Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Niin, mikä olet horoskoopiltasi? Alla myös pari luotettavaa "ennustusta"...

Horoskooppimerkit pulassa!

On myöhäinen talvi ilta. Lunta sataa taivaan täydeltä, maa on peittynyt kauttaaltaan valkoiseen lumeen. Pakkasta on roimasti ja metsätie on auraamatta. Auto ajaa keskellä korpea, lähimmät asutukset ovat 8 kilometrin päässä. Yht?äkkiä auto hyytyy tielle ja kännykästäkin on akku loppu....

Oinas pillastuu, hän kiroilee lujaan ääneen ja yrittää muutaman kerran saada autoa käynnistymään uudestaan. Auto ei käynnisty. Oinas hyppää ulos autosta ja alkaa mylviä lujaan ääneen. Hän potkii autonsa ovia ja konepeltiä kunnes päättää kävellä ihmisten ilmoille. Päättäväisesti oinas lähtee tarpomaan lumessa, hän on raivon vallassa. Lumisessä ; yössä metsän eläimet luikkivat karkuun oinaan sadatellessa vanhaa peugeottiaan. Ei enää koskaan mitään ranskalaista minulle, per### !!

Härkä yrittää rauhallisesti startata uudestaan. Ei mitään.Mikä sinulle nyt tuli, härkä puhelee autolleen. Härkä kurkistaa pimeään lumiseen talvi iltaan autostaan. Eihän tuonne voi lähteä, härkä tuumaa. Hän kaivaa takapenkiltä untuva makuupussin esiin ja käpertyy sinne. Makuupussi on hänellä aina mukana tarpeen varalta.

Kaksonen ei yritä startata uudestaan. Hän kaivaa korvalappustereot kassistaan ja asettaa ne korvilleen. Hän jammailee hetken Britney Spearsin tahdissa autossa. Sitten hän hyppää ulos ja päättää lähteä kävelemään. Ehkä voisin yrittää liftata jos pääsen päätielle, hän pohtii ja on hiukan harmistunut sillä myöhästyy hyvistä pippaloista.

Rapu on kauhuissaan. Hän ei voi uskoa että mummon 60-luvulla hankkima auto voi hajota näin yht?äkkiä. Ulkonakin on niin pimeää, hän harmittelee. Rapu pistää pipon päähän ja lapaset käteen ja lähtee kävelemään. Kävellessään hän muistelee lapsuutensa kotia jossa oli aina niin lämmintä ja turvallista. Hrrrr, tännehän jäätyy...

Leijona karjahtaa raivosta. Tiesinhän että autokauppias huiputti minua, hän murahtaa, mukamas kestävä auto, pyh! Leijonaa kammoksuttaa ajatus lumessa rämpimisestä. Hän inhoaa kylmyyttä. Lopulta leijona nousee autosta ja lähtee rämpimään lumen peittämää tietä pitkin. Pipoa hänellä ei ole, mahtava tukkahan lätistyisi sellaisen alla.

Neitsyt on harmistunut. Hän yrittää ja yrittää startata autoaan. Hän kaivaa termospullon ja pipari rasian esiin. Onneksi olen osannut varautua tälläiseen, neitsyt myhäilee tyytyväisenä itseensä ja järjestely kykyynsä. Tässähän on aikaa siivota autokin apua odotellessa, neitsyt tuumaa.

Vaakatyttöä inhottaa ajatus kylmästä ja pimeästä metsätiestä. Juuri nyt tarvittaisiin käsistään kätevää miestä auttamaan, hän ajattelee. Vaaka korjaa huulipunansa, pistää tukan ojennukseen ja kaivaa vaaleanpunaisen sateenvarjonsa esiin. Sitten hän lähtee kulkemaan eteenpäin jalan. Matkalla hän ihastelee ihanan näköistä metsä maisemaa jonka lumi on koristanut tosi fantastisesti.

Skorpioni kiroaa. Hetken kirottuaan skorpioni hyppää ulos autosta. Helkkarin auton rähjä, minä tapan sinut jos et käynnisty, hän manaa. Lopulta skorpioni saa kuningasidean ja kaivaa sytkärin taskustaan. Eikä kestä kauaakaan kun auto on liekeissä. siitäs sait, eipähän tule minulle kylmä hinausta odottaessa, skorpioni tuumaa tyytyväisenä.

Jousimies on innoissaan. Tästähän kehittyikin mahtava seikkailu, hän innostuu. Pian jousimies on kerännyt kamppeensa autosta ja vaeltaa innoissaan metsikössä kuvitellen olevansa suurikin seikkailija.

Kauris yrittää startata. sitten hän pohtii mahdollisia vikoja mitä autossa voisi olla. Pian on konepelti auki ja kauris purkaa autoa osiin. Minä aion löytää vian ja korjata sen, hän päättää. Kädet öljyisinä hän saa kuin saakin selville vian mutta harmistuu huomatessaan että sitä on mahdoton korjata.

Hämmentää.

Sivut

Kommentit (28)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Horoskooppimerkki määrittää paitsi toimintaa temppuilevan auton kanssa niin myös ravintolakäyttäytymistä...

Bilehoroskooppi

Oinas pyyhältää baariin niin lujaa vauhtia, ettei ovimies tajua edes, mikä hänen ohitseen viuhahti. Oinas suuntaa suoraan baaritiskille, tilaa kymmenen vodkasnapsia jotka viskaa kurkkuunsa alta minuutin. Kyytipojaksi hän kaataa kannullisen sangriaa ja muutaman oluen ja sytyttää savukkeen; pakko saada toimintaa aikaiseksi.

Härkä saapuu autolla. Hän kävelee rauhallisesti baaritiskille, tilaa irish coffeen ja etsii miellyttävän nurkkapöydän, jossa nautiskelee pehmeästä nojatuolista, sisuksia lämmittävästä juomasta ja sikarista; muut tanssikoon.

Kaksonen saapuu baariin tanssien. Hän flirttaa ensin ovimiehen kanssa, viilettää sitten vessaan, törmää tuttuihin, ja löytää myöhemmin tiensä baaritiskille. Tilaa pirskahtelevan pirteän drinkin ja ryntää ketkuttamaan tanssilattialle; kukapa nyt paikallaan pysyisi?

Rapu ei olisi edes halunnut lähteä baariin. Hänellä oli niin ihanaa sohvan nurkassa mummon vanhan huovan alla. Rapu astuu sisään verryttelyhousuissaan varovasti pälyillen. Hän toivoo törmäävänsä johonkin tuttavaan jotta tulisi kotoisan turvallinen olo. Tiskiltä rapu tilaa oluen.

Leijona saapuu sisään suurielkeisesti kimaltelevassa asussaan. Hän kävelee ympäristöään tarkkaillen tiskille. Leijona tilaa kuohuviiniä ja jää istumaan baaritiskille mairea hymy naamallaan, jotta kaikki varmasti huomaisivat hänet.

Väliaikatiedotus: Oinas on haastanut riitaa jo kolmen henkilön kanssa.
Kaksonen on käynyt jo oksentamassa sekä lähentelemässä puolta ravintolan henkilökuntaa ja jokaista asiakasta.
Rapu jutustelee 85- vuotiaan sedän kanssa pula-ajasta. Härkä nauttii olostaan nurkkapöydässä.

Neitsyt saapuu sisään. Häntä inhottaa viettää iltaa rietastelijoiden kanssa ravintolassa. Mielummin hän olisi siivonnut kotiaan ja järjestellyt postimerkkikokoelmaansa. Neitsyt siirtyy huomaamatta tiskille ja tilaa tuoremehua; soittaisivat edes jotain klassista musiikkia.

Vaaka saapuu uudessa asussaan, hajusteilta tuoksuen. Hän flirttaa ovimiehelle leveästi hymyillen. Vaaka suunnistaa tiskille ja tilaa jonkun nätin, makean ja seksikkään juoman. Vaaka huomaa toisella puolellaan neitsyen; miten kukaan voi pukeutua noin tavallisesti?

Skorpioni saapuu moottoripyörällä. Hän täräyttää prätkänsä parkkiin ja astelee sisään nahka-asussaan. Tänä iltana täytyy saada seksiä ja rokkenrollia, hän ajattelee. Skorpioni tilaa tiskiltä salmiakkikossua ja paukun jonka nimi on Terrible death. Skorpioni iskee silmää vaa`alle joka poistuu paikalta liukkaasti.

Väliaikatiedotus: Oinas on heitetty jo kertaalleen pihalle haastettuaan riitaa ovimiehen kanssa (luikkinut salaa sisään uudestaan).
Kaksonen katosi wc:hen kahden miehen ja naisen kanssa. Rapu itkee ikävästä äitinsä helmoihin.
Leijona kertoo ihailijajoukolleen tarinoita itsestään.
Neitsyt murjottaa.
Vaaka tanssii kuumaa tangoa ihanan adoniksen kanssa. Härkä juo edelleen samaa irish coffeeta.

Jousimies saapuu sisään ison kaveriporukan kanssa. Tilaa tiskiltä Long island ice teen ja ryntää tanssimaan 80-luvun discohittiä. Tanssilattia ei riitä, hän hyppää tanssimaan myös pöydälle.

Kauris tulee yksin. Hänellä on masennuskausi menossa, töistäkään ei olisi huvittanut lähteä. Hän ottaa kossucolan ja menee yksin pöytään. Samallahan kun humaltuu, voi suunitella uusia työasioita.

Vesimies saapuu iloisena. Mukava tavata uusia ihmisiä. Hän tilaa tiskiltä siideriä ja päätyykin pian väittelemään politiikasta.

Kalat saapuu juuri ennen valomerkkiä. Hän on juonut hyvät pohjat kotona ja onkin hilkulla, päästääkö ovimies häntä sisään.Kalat tilaa äkkiä juoman tiskiltä kun vielä saa ja menee tanssilattialle huojumaan yksinään viimeisten hitaiden tahdissa haaveillen, että olisi joku jonka kanssa tanssia.

Hämmentää.

Rotan vuosi 6.2.2008 – 26.1.2009 - eli vähän aikaa vielä tätä heekkua:

Lohis

Toiminnasta ja hauskanpidosta nauttiva Lohikäärme pääsee loistamaan omassa hurmaavassa elementissään Rotan vuonna ja ihastumisia riittää jokaiselle päivälle. Sian vuoden jälkeen tällainen vauhdikas ja paljon uusia mahdollisuuksia tarjoava vuosi saa Lohikäärmeen hihkumaan innosta. Toinen toistaan ihastuttavampi tai tuottavampi tarjous kuuluu Lohikäärmeen viikottaiseen rytmiin, mutta ihan kaikkea ei sentään parane ottaa vastaan. Suurimmaksi ongelmaksi muodostuu lopulta aikapula, joka pakottaa arvioimaan kullan kalliita projekteja tiukalla otteella. Muutenkin Lohikäärmeen tulee olla tarkkana siitä, että ei päästä ketään muuta hallinnoimaan omia projektejaan, sillä Rotan vuonna on huijareita liikkeellä. Liike- ja lomamatkat onnistuvat nyt loistavasti ja antavat hyviä eväitä tuleville bisneksille.

Kiinalainen horoskooppi Bruce Leen kunniaksi...

Rotat syntyy vuoden alussa ja rotan vuosina... Nyt on sikailu menossa...
1975 Oli Kani-Kissan vuosi, puu-kanin...

Kiinalaiset siis määrittele SEKÄ vuodenmittaisen, että 12-60-vuoden sykleillä...
Itse olen TIIKERI-KANI(KISSA)...

Ja kämppikseni on TULI-LOHIKÄÄRME/TIIKERI, mutta antaa minun polttaa tupakit puolestaan...

Kiinalaisilla on siis elementit: Maa, Metalli, Puu, Vesi ja Tuli, vähän niinkuin I-Chingissä, mutta 3 sen elemeneteistä sisältyy noihin...

Mummo
Armitage
Onko tuo joku taloussanomien horoskooppi?
Tossa näkyy kiinalaisten vakava suhtautuminen bisneksiin, kopsasin jostain kinkkihoroskoopista.

Agisonilla on huomattavan syventyneempi näkemys kiinalaisesta horoskoopista. [size=50:1yqrlojs]Itse olen puu-lohikäärme, olen antanut kertoa...[/size:1yqrlojs]

Sarjassamme: hauska horska

Hullunhyvä horoskooppi, kertoo totuuden jos olet rehti.
Älä fuskaa!!
Jos olet täysin rehellinen, kertoo tämä horoskooppi sinusta totuuden...

Kirjoita vastauksesi paperille. Älä fuskaa! Vastauksen löydät alalaidasta.

1.Kirjoita jokin vastasukupuolta edustavan nimi.
2.Mikä on suosikkivärisi- kirjoita: punainen, musta, sininen, vihreä, keltainen?
3.Kirjoita oman nimesi ensimmäinen kirjain.
4.Missä kuussa olet syntynyt?
5.Kummasta väristä pidät enemmän, mustasta tai valkoisesta?
6.Kirjoita jokin sinun kanssasi samaa sukupuolta olevan nimi.
7.Mikä on onnennumerosi?
8.Pidätkö enemmän Sydneystä vai Brisbanesta?
9.Pidätkö enemmän järvestä vai merestä?
10.Kirjoita yksi toive; realistinen sellainen

Kun olet valmis, katso alla olevaa. Älä fuskaa!

Vastaukset:

1.Olet rakastunut mainitsemaasi henkilöön.
2.Jos valitsit:
Punainen - olet huomaavainen ja rakastava
Musta - olet konservatiivinen ja aggressiivinen
Vihreä - olet mieleltäsi rauhaisa ja muutenkin rento(?)
Sininen - olet spontaani ja pidät siitä että rakkaasi jakaa auliisti pusuja ja huomiota sinulle
Keltainen - olet iloinen ja annat käypiä neuvoja niille, jotka ovat apeita
3.Jos nimesi etukirjain on:
A-K Sinulla on paljon rakkautta jaettavana pitkin koko elämääsi.
L-R Yrität nauttia elämästäsi täysillä ja rakkauselämäsi alkaa pian kukoistaa.
S-Z Jaksat auttaa ja lohduttaa muita ja tuleva rakkauselämäsi näyttää lupaavalta
4.Jos olet syntynyt:
Tammi - maaliskuussa: Tästä vuodesta tulee hyvä ja tulet rakastumaan täysin yllättäen.
Huhti - kesäkuussa: elät vahvassa rakkaussuhteessa joka kestää ja jonka muistot ovat ikuisia.
Heinä - syyskuussa: Vuosi on sinulle huippuvuosi ja tulet kokemaan suuren positiivisen muutoksen elämässäsi.
Loka-joulu: Rakkauselämäsi ei valitettavasti kukoista, mutta tulet aikanaan löytämään sen oikean.
5.Jos valitsit:
Musta: Elämäsi saa uuden käänteen, joka loppujen lopuksi on sinulle hyväksi ja josta tulet myös iloitsemaan.
Valkoinen: Ystäväsi tulee luottamaan sinuun ja omistautumaan sinulle, mutta et ehkä huomaa sitä.
6.Ihminen, jonka valitsit on paras ystäväsi.
7.Näin monta läheistä ystävää sinulla tulee olemaan elämäsi aikana.
8.Jos valitsit:
Sydney: pidät seikkailusta
Brisbane: olet varovainen ja rento
9.Jos valitsit:
Järvi: olet lojaali rakkaitasi ja ystäviäsi kohtaan, mutta pidättäytyvä.
Meri: olet spontaani ja voit auttaa jopa muita yltämään tyytyväisyyteen.
10. [size=85:2vdwmz74]Tämä toive tulee toteutumaan jos lähetät tämän horoskoopin viidelle ihmiselle tunnin sisällä. Jos lähetät viestin kymmenelle, toteutuu toive ennen seuraavaa syntymäpäivääsi![/size:2vdwmz74]
- no joo, tämä oli sähkäpostissa tullutta. Toteutukoon 10:n toive tänä jouluna ilman sen kummempia lähettelyjä - koska jaksoit tehdä loppuun asti!

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Noi kinkkihoroskoopit sitten jaetaan vielä positiivisiin ja negatiivisiin. Itse olen esim. positiivinen metalli apina Joskus aikoinaan harrastin kinkkihoroskooppien laatimista. Ihan hauskaa ajanvietettä. Kiinalaisen horoskoopin päätapahtuma on muuten "ylioppilaaksi tulo" eli siis astuminen nuoruudesta aikuisuuteen. Mukana on myös muita elämänkaaritapahtumia.

Hämmentää.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Pasteempa joutessani vielä yhen... Hauskuuesta en mee takuuseen mutta ompahan kumminki.

HUONOSKOOPPI

OINAS
on käsittämättömän pölkkypäinen etuilija ja pomoilija, jolla ei ole mitään muuta ohjenuoraa kuin toisia pelotteleva egonsa. Kaikki Oinaat kaahaavat ylinopeutta liikenteessä toisista piittaamatta ja on heissä eniten sairaaloisia seksihurjastelijoita, kuten Kasanoova, Kreivi mikä-Sundgren se nyt oli ja naisia listinyt "ritari" Siniparta.

HÄRKÄ
on toimittanut eniten kanssaihmisiä keskitysleirille. He ovat johtaneet sairaita lahkoja, joissa palvotaan vain heidän hulluja käsityksiään: NKP, Natsipuolue, Taivaan portti... Kaikki härkänaiset ovat syömisongelmaisia hintahaukkoja, jotka luulevat viehätysvoimastaan liikoja.

KAKSOSET
on synnynnäinen valehtelija, varas ja tilanteen hyväksikäyttäjä. Kaksosnaisilla on aina varamies ja varamiehen varamies kärkkymässä, jos vakkari saa kyytiä. Kaksoskundeilta puuttuu kokonaan kyky mennä itseensä. Heissä on John Waynen ja Pietari Suuren omahyväisyyttä, pinnalla tai sisällä.

RAPU
on takertuva, kieroileva reppana, jos se on mies, takertuva kieroileva hellapoliisi, jos se on nainen. Krapumiehet rakentavat balsapuisia pienoismalleja ja pakenevat pahaa maailmaa mökille, jossa heillä on salapolttimo ja pornokokoelma, koska he eivät uskalla lähestyä naisia. Naiset
taas käyttävät itsestään "me-" pronominia.

LEIJONA
suurin osa on mitäänsanomattomia kääpiöitä, jotka salaa toivovat olevansa seksipetoja. "Hei etteks te tiedätte kuka mä olen" vois olla tatuoituna leijonanaisen otsaaan. Heillä on kaikilla paksut pohkeet ja toiset naiset vihaavat heitä aiheesta. Leijonakundeilla on aina piilokorot.

NEITSYT
on ilmavaivainen valittaja, joka saa näppylöitä joka asiasta, myös siitä, että huomaa finnin poskellaan. He luulevat osaavansa kaiken ja tunkevat meisselinsä joka koneeseen, yleensä katastrofiseurauksin.He mielistelevät esimiehiä ja jos
pääsevät itse johtajaksi, heille nousee urea kilsan verran yli hilseen.

VAAKA
on oikea piilohinttien varasto, jossa naiset ovat neuroottisia
painonvartijoita, jotka pelkäävät kaikkea epätavallista ja menevät aina enemmistön mukana. Yksikään Vaaka ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää.

SKORPIONI
on mielessä vain se yksi asia - naapurin äijän/akan kanssa. Oman kanssa sillä ei ota eteen. Pettäminen on se kova juttu. Skorppareita vihataan niin paljon, että he pyrkivät muuttamaan tähtimerkkinsä. Jossain tuolla elää autonikkunoita tummentava firma pelkästään siitä,että se toimittaaa tummennettua panssarilasia limusiineihiin, jotka Skorpparit ovat omineet toisten rahoilla! Puolet pedofiileistä on Skorppareita.

JOUSIMIES
on hölmöilevä maailmanparantaja, joka eksyy matkallaan ulos
puhelinkopista. "Tieto ei ole luulon väärti" on hänen mottonsa. Hän sänteilee sinne tänne ja ilman kavereitaan putoaisi Kolera-altaaseen. Palkkioksi kaverit tekevät hänestä kirkkovaltuuston johtajan, siellä' häntä on helpompi vahtia.
Kaiksista Jousimiesnaisista tulee 120-kiloisia mielipidevaikuttajia.

KAURIS
on synnynnäinen mafioso, joka rakastaa toisten rahoja, kiertää veroja mennen tullen ja ihailee armottomia gangstereita. Jos hän onkin mitätön tapaus, hän
kehittää vainoharhan siitäkin.. Joku on juoninut niin, ettei hänestä ole tullut mitään. Kuuluisimmat maksulliset naiset ovat kauurita ja kaikki suurten herrojen edustusakat.

VESIMIES
on perverssi vouhottaja, joka koettaa saada kaverit messiin, siinä toivossa että joku muu maksaisi laskut. Hän on muka-kapinallinen joka kiltisti menee ruotuun heti kun vähän pelottaa, koska egoa hänellä ei ole lainkaan!

KALAT
on tähtitaivaan täytettä, viides Marx- veljes. Mikä tahansa Kalat voitaisiin vaihtaa mihin tahansa toiseen Kalaan eikä kukaan huomaisi mitään. Kaikki kalat ovat addikteja ja selkärankattomia juoppoja. Naisista tulee assanvessankassoja ja kalpeita hoitajia, jotka alkoholisoituvat juomalla osaston lattianpuhdistusaineita.

Hämmentää.

Horoskooppeja ei ole tieteellisesti todisettu. Eli ne pitäisi kieltää ihmisiltä.

Edit. Tahdon myös korostaa sitä, että tämä on tiedefoorumi.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008
anomalia
Horoskooppeja ei ole tieteellisesti todisettu. Eli ne pitäisi kieltää ihmisiltä.

Edit. Tahdon myös korostaa sitä, että tämä on tiedefoorumi.


Tieteellisesti ei ole myöskään todistettu elämän tarkoitusta. Kielletäänkö elämä kaikilta ihmisiltä? Tahdon myös korostaa että tämä on vitsipalsta...

Onko herne liian syvällä nenässä vai saisikohan sen vielä puhallettua pois? Mitäs luulet?

Hämmentää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat