Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

MTV3 Uutisissa käsiteltiin tätä lakiehdotusta tupakkalain tiukentamiseksi. Haastateltavana oli työryhmän puheenjohtaja Ilkka Oksala. Tässä haastattelussa nousi esille tavoite saada Suomi vapaaksi tupakkatuotteista vuoteen 2040 mennessä. Tarkoittaisiko tämä siis käytännössä pyrkimystä tupakkatuotteita koskevaan täydelliseen kieltolakiin? Järjettömäksi menossa tämä nykyinen päihdepolitiikka...

Kommentit (6)

Jos kiellätte ihmisiltä tupakoinnin, voisitte samalla kieltää autojen savupäästöt! Jos on paljon sanoja mukana, tarvitaan vähän avitusta POLTTOMOOTTorISTA!

Skeidaa tulee niin paljo päähän, että osa pitää polttaa pois:"Ruumenet hän polttaa tulessa, joka ei ikinä sammu"(Johannes Jeesuksesta). WT:n Hesekiel:"Minä sytytän tulen, jonka loimussa kärventyvät kaikkien kasvot etelästä pohjoiseen, ENKÄ SITÄ IKINÄ SAMMUTA!"

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Liittynyt7.3.2006

Jos tulisin maahan uhvo-olentona ja pällistelisin maailmanmenoa, en kyllä näkisi monessakaan asiassa mitään järkeä. Yksi näistä käsittämättömistä asioista olisi tupakka. Eipä paljoa tule ikävä karseaa hajua ja ihmisten keltaisia hampaita puhumattamaan sairaaloiden syöpäosastoista.

Kieltolaki voimaan vaikka heti, mihin adressiin voin nimeni raapustaa?

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007

Laitoin tämän jo tuonne, mutta kulunee tänne.
viewtopic.php?f=13&t=35895&start=30

Mitähän tapahtuisi, jos muutettaisiin tupakka reseptillä hankittavaksi ja se resepti edellyttäisi nikotiiniriippuvuutta? Hoidettaisiin riippuvat luonnollisen poistuman kautta pois. Tietysti tämä lisäisi asiaan liittyviä laittomuuksia, mutta laskisikohan tupakointi?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Kieltolaki voimaan vaikka heti

Hienoa, kannatat siis pimeiden markkinoiden laajentamista ja kontrollin menettämistä, kuten on käynyt aiemmin alkoholin kohdalla ja nykyään kaikilla muilla päihteillä.

Tupakointia kyllä voisi rajoittaa, eli missä voi tupakoida, mutta kieltää sitä ei pidä kokonaan.

Laittomasti kasvatettu tupakka olisi luultavasti myös mahorkkaa, joka on 20x vahevenpaa kuin nykyinen tupakka. Eli kävisi sama homma kuin alkoholin ja opiaattejen osalta, eli tuotteiden vahvuus kasvaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat