Seuraa 
Viestejä3164
Liittynyt16.3.2005

taisi kumoutua taloyhtiömme pesukoneessa tänään!
Pyykkiaamu alkoi tavanomaisesti: ohjeen mukaisesti mätöin koneeseen likaiset pyykit ynnä suositellun määrän pikkuiseen pussiin pujottamiani pesupähkinöitä. Pussin suljin tiiviisti.
Puhdasta tuli!

Mutta penkoenkaan en löytänyt pesupähkinäpussia pyykin seasta, eikä se koneen rummussakaan piileksinyt.
Märkä pussukka käytettyine pähkinöineen on siis hävinnyt ... vai kuinka? Toki mieleeni pulpahtelee parikin mahdollista luonnollista selitystä:
- pussi pähkinöineen saattoi sittenkin pujahtaa jonnekin pussilakanan tms. uumeniin mutta en vain onnistunut sitä sieltä tänään paikantamaan
- olin yksinkertaisesti unohtanut koko pesupähkinäpussin koneesta, mitä kumoaa tosin se, että pyykistä tuli pehmeän puhdasta eikä itse pussia löytynyt mistään

Mietinkin nyt, lienevätkö maailmanlaajuisesta tieteellisestä julkaisusta tunnetut superpähkinät pujahtaneet pesupähkinäpakkaukseen muuttaakseen itsensä ja säilytyspussinsa löytymättömäksi...

Kommentit (3)

deepndark
Seuraa 
Viestejä2644
Liittynyt4.10.2005

Kyl noi pesukoneet ovat mustia aukkoja. Huomaatko että vaikka kuinka ostelet uusia sukkia niin niitä häviää vähitellen kunnes ei oo enää yhtään, sama juttu noitten pähkinöiden kaa.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kylmäfuusio?

Sukkasi ja kalsarisi toimivat katalyyttinä ja saivat aikan kylmäfuusion joka sai tämän pähkinäpussin muuttumaan suoraan energiaksi. Huomasitko lisääntynyttä neutriinosäteilyä, tai 10 kt ydinrähdystä?

Meillä on täälä sellainen ruotsalainen pesukone, ja kyllä sieltäkin teleportataan sukkia ja muita jonnekin toiseen, kenties samanlaiseen pesukoneeseen?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat