Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jos ei enään käytetä bensiiniä,niin mihin se joutuu?Minä ainakin kannatan sitä biopolttoainetta.Jos bensiinin polttaisi vapautuisi hirveästi hiilidioksidia .Ja miten käy autojen jokka toimivat bensalla?Siinä on pulma!!

Kommentit (1)

Otto-moottori käy aivan yhtä hyvin alkoholilla kuin bensiinilläkin. Parin satasen kansiremontilla moottori käy vieläpä jopa paremmalla hyötysuhteella.

Nykyiset Dieselmoottorit myös saadaan pienin muutoksin toimimaan kasviöljyillä mineraaliöljyn sijasta. Ensimmäiset Dieselmoottorit toimivatkin juuri kasviöljyillä. Vanhemmat dieselit eivät ole niin tarkkoja öljyn suhteen, joten ne toimivat jopa moottoriöljyllä. Uusien dieselien ruiskuissa on niin kova paine, että se aihettaa tiukat vaatimukset öljylle.

Jo nykyisin huoltoasemilla myytävään bensiiniin sekoitetaan hieman etanolia.

Maaöljyn käyttäminen on todellinen ongelma, mutta valitettavasti sen myyntiä ei voida rajoittaa, koska nämä öljyvarat ovat ahneiden ihmisten hallussa. Nämä ihmiset pumppaavat tätä öljyä maasta lähes ilmaiseksi, jonka jälkeen he myyvät tätä juuri niin halvavalla, ettei biopolttoaineiden tuottajat kykene kilpailemaan heidän kanssansa. Valitettavasti jossain vaiheessa öljyn kysyntä ylittää maksimaalisen tuotannon, jolloin öljyä ei enään riitä kaikille tarvitsijoille. Tämän seuraukset voivat olla todella vaaralliset, joten olisi todella aiheellista miettiä jo nyt vaihtoehtoisia polttoaineita. Mitä enemmän me olemme riippuvaisia öljystä, niin sitä isompi lama siitä seuraa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat