Seuraa 
Viestejä45973

Jouluun on aikaa enää viikko. Katsotaanpa, löytyykö palstalaisilta jouluaiheisia vitsejä tai hauskoja tositarinoita?
(Kaikki muistanevat Mummon legendaarisen "heiton" parin vuoden takaa, josta keskusteltiin pitkään...)

Mikä on maailman kulunein joululaulu?
- Klisee, klisee kulkuset.

Mikä on narsistin joululaulu?
- Mää oon niin kaunis.

Mikä on Ruotsin soitetuin joululaulu?
- Silvian joululaulu.

- Mikä on majavien joululaulu?
- Joulupuu on nakerrettu.

- Mikä on porojen suurin toive?
- Päästä vetämään joulupukkia.

- Jos joulupukki konttaa sisään, onko hän humalassa?
- Ei välttämättä. Pukin toimenkuvaan kuuluu, että hän käy välillä kontillaan.

- Miksi jouluaatto muistuttaa tavallista työpäivää?
- Sinä teet itse kaikki työt, mutta lihava mies puvussa saa kaiken kunnian.

- Miksi joulupukilla ei ole lapsia?
- Hänellä on leikkikalut.

- Miksi joulupukilla on niin isot pussit?
- Koska pukki tulee vain kerran vuodessa.

Sivut

Kommentit (56)

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976

Miksi joulukuusi on suosituin puu olohuoneessa jouluisin? No siksi kun jouluyksi tai joulukaksi eivät ehtineet markkinoille.

Miksi joulupukilla on valkoinen parta? Koska hän on niin vanha.

Miten joulupukki ehtii niin moneen kotiin lähes samaan aikaan? No siksi, kun meitä on kusetettu tässä joulupukkiasiassa.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Kerran Joulupukki kertoi mulle (kauhees känäs), että se on oikeasti Jumala, ja tekee tällästä ns. maan-päällistä keikkaa tosiaan kausi-luonteisesti.
Sano että kun se voi Jumalana tehdä mitä lystää, niin siksi kaikki saa just niitä lahjoja mitä ruinaa ja vielä kuta-kuinkin samaan aikaankin vielä.
Sit se näytti perhekuvaa, siinä oli sen itsensä lisäks Jesse ja uusvaimo, eli Jessen äitipuoli, tai kai se naaras oli siis, mutta rotua en tunnistanut, ymmärsin että joltain toiselta planeetalta tai jotain.
Niin ,mut kuitenkin sit se vaan naureskeli siinä, että jos ei usko Joulupukkiin, niin joutuu Helvettiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

(laulaa)
Joulupuu on raakennettu pooliisit on jo oovella.
Dyynaamiitej riipustettu onpi kuusen oksille...

jatkakaa tätä laulua.. tiiätte kyllä melodian..

Laihialta tuli sukulaismieheltä joulukortti:
"Hyvää Joulua vuosille 2008-2018."

- - -

"Ullakolla olis ruokaa, vaan ku lapset on syöny rappuset", sano laihialaisisäntä jouluaattona.

Tämä juttu on niin vanha, että tänä päivänä sitä ei kukaan enää kuitenkaan muista.

"Onko joulupukki olemassa?
Yleisön pyynnöstä julkaisemme tutkimustuloksemme koskien Joulupukin olemassaoloa.

1. Tietoomme ei ole tullut lentävää porolajia. 300 000 eläinlajia on tässä vaiheessa tutkimatta (suurin osa näistä on hyönteisiä). Ei ole täysin mahdotonta että Joulupukin lentävät porot ovat tosiaan olemassa.

2. Maailmassa on noin 2 miljardia lasta (alle 18-vuotiasta), mutta koska Joulupukin toimialueeseen eivät kuulu Muslimit, Hindut, Juutalaiset ja Buddhalaiset, Joulupukki joutuu vierailemaan vain noin 15 % maailman lapsista (378 miljoonaa). Koska taloudessa on keskimäärin 3,5 lasta, Joulupukki joutuu vierailemaan 108 miljoonassa kodissa. (Olettaen että jokaisessa perheessä on vähintään yksi kiltti lapsi)

3. Joulupukilla on 31 tuntia aikaa työskennellä, ottaen huomioon eri aikavyöhykkeet sekä maapallon pyörimisliikkeen, olettaen että hän matkustaa loogisesti idästä länteen. Pikaisen laskutoimituksen tuloksena huomaamme, että Joulupukille tulee 967,7 vierailua sekunnissa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisessa talossa on Joulupukilla aikaa noin 1/1000 sekuntia parkkeerata, hypätä alas reestä, jakaa lahjat, juosta takaisin rekeen ja matkustaa seuraavaan taloon. Ottaen huomioon että nämä 108 miljoonaa pysähdystä ovat kaikkialla ympäri maapalloa ja kahden talon välinen matka on keskimäärin noin 1,3 kilometriä, kokonaismatkaksi tulee noin 140 miljoonaa kilometriä. Tämä tarkoittaa sitä, että Joulupukin reki kulkee noin 1040 kilometrin sekuntinopeutta, 12 500- kertaisella äänennopeudella. Vertailun vuoksi, normaali poro kulkee nopeimmillaan noin 25 km/h.

4. Reen paino on toinen mielenkiintoinen tutkimuskohde. Olettaen että jokainen lapsi saa vain keskikokoisen Lego-paketin (500 g), reki painaa 189 000 000 kg, lisäksi tulee ottaa huomioon Joulupukki, joka on usein kuvattu reilusti ylipainoiseksi. Maalla normaali poro voi vetää korkeintaan noin 140 kiloa. Vaikka olettaisimme että lentävä poro (kts. kohta #1) voisi vetää KYMMENKERTAISEN määrän verrattuna normaaliin, reen vetämiseen ei riitä kahdeksan, eikä edes yhdeksän poroa. Tarvitsemme 135 000 poroa. Tämä nostaa massan, ottamatta huomioon kelkan painoa, 210 000 000 kiloon.

5. 210 000 000 kg matkustaen 1040 km/s saa aikaan mahtavan ilmanvastuksen. Tämä saa porot lämpiämään samaan tapaan kuin avaruusalus palatessaan maan ilmakehään. Porojen etummainen pari kuluttaa 14,3 KVANTIMILJOONAA joulea/sekunti/poro. Lyhyessä ajassa porot syttyvät liekkeihin, saaden aikaan ketjureaktion joka johtaa kaikkien porojen räjähtämiseen. Koko porolauma höyrystyy 1/4260 sekunnissa. Joulupukki kohtaa samalla 17 500-kertaisen painovoiman. 120-kiloinen Joulupukki painautuu reen takaosaan 1 959 016 kilon voimalla.

Tutkimuksissamme tulimme siihen lopputulokseen, että jos Joulupukki jakoi lahjat viime jouluaattona - hän on nyt kuollut. Toinen vaihtoehto on se, että Joulupukki on huijausta (mikä on tosin todella epätodennäköistä, maailmasta löytyy niin paljon todistajia jotka todistavat nähneensä Joulupukin säännöllisesti vähintään kerran vuodessa). Jatkamme tutkimuksia edelleen.

Otamme osaa, hauskaa joulua ja parempaa uutta vuotta kaikesta huolimatta.

(Teksti on lainattu Teknillisen korkeakoulun tutkimuslaitokselta ja sittemmin editoitu miellyttävämmän lukunautinnon takaamiseksi.)"

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Edu
Lyhyessä ajassa porot syttyvät liekkeihin, saaden aikaan ketjureaktion joka johtaa kaikkien porojen räjähtämiseen. Koko porolauma höyrystyy 1/4260 sekunnissa.

LÖL!!!

Hämmentää.

MIksi joulu on tänä vuonna peruutettu Ruotsissa?

(Vitsi on alun perin Norjasta, ja edellyttäisi paikallisen joulukrääsän tuntemista...)

No, mutta kuitenkin: EI OLLUT KOLMEA VIISASTA MIESTÄ, EIKÄ YHTÄÄN NEITSYTTÄ!

Ensimmäisiä asioita joita muistan oli, että Joulupukin isossa nenässä EI OLLUT SIERAIMIA. En ole kuitenkaan aivan varma, oliko tuo aikasempi vai myöhempi ikimuistettava tapaus kuin se ajoitettavissa oleva tapahtuma, kun sain, "mies" kun olin, 3 v. ja 3 kk, lusikallisen Jaloviinaa isän 50-vuotisbileissä.

de Selby
Seuraa 
Viestejä1231

Juu-u, ei ollu sieraimia, ei. Ja se nenäkin oli semmoinen litteä ja leveä.

Tuli mieleen joskus muinoin Ylen kanavalta tullut puhelinsoittoskaba, jossa piti kertoa lapsuuden kauhein joulukokemus. No joku soitti ja kertoi. Liittyy tuohon naamariin.

Oli pukki ollut kauhessa kännissä, puristellut naisten etu- ja takapuskureita ja jutut olivat olleet sen mukaiset. Viinalla lienee ollut osuutta asiaan kun pukille tuli kesken sikailun heikko olo. No, kun eihän sitä naamaria voinut lasten nähden pois ottaa, päättipä pukki siinä sitten yrjötä naamari päällä.

Paitsi että niistä naamareista puuttui sierainreijät, oli suuaukkokin varsin pienikokoinen. Tämän hassun suunnittelullisen ominaisuuden ansiosta tilanne muuttui kaaoottisen ikimuistoiseksi kuin Manaajassa konsanaan, kun äkillisen kouristelu- ja korinakohtauksen seurauksena pukin silmistä lensi ympäriinsä kahtena palkkimaisena kaarena oksennusta kinkun palasin ja rosollin kera höystettynä.

Gravity sucks.

nuubi
(laulaa)
Joulupuu on raakennettu pooliisit on jo oovella.
Dyynaamiitej riipustettu onpi kuusen oksille...

jatkakaa tätä laulua.. tiiätte kyllä melodian..
Ei noin!

Näin:

Joulupuu on varastettu, jeparit on ovella
Joulupukki hirtettynä riippuu kuusen oksilla
Kuusen pienet kynttiläiset käristävät pukkia
Pukki huutaa kauhuissansa: "Tuokaa haudalleni sukkia!"

Jouluaaton aatto ti 23.12. vähittäiskaupat saavat olla auki klo 12-21.
Jouluaatto ke 24.12. kaupat voivat olla avoinna kello 7-13
Joulupäivä to 25.12. kaupat ovat kiinni.
Tapaninpäivä pe 26.12. alle 400 neliön kaupat saavat olla 4 tuntia auki välillä klo 8-18.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat