Seuraa 
Viestejä846
Liittynyt10.9.2005

Haloo, Pukki toi lapsille xbox:n.
Eli, K40+ pelit listaa.

Kommentit (3)

Son ihan omasta fiiliksestä kiinni mistä tykkää, on typerää luokitella pelejä mitenkään iän mukaan. Pelatkaa niitä mistä tykkäätte, ei saman ikäiset välttämättä pidä samoista peleistä eikä elokuvistakaan. Viihdettä ne vaan on. Kannattaa kokeilla vaikka erilaisia yhdessä pelattavia pelejä, niitä on erilaisia visailuista tanssipeleihin ym. Hauskaa pitäisi olla pelejä ennestään tuntemattomillakin.

Ja monista asiansa osaavista pelikaupoista löytyy hyviä neuvoja ja saattavat mahdollisesti päästää kokeilemaankin ennen ostopäätöksen tekemistä.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Ehkä autopelit jaksaa kiinnostaa ja mahdollisesti jotkin seurallisuuteen perustuvat urheilupelit kuten NHL...

Boksilla autopelejä on ainakin Need for speed ja Forza motorsportit. Molemmissa saa tuunata sitä autoa hienommaksi ja tehdä maalauksia ja vaikka mitä. Toinen perustuu katukaahailuun ja toinen perinteisempään kilpa-ajamiseen. Forza on realistisempi ja se rajoittaa ja Need for speedit on arcademaisempi ja se antaa vapauksia muotoilla auta enempikin.

Nhl:ää on kahden merkkistä. Itselle suositeltiin arvostelujen mukaan sitä perinteistä NHL sarjaa.

Riippuu ihan minkälaisista peleistä itse tykkäät. Toiset tykkää juonellisista roolipeleistä ja toiset toimintapohjaisista ja osa pelaa vain toisia pelaajia vastaan ja jotkut fantasiasta.

Millaisista elokuvista pidät? Ehkä sen mukaan vois neuvoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat