Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Olisi pari laatikollista tarpeettomia hyväkuntoisia vaatteita. Minne ne voisi laittaa, niin että menisivät jotenkin hyödylliseen käyttöön?

Kirppikselle en jaksa mennä niistä tinkaamaan pariksi päiväksi. Eivät välttämättä edes menisi kaikki kaupaksi. Rahaa en niistä välttämättä edes tarvitse. Oleellista on vain hankkiutua niistä eroon. Roskikseenkaan en silti raaskisi heittää, kun eivät kerran ole jätettä.

Pelastusarmeijalle, lähetystoreille, kirkolle tai muuhunkaan semmoiseen en anna, kun kerran laittavat myyntivoitot ristiretkiinsä pitkin maailmaa tai antavat vaatteet sellaisenaan köyhien poloisten käännyttämiseksi.

Kommentit (3)

On - vieläpä peräti kaksin kappalein. Toinen menee fida-ristiretkiin afrikkalaistan käännyttämiseksi ja toinen uff-huijareille.

Tetrafuran
On - vieläpä peräti kaksin kappalein. Toinen menee fida-ristiretkiin afrikkalaistan käännyttämiseksi ja toinen uff-huijareille.Niin, vaikeaa löytää vaatteiden tarvitsijoita ilman aatteita.
Heh, eikun joo, hyvä kymysys.
Itse olen lahjoitellut suoraan kodittomille yms. kadunmiehille ja -naisille, eli suora kontakti on melko hyvä, ilon ja tarpeen kokee paikan päällä, enkeliksikin saattavat kutsua, kun eivät yleensä ainakaan liikaa hyvää kohtaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat