Seuraa 
Viestejä45973

Lainaus:
Lahjavero
Lahjaveroa maksetaan 3 400 euron ja sitä suuremman arvoisista lahjoista. Tämä koskee myös samalta lahjoittajalta kolmen vuoden kuluessa saatuja lahjoja, joiden yhteenlaskettu arvo on 3 400 euroa tai enemmän.

Tarkoittaako edellinen sitä että jos saan äiteeltä alle 3400 euron arvoisia/arvosta lahjoja 3 vuoden kuluessa, niin niitä ei tarvitse laittaa esim. veroilmoitukseen lainkaan? Ja jos äitee ja iskä molemmat antavat alle 3400 euron hintaisia lahjoja korkeintaan tuolla 3400 eurolla per lärvi molemmat 3 vuodessa, niin taaskaan ei mitään tarvitse ilmoittaa veroilmoitukseen vaikka olen yhteensä saanut 6800 euron arvosta tavaroita?

Voiko tämä lahja olla myös käteistä rahaa, 6800 eurolla kolmessa vuodessa ilman mitään ilmoituspakkoa, kunhan äitee ja iskä tarvittaessa todistavat lahjojen annon? Tai jos rakkaita lahjoittavia lähimmäisiä on enemmänkin niin lisääkin voin saada verovapaita lahjoja?

Entä lasketaanko tuohon summaan vaikkapa äiteeltä saatu ruoka-apu, lehtitilaukset ym. pikkutavara, jolla äitee minua avittaa?

Kun nyt äitee ja iskä lahjoja antelee ja ruokaakin, sekä vielä verovapaita marjoja ja sieniä kerään ja myyn verovapaasti, sekä itse kalastelen mato-ongella perheelle ja kasvikset saan iskän puutarhasta, niin onko verottajalla mitään puuttumista asiaan että näin elelen ja asumistukea tietenkin tulottomana saan ja lapsilisät lapsista?

Ei meinaan tarvitse työkkärissä juoksennella tai toimeentulotukea kerjätä kun perhettä tarkalla budjetilla elätän, äiteen ruuilla, lahjoilla ja keräilyllä.

Ei kai veroilmoitukseen pidä laittaa mitään, kun mitään verotettavaa ei ole, eikä omaisuuttakaan ole siunaantunut 250 000 euron edestä?

Tietenkin äiskää ja iskää auttelen kaiken maailman jutuissa, joita vastaan noita lahjoja ja ruokaa en tietenkään saa, vaan ihan sydämen lahjana vaan:)

Mitä muuta vielä saan tehdä nostaakeni tulotasoa, elääkseni ilman verottajaa, sosiaaliapua tai pakkotyöpullaa? Saanko esimerkiksi myydä pienellä voitolla jonkun verran tavaraa huuto.netissä ilman ilmoitusvelvollisuutta (paljonko), tai voittaa arpapeleissä (miten paljon) ilman ilmoitusvelvollisuutta tai veroilmoitusrumbaa?

Eikös sitä saanut tienatakin hieman vuodessa palkollisenakin ilman että siitä meni veroa? Mikähän oli summa, ja joutuiko sen ilmoittamaan veroilmoitukseen? Entä vaikuttivatko lahjat tähän verottomaan tuloon?

Oravanpyörän ulkopuolelle.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat