Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Nyt tarvitaan vinkkejä lokkien karkottamiseen.
Kysymys on kerrostalosta jonka on lokit vallannu. Lokit tunkee parvekkeille, ikkunalaudoille, ilmastoinnin ulkoyksiköille, uimalataan reunoille, uimalataaseen, aulaan, kaikkialle ja ne paskoo!.

Eli kuinka karkottaa nuo kiusankappaleet?
Lokinpaskaa on kaikkialla ja sitä täytyy parvekkeilta muutaman kuukauden välin lapioida. Lokit alkaa pesiä jos asunto on tyhjillään ja siinä sitä sitten ollaanki.

Jotkut on viritelly verkkoja parvekkeidensa etuosaan joka estää lintujen pääsyn partseille. Verkot näyttää typeriltä, ne pilaa näkyvyyden sekä höyhenet tarttuu niihin.

Ihmeellistä on että näitä lokkien valtaamia taloja silloin tällöin näkee. Jotkut kerrostalot saa olla täysin rauhassa.

Eli ideoita otetaan vastaan.

Sivut

Kommentit (24)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Liittynyt7.3.2006

Lokeista en tiedä, mutta rottiin löytyy oikein hyvin tehoavia myrkkyjä. Ja vaikkei siellä kerrostalon parvekkeella rottia olisikaan, ei haitanne vaikka ennaltaehkäisevästi pitäisikin rotanmyrkkylausta näkyvillä.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Vatkain
Myrkkyä?Voisihan niitä muutoinkin väkivalloin tilsiä, mutta parempi olisi joku pelotin tai muu karkoitin.

Kanahaukan patsas hillitsee jonkin aikaa mutta menettää nopeasti tehonsa ja toimii vain paikallisesti. Jonkun isomman petolinnun kun saisi sinne pesimään. Pienet haukan paskat ei paljoo paina satojen lokkien tuotosten rinnalla.

Okei. Myrkky on listattu. Muita ehdotuksia?

tietää
Mikä niiden ravintolähde on?KAIKKI. Lokit eivät ole turhan nirsoja ravintonsa suhteen.
Siksi niitä onkin kaikkialla.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Mitenköhän saisi "Bubi" -huuhkajan värvättyä tositoimiin? Taitaa Bubi vaan laiskistua sepelikyyhkyjä järsiessään...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Miten olisi joku iso tuulimylly tms. Siis joku vehe missä on pyörien liikkuvat lavat. Lavat vois panna pyörimään jollain pikku sähkömooottorilla (jos ei tuule) ja lapojen päihin voisi panna jotain viuhakkeita säikyttimeksi.

Hämmentää.

tietää
Kaatsi vai meri vai hullu akka? Juuri siellä missä se parvi elää.Taloo vastapäätä on meri. Samanmoisessa toiseesa talossa on sama ogelma mutta huomattavasti pienempää kaliberia. Tässä talossa on useampia asuntoja tyhjillään mikä mahdollistaa rauhallisemman bunkkaamisen lokeille.

Täällä päin maalimaa näkee virityksiä, joissa on parvekkeelle molempiin laitoihin laitettu naruun roikkumaan muutamia CD-levyjä (kai muukin kiiltävä käy). Eivät lokit eikä pulut ole niillä parvekkeilla viihtyneet.

odyseus
Täällä päin maalimaa näkee virityksiä, joissa on parvekkeelle molempiin laitoihin laitettu naruun roikkumaan muutamia CD-levyjä (kai muukin kiiltävä käy). Eivät lokit eikä pulut ole niillä parvekkeilla viihtyneet.Tuo kuulostaa hyvältä idealta. Pikkasen törkeen näköstä vaan parvekkeilla roikkuvat CD-viritykset.

Viddu joo. Emäntä sano NYT et kaikki thaikut tietää ton CD-kikan. Helkata miks ei mulle kertonu. Kävin katsastaa tänään myytävää kämpää ja se oli täynnä lokinpaskaa.
Sano myös että jokut laittaa vettä läpinäkyvässä pussissa roikkumaan. Ei nuo kuitenkaan ihan satavarmoja keinoja tunnu olevan.

Rasputin

Taloo vastapäätä on meri. Samanmoisessa toiseesa talossa on sama ogelma mutta huomattavasti pienempää kaliberia. Tässä talossa on useampia asuntoja tyhjillään mikä mahdollistaa rauhallisemman bunkkaamisen lokeille.
Ainakin tampereen keskustassa lokit pesivät talojen katoilla.
On aika hermoja raastavaa kun ne alkavat rääkymään kesällä joka aamu viiden aikaan, varsinkin jos/kun haluaa krapulassa nukkua.
Ei kannata muuttaa järven/merenrannalle jos ei ole kuuro.
Ammu perunatykillä lähitalojen katoille rotanmyrkkyä ja syö sitä itsekin.

osta lelukäärme (mahd. aidon näkönen ja iso tietty), tai sellanen lifesize keraaminen/muovinen huuhkaja.

feikkikäärme toimii ainakin laiturilla, ja tollasia huuhkaja-pystejä näkee joskus mökeillä ja isompien veneiden kannella

Tyhjiin asuntoihin halogeenivaloja ajastettuna ja sitä kiertämään haukan profiili, jonka silhuetin lokit näkee. Haukan huudotkin voisivat kaikua.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat