Seuraa 
Viestejä2683
Liittynyt3.10.2006

http://www.uusisuomi.fi/viihde/44838-ai ... orgasmista

Minun täytyy myöntää tämmöinenkin ongelma. Onneksi aivastan myös auringonvalosta.. ja tietty nuhasena ja muutenkin joskus.. ..mutta kyllä, kun joskus ajattelen seksiä, niin aivastan..
rc

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Kommentit (12)

Noin neljäsosa ihmisistä aivastaa reagoidessaan aurigonvaloon.

Joskus on nainen aivastanu munan ulos.

Ite aivastelen kirkkaasta auringonpaisteesta.

Rasputin
Joskus on nainen aivastanu munan ulos.Teillä ei taida olla sälekaihtimia tai verhoja keittiön ikkunassa? Kuinkas sitten sille munalle kävi?

jostain syystä, kyllä.
Tälle on tullut naureskeltua. Ja kaksi kertaa putkeen, aina.
Auringon kanssa oli nuorempana sama, mut jostain syystä sitä ei enää nykysin.

Tossa jutussa selostettiinkin näin:

"- Taipumus vaikuttaa oudolta, mutta se kertoo vain evolution jäänteistä autonomisessa hermostossa, tohtori Mahmood Bhutta Oxfordin John Radcliffen sairaalasta sanoo Telegraphille.

- Tämä osa hermostoa on meidän ulottumattomissa, emme pysty kontrolloimaan sitä. Autonominen hermosto säätelee muun muassa sydäntämmen ja pupillien kokoa. Joskus hermoradat menevät sekaisin ja tämän takia jotkut voivat aivastaa ajatellessaan seksiä."

Eli hermostoperäinen juttuhan tuo, ihan loogiselta selitykselt kuulostas

Juu, terskan ja nenun hermot on menny sekaste.
Onneks mälli lennättää aivastukse eikä toiste päin.

Vai pitäiskö sanoo, älä mee sinne nenines mihi muut menee munines.

rcislandlake
http://www.uusisuomi.fi/viihde/44838-aivastaminen-voi-kertoa-orgasmista

Minun täytyy myöntää tämmöinenkin ongelma. Onneksi aivastan myös auringonvalosta.. ja tietty nuhasena ja muutenkin joskus.. ..mutta kyllä, kun joskus ajattelen seksiä, niin aivastan..
rc
" - Tämä osa hermostoa on meidän ulottumattomissa, emme pysty kontrolloimaan sitä. Autonominen hermosto säätelee muun muassa sydäntämmen ja pupillien kokoa. Joskus hermoradat menevät sekaisin ja tämän takia jotkut voivat aivastaa ajatellessaan seksiä.

Noin neljäsosa ihmisistä aivastaa reagoidessaan aurigonvaloon. Jotkut taas aivastavat automaattisesti, kun heidän vatsansa on täynnä. "

Ei tuossa välttämättä ole mitkään "hermoradat sekaisin", vaan erilaisten ehdottomien refleksien yhteenkytkeytyminen on luultavasti täysin ehdollista, eikä sen tarvitse merkitä mitään "poikkeavuutta". Ehdollistunut kytkentä on AINA KAHDENSUUNTAINEN (joista toinen on kuitenkin yleensä vallitseva): jos orgasmi pistää aivastelemaan (voi pistää etukäteenkin, joskaan minulla ei ole tästä pitkän ikäni ajalta ainoatakaan erityisesti noteeraamaani kokemusta eikä havaintoa keneltäkään, vaikka muutoin aivastelen mitä merkillisimmistä asoista auringonvalosta: mausteista, ylensyömisestä, nousuhumalasta), niin kauhea aivastelu jostakin aivan muusta syystä, vaikka kyynelkaasusta, pistää myös naitattamaan...
(Eikä siis yhtään omakohtaista empiiristä havaintoa, mutta noin se on...)

Naururefleksi (joka ei ole välttämättä ihan sama kuin "tavallinen nauraminen", vaan kuulostaa esimerkiksivähän "ontolta" ja samalla tahattomalta) siihen kiihottumiseen usein naisilla liittyy ainakin naisilla siinä vaiheessa kun "käyrä" kääntyy jysäyksen puolelle, toisilla taas O:ta seuraa ankara naururefleksi...

Mutta siihen VOI liittyä mitä tahansa : "pissahätää" vaikka olisi juuri päästellyt, aivastusta, naurua, itkua, yrjötystä (ei siitäkään omaa havaintoa, ja yrjötys sitä paiitsi estääkin orgasmin toisin kuin esimerkiki kiukkuisuus, mutta nuo ovat ehdottomia refleksejä, joiden toiminnassa on yhtäläisyyksiä). Nuo kytkennät EIVÄT ole ainakaan kaikissa tapauksiaa "ulottumattomissa", kuten linnkki väittää. Mutta en silti suosittele mitään "virityksiä" yrittelemään...

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Mitä helevettiä? En tosiaankaan. Enkä auringonvalosta. Sillon vaan jos on nenäkarva epäsennossa, räkää nokassa tai sinne lentää kärpänen.

Hämmentää.

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976
Liittynyt12.6.2007

Aivastan kun aivastan. Onpas erikoinen aihe. Pieraisen kun pieraisen.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat