Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Joulurauhaa Ruotsin malliin.

Ruotsissa nuorison mellakat ovat jatkuneet yöllä Malmön kaupungissa. Nuoret ovat heitelleet poliiseja kivillä sekä sytyttäneet pieniä tulipaloja Rosengårdin kaupunginosassa.

Nuoret myös heittelivät omatekoisia pommeja ja sytyttivät tuleen perävaunuja. Useita poliisiautoja vahingoitettiin. Yön aikana esitettiin myös pommiuhkauksia, jotka kohdistuivat muun muassa huoltoasemaan.

Mellakat puhkesivat keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Poliisin mukaan levottomuudet liittyvät paikallisen islamkeskuksen sulkemiseen. Keskus joutui muuttamaan pois alueelta menetettyään toimitilansa.

Aamukolmeen mennessä tilanne oli poliisin mukaan rauhoittunut Rosengårdissa siinä määrin, että poliisi saattoi palata normaaliin valmiustilaan.

Sivut

Kommentit (316)

Kyllä muakin vituttais jos toimintatilat (bändikämppä, rukoushuone, pitsinnypläyshuoneisto) suljettaisiin ilman vaihtoehtoisia osoitettuja tiloja. Väkivalta ei tosin ole ratkaisu. T. Vanha Juopunut Hippi.

Vahtera
Kyllä muakin vituttais jos toimintatilat (bändikämppä, rukoushuone, pitsinnypläyshuoneisto) suljettaisiin ilman vaihtoehtoisia osoitettuja tiloja. Väkivalta ei tosin ole ratkaisu. T. Vanha Juopunut Hippi.Tulihan se.

-

Oho
Seuraa 
Viestejä2004
Liittynyt2.3.2008

Reaktioista päätellen sulkeminen oli ehdottomasti oikea ratkaisu.

Ai niin Muslimien oikeus harjottaa uskontoaan Ruotissa ei implikoi edes Ruotsin valtiolle saatikka yksityiselle taholle valvotetta tarjota tiloja uskonnon harjoittamista varten.

Yleensäkin tää ero kannattaisi pitää mielessä: A:n oikeudesta X:ään ei yleisesti seuraa B:n velvollisuus tarjota A:lle X.

Oho

Ai niin Muslimien oikeus harjottaa uskontoaan Ruotissa ei implikoi edes Ruotsin valtiolle saatikka yksityiselle taholle valvotetta tarjota tiloja uskonnon harjoittamista varten.

No ei tietenkään. Sama se on kellaribändeille tai Radion Sinfoniaorkesterelle. Ei kait laki moisille toimintatiloja edellytä järjestämään. Tai no jälkimmäisestä en ole varma ja ensimmäisestä saattaisi olla jopa yhteistä iloa tai jopa hyötyä.

Jos omia vaarattomia ambitioitaan ei pääse purkamaan niin tulos ei välttis hyvä. Kiukutteleehan siellä Ruotsissa nykyään myös ruotsinsuomalaiset jotka eivät saa lapsilleen kotikielellä opetusta.

No mutta edelleen korostan, vaadin ja parta väpättäen anelen: Väkivalta on väärä ratkaisu! T. Vanha Juopunut & Kulahtanut Hippi-

Oho
Seuraa 
Viestejä2004
Liittynyt2.3.2008
Vahtera

Jos omia vaarattomia ambitioitaan ei pääse purkamaan niin tulos ei välttis hyvä. Kiukutteleehan siellä Ruotsissa nykyään myös ruotsinsuomalaiset jotka eivät saa lapsilleen kotikielellä opetusta.Reaktioista päätelleen mä en menis takuuseen noiden ambitioiden vaarattomuudesta, etenkin kun Somaliassa on otettu kiinni Ruotsin kansalaisia.

Toki suomalaiset kiukuttelevat suomen kielisen opetuksen vähyyttä mutta mitä muuta he ovat tehneet. Kuinka paljon ne kiukuttelvat savolaiset ovat polttaneet henkilöautoja, onkos palomiehiä ja poliiseja kivitetty paljon suomalaisten järjestämissä mielenosoituksissa.

Just tämmönen kutakuinkin täydellinen suhteellisuuden tajuttomuus on järkyttävää: Suomalainen polkee jalkaa, jupisee kiukuttelee neittisaitilla ja teko on jotenkin yhdenvertainen suurlähetystön murhapolton kanssa.

Planeettaa maa kutsuu muslimeita: Welcome to the human race....

Noihin mielenosoituksiin osallistuu aina kaiken maailman rähinäjengiä, jotka eivät tiedä edes minkä vuoksi se on järjestetty. Tuossa Ruotsissa tapahtuneessa välikohtauksessa taisi mukana olla mm. jalkapallohuligaaneja?

"Poliisi seuraa taustalla tapahtumia"
Sama ponnettomuus ilmeni sen verisen naapurisodan kohdalla aiemmin, joten se on maan tapa. Onnea vaan.

tietää
"Poliisi seuraa taustalla tapahtumia"
Sama ponnettomuus ilmeni sen verisen naapurisodan kohdalla aiemmin, joten se on maan tapa. Onnea vaan.

Jaahas, muslimit ja somalit saatiin mollattua, nyt onkin sitten aika ryhtyä mollaamaan ruotsalaisia.

Moses Leone: minulla ei ole mitään somaleja tai muslimeja vastaan, mikäli he suostuvat pelaamaan yhteisillä säännöillä.
Islamistit eivät tähän suostu: he noudattavat vain omia sääntöjään.
Kyseinen ristiriita estää liikeasioista neuvottelemisen, sillä en voi luottaa heihin.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007
Moses Leone

Jaahas, muslimit ja somalit saatiin mollattua, nyt onkin sitten aika ryhtyä mollaamaan ruotsalaisia.Vastataan provoon. Ruotsalaiset saavat syyttää lyhytnäköisyydestä itseään.

Kelpaako?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Moses Leone
tietää
"Poliisi seuraa taustalla tapahtumia"
Sama ponnettomuus ilmeni sen verisen naapurisodan kohdalla aiemmin, joten se on maan tapa. Onnea vaan.

Jaahas, muslimit ja somalit saatiin mollattua, nyt onkin sitten aika ryhtyä mollaamaan ruotsalaisia.Kukaan ei ole hoksannut tässä ketjussa syyllistää vielä kermaperseisiä kommareita.. vai joko se johonkin oli ylöskirjattuna?

Maailman sivu se on ollut niin, että missä vaan on enemmälti nuoria niin siellä on enemmälti mellakointia. Nuoret on jopa helppoa houkutella mukaan.

Taannoin oli Eestimaalla se patsaskiista. Ei siellä tietääkseni ollut tummahipiäisiä eikä mitään islam kuvioita mutta niin vaan sielläkin hulinoitsijat riehui, rikkoi paikkoja ja ryösteli kauppoja.

Joo.. en määkään mitään väkivaltaa kannata.
Eli se että näen sitä, koen sitä, tiedän siitä, kykenen siihen, ymmärrän sitä, se ei tarkoita että hyväksyisin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat