistä ole yhtään tieteellistä näyttöä, jos niitä kerran on? Ainakaan kovin luotettavaa tieteellistä näyttöä. Tosin en kyllä usko elämään kuoleman jälkeenkään.

Kuvat voidaan helposti muokata, tai voi tapahtua taittovirheitä, yms. teknisiä ongelmia. Jopa lomittuneita fotoneja, jos oikein villiksi heittäydytään. Hyvin epäteodennäköistä tosin, jopa mahdotonta.

Tässäkin on kuvattu kasvot Marsin pinnalla:

Erittäin värikkäällä mielkuvituksella nämä havainnot ovat tapahtuneet. Ja tuurilla.

LonelyOne

Sain sitten selittää sille, että ei siinä oikeasti mitään ole, ellet itse halua siinä nähdä jotain...Kaverisi olisi voinut sanoa sinulle, että siinä on jotain mitä sinä et halua nähdä tai halua uskoa todeksi..

Yeshua
LonelyOne

Sain sitten selittää sille, että ei siinä oikeasti mitään ole, ellet itse halua siinä nähdä jotain...Kaverisi olisi voinut sanoa sinulle, että siinä on jotain mitä sinä et halua nähdä tai halua uskoa todeksi..Kyllä minä väittäisin näkeväni siinä nyt saman kuin hänkin, eli ihmishahmon. Mutta en edelleenkään usko että se olisi muuta kuin jännän näköinen varjo...

Ei ole mitään tieteeseen nojaavaa mekanismia/luonnonlakia jne. joka sallisi kummitukset.

Aine on vain atomeja, ioneja, elektroneja jne. kymmenissä tuhansissa laboratorioissa ja testeissä ei ole saatu muodostettua mitään läheskään "kummitusta" vastaavaa ja nykytietämyksen mukaan se ei ole edes mahdollista.

Tosin ainahan nämä läskit, tietokoneensa äärellä päivät pitkät lojuvat vainoharhaiset mitään osamattomat/tietämättömät ääliöt voivat sanoa "niin nykytietämyksen, et voi 100% varmasti todistaa etteikö niitä olisi"

Järkeä kehiin.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Liittynyt31.3.2005

Aaveita voi olla ihmisten mielissä: Filosofi Karl Marx kirjoiiti esipuheessaan Kommunistiseen Manifestiin jo 1847:

" Aave kummittelee Euroopassa-kommunismin aave.Kaikki vanhan Eurooppaa vastaan paavi ja muut mahdit ovat liittoutuneet pyhään ajojahtiin tätä aavetta ja tsaari.

Metternich ja Guizot, Ranskan radikaalit ja Saksan poliisit.Missä on oppositiopuolue jota hallitsevat vastustajat eivät olisi herjanneet kommunisteiksi.Missä on oppositiopuolue,joka ei olisi edistyksellisimmille oppositiomiehille samoin kuin taantumuksellisille vastustajilleenkin singonnut vuorostaan tuota leimaavaa syytöstä kommunismista?

Tästä tosiasiasta seuraa kaksi johtopäätöstä: Kommunismin tunnustavat jo kaikki Euroopan vallat mahdiksi.Kommunismin tunnustavat jo kaikki Euroopan vallat mahdiksi.Kommunistien on jo aika avoimesti esittää koko maaolmalle katsantokantansa,tarkoituksensa,pyrkimyksensä ja panna tuota kommunismin aaveesta tekaistua tarua vastaan puolueen oma manifesti.

Tässä tarkoituksessa on mitä erilaisimpiin kansallisuuksiin kuuluvat kommunistit pitäneet kokouksen Lontoossa ja laatineet seuraavan Manifestin,joka julkaistaan englannin,ranskan,saksan,italian,flaamin ja tanskan kielellä."

Seuraavassaa linkissä, kirjoitusvirheiden lisäksi soi joululaulukin, jollain kellopelillä esitettynä.

http://www.freewebs.com/proletaari/kommunistinenmanifesti.htm

Lierikki Riikonen

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat