Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kuorma-autokortin hinta nousee 1500€:sta 6500€:oon!
EU direktiivin mukaan korttia varten tarvitaan jopa 280 tuntia ammattipätevyyskoulutusta. Nyt ajokortin suorittanut on voinut saada kuorma-autokortin 14,5 tunnin lisäkoulutuksella.

Nyt jo on pula kuskeista. Tulevaisuudessa ei suomalaisia rekkakuskeja enää olekkaan, kun kellään ei ole vara ajaa korttia. Mitä vittua ne brysselin vatipäät oikein ajattelee. Ei tuota korotusta voi turvallisuudellakaan perustella, kun kaikki kuskit tulevat sen jälkeen itärajan takaa ja siellä ei turvallisesta ajamisesta ole tietoakaan.

Kommentit (3)

Suomessakin on ollut perinne ajattaa ka-kortti yo-lahjana ja tämä kortinhaltija on ajanut 30 v myöhemmin sen jälkeen, ehkä sitä, kun ammattikuski on sammunut.
No, tämä on ehkä muualla ollut vielä räikeämpää ja vahinkoja on sattunut tai autokoululobbari on iskenyt...

tietää
Suomessakin on ollut perinne ajattaa ka-kortti yo-lahjana ja tämä kortinhaltija on ajanut 30 v myöhemmin sen jälkeen, ehkä sitä, kun ammattikuski on sammunut.
No, tämä on ehkä muualla ollut vielä räikeämpää ja vahinkoja on sattunut tai autokoululobbari on iskenyt...Nyt ei ole varaa ajattaa edes B-korttia yo-lahjaksi. Ajokortin hinta on ihan rikollisen kallis jo nyt. Turvallisuudella voi autokoulut aina perustella ajokoulun pidentämistä eduskunnalle. Ei rikkaat "kansan"edustajat edes tajua että ajokortin ajaminen on normaalituloisellekkin iso uhraus. Ajokortti on työssä käyvälle käytännössä pakollinen.

Kannattaa vielä muistaa, että BC-kortilla ei vielä ajeta rekkaa. Rekkamies joutuu siis vielä hommaamaan päälle E-kortin. Järjettömät EU-herrat taas sielä laativat suuria uudistuksia. Tietenkin se on jonku italialaisen poliitikon helppo näitä uudistuksia laatia kun kuitenkin sielläpäin ajavat kortitta autoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat