Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Rodunjalostus ideologia on tuomittu noin 60 vuotta sitten yleisesti pahaksi. Samoilla vuosikymmenillä todettiin myös kommunismi pahaksi asiaksi.

Kummassakin kansalle annetaan esikuvia jollaisiksi heidän olisi hyvä tulla ja toimia näiden ihanteiden mukaan. Eipä siinä ketä mitään.

Ihmetyttää vaan kun alkaa ainakin täällä suomenmaassa meininki muistuttaa hyvin paljon jompaa kumpaa tai kumpaakin ideologiaa.

Kielletään lakupiiput-> kansa lopettaa röökaamisen.
Jäänaskaleiden käyttö pakolliseksi rangaistuksen uhalla.
Tarvitaan uusia geenejä ulkomailta kuulemma.
Valtiovalta vaatii kansalta yhteisöllisyyttä jatkuvasti.
Käsiaseet täytyy kieltää myös.
Nuuskan käyttö on pahasta mielelle ja terveydelle.
Valtiovalta tietää alkoholin olevan pahasta kansalle.
Lamput tulee vaihtaa energian säästölamppuihin.
Ilmastonmuutos taistelussa seisotaan kaikki rintarinnan.
Ilmaisia palveluita Jutta Urpilaisen sanoin pitää lisätä.

Alkaa vähän kyrpimään tämä meininki aina välillä. Missä on ihmisen henkilökohtainen vastuu teoistaan nykypäivänä?

Henkilökohtaisesti tuntisin olevani hyvin pitkälti itse vastuussa siitä jos syön lakupiipun pentuna, alan sitten röökäilemaan sen seurauksena nuorena, viinakin alkaa maistua, en ole oikein yhteisöllinen eikä naapurit auta kun olen tuupertuneena kämppäni lattialle, ilmaston muutoskin tekee ilman tukahduttavan kuumaksi ja jäät on heikot kun röökisuussa ilmastonmuutoksen heikentämälle jäälle pienessä hiprakassa painelen ilman jäänaskaleita ja kuolen sinne.

Kun ei enää edes saa olla itsevastuussa omista teoistaan joku muu ottaa syyt joko omalle niskalleen tai vaihtoehtoisesti vyöryttää sen muiden niskoille.

Käyt töissä, maksat järjettömän suuret verot ja elät elämääsi muita häiritsemättä niin olet ihmiskunnan suurimpia hirviöitä. Juokset rahan perässä niin ettet ennätä olla jonkun matin taikka pekan kaveri joten olet vastuussa kun pojat sitten alkaavat ampuilla.

Kommentit (1)

gummeli: odotatko omatoimisuutta ja vastuuta omista toimistaan ihmisiltä? Turha toivo. 90% vain kulkee mukana, miettimättä toimminnan järkevyyttä. 10% ohjaavat sinne, mistä katsovat eniten hyötyvänsä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat