Seuraa 
Viestejä45973

Englannissa: Terrorismin ihailusta voi tulla rikos!

Kysyn, mitä tarkoittaa terrorismin "ihailu"?

Englannin valtio on luomassa ajatusrikosksen! Näin valtio aikoo valvoa ja rajoittaa ihmisten elämää!

Alkaa epäilyttää koko terrorismin olemassaolo! Onko kaikki terroristi iskut tehty vain, että saataisiin hyvä syy tehostaa valtion tietosuutta kansalaistensa teoista.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Mä olen miettiny samaa, joka puolella mainitaan terroriuhista ja tehdään lakimuutoksia sen takia. Koko jutun takana voi olla joku valtaa pitävä joukko, joka haluaa puristaa otteensa kansasta tiukemmalle, tai sitten olla olematta.

jokohan se terrorismi on sitten onnistuttu määrittelemään? Mistäs peruskansalainen muuten voisi tietää, mitä ei saa ihailla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuulostaa sananvapauden riistolta ja rasismilta. Yhteiskunnassa on oltava kritiikkiä, mutta terrorismi on väärä keino siihen. Mutta kohta aletaan passittaa "toisinajattelijoita" vankilaan vai? Kiinasta mallia, GG Blair.

No, nuo terrorismin ihannoijat ovat yleensä samankaltaista pohjimmaista paskasakkia kuin vaikkapa stalinistit ja heidät sietääkin heittää tyrmään.

Vaikuttaisi todellakin että '1984' on terrorismin vastaisen sodan päämäärä, ei sivutuote.

No, nuo terrorismin ihannoijat ovat yleensä samankaltaista pohjimmaista paskasakkia kuin vaikkapa stalinistit ja heidät sietääkin heittää tyrmään.

EDIT: Ja kas, saatiin jonkinlaista näkymää siihen mitä niiden ihmisten päässä liikkuu, jotka nämä ihmisoikeuksiin kohdistetut hyökkäykset hyväksyvät.

Tietämättömyys luo vihaa ja kyvyttömyys ottaa asioista selvää johtaa yleensä oman näkökulman korostamiseen kiistattomana totuutena. Sievä pieni maailma, jota todellisuuden muuttuvat olosuhteet eivät juurikaan järkytä suuntaan tai toiseen. Hengen velttoutta ja pelkuruutta sellainen, sanon minä.
Vedoten oman ajattelumaailmani kankeuteen ja ehdottomuuteen, väitän olevani oikea ihminen luonnehtimaan ahdasmielistä maailmankatsomusta.

blast from the past
No, nuo terrorismin ihannoijat ovat yleensä samankaltaista pohjimmaista paskasakkia kuin vaikkapa stalinistit ja heidät sietääkin heittää tyrmään.EDIT: Ja kas, saatiin jonkinlaista näkymää siihen mitä niiden ihmisten päässä liikkuu, jotka nämä ihmisoikeuksiin kohdistetut hyökkäykset hyväksyvät.

Kannatan hyökkäystä paitsi terroristeja, myös kaikkia niitä kohtaan, jotka ihannoivat terroristeja, jotka haluavat riistää ihmisoikeudet aivan kaikilta. Teksteistäsi ja avastasi päätellen lukeudut itsekin tähän sakkiin.

Andúril
blast from the past
No, nuo terrorismin ihannoijat ovat yleensä samankaltaista pohjimmaista paskasakkia kuin vaikkapa stalinistit ja heidät sietääkin heittää tyrmään.EDIT: Ja kas, saatiin jonkinlaista näkymää siihen mitä niiden ihmisten päässä liikkuu, jotka nämä ihmisoikeuksiin kohdistetut hyökkäykset hyväksyvät.Kannatan hyökkäystä paitsi terroristeja, myös kaikkia niitä kohtaan, jotka ihannoivat terroristeja, jotka haluavat riistää ihmisoikeudet aivan kaikilta. Teksteistäsi ja avastasi päätellen lukeudut itsekin tähän sakkiin.

Minä taas kannatan tämmöisten Andúrillien räjäyttämistä pois pommilla!

ts. kannatan Andúrillien likvidointia!

Vierailija

Sama homma kuin Lex Karpelan "organisoidun keskustelun" kanssa.

Aihetta sivuten: Eikö perustuslakiuudistuksen myötä tuomioistuin voi tarkistaa jonkin säädöksen perustuslainmukaisuuden, ja ristiriitatilanteessa perustuslaki voittaisi?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat