Seuraa 
Viestejä45973

Siirtolaisten massiivinen muutto eurooppalaisiin kansallisvaltioihin tulee aiheuttamaan tulevaisuudessa vakavia yhteentörmäyksiä alkuperäisväestön kanssa. Näiden ei-eurooppalaisten henkilöiden, joilla ei ole meille yhteistä kulttuuri, uskonto tai etnistä taustaa, sulautuminen yhteiskuntaan on vain teoreettinen utopia, jolle ei löydy historiasta perustetta. Yhteenkuuluvuutta tuntevien siirtolaisten määrän kasvu aiheuttaa sosiaalisten ja poliittisten paineiden kasvua, johon ei löydy ratkaisua alkuperäisväestön yhteiskuntamalleista.
Konsensuksesta haaveilevien monikulttuurisuuden kannattajien mieleen ei ole juolahtanut, että tulevaisuudessa peli ei enää olekkaan heidän käsissään, kun nämä uudet kansalaiset lähtevät muokkaamaan yhteiskuntaa mieleisekseen. Ulkomaalaisväestön lisääntyessä pitää ottaa vakavasti huomioon, etteivät siirtolaistaustaiset ihmiset ole numeroita, vaan älykkäitä ihmisiä jotka tulevat vaatimaan osuuttaan työmarkkinoilla, koulutuksessa ja lopulta poliittisessa päätöksenteossa. Monikulttuurillisuus (arvo, jota ei ole koskaan perusteltu) on johtanut kautta historian inhimilliseen katastrofiin, tapauksiin joita historin kirjat ovat väärällään. On siis aiheellista kysyä, miksi kansallisvaltiot on perustettu? Siittä ainoasta syystä, että eri ihmisryhmät voisivat elää keskenää. Tuo luonnon saneleman välttämättömyyden rikkominen aiheuttaa käymistilan, josta me kaikki joudumme maksamaan. Ranska on maa jolla on vuosisatojen kokemus eri kulttuureista, mutta edes heidän luomansa integraatiomalli ei ole osoittautunut toimivaksi. Kuinka tuossa keinotekoisessa yritelmässä voisivat onnistua suomalaiset, meillä on euroopan geneettisesti yhtenäisin väestä, toistaiseksi.
Hollannissa 2015 muslimilasten määrä ylittää alkuperäisväestön lasten määrän koulussa, 200 vuoden kuluttua Hollantia ei enää ole olemassa meidän ymmärtämällämme tavalla. Jokaisen pitäisi kysyä itseltään, "mitä hyötyä tuosta kehityksestä on Hollannille, tuulimyllyjen ja tulppanien maalle?" Jokaisen yhteisön on täytynyt toimia historin varrella itsekkäästi, ellei se ole tullut alistetuksi tai sulautuneeksi muihin ryhmiin.
Ranskalaiset, saksalaiset ja englantilaiset, jotka väittävät olevansa ylpeitä monikulttuurillisuudestaan, kummastelevat Suomen vähäistä ulkomaalaisten määrää, mutta todellisuudessa he haluavat meidät siihen samaan veneeseen jossa he itse jo ovat.
Jos monikulttuurillisuudelle ei löydä muuta perustetta, kuin kebabin, niin eikö siihen pitäisi suhtautua epäluuloisesti kuten muihinkin epäluonnollisiin ja teoreettisiin ajatusmalleihin? Siirtolaisuuden perusteleminen pelkällä työvoiman tarpeella on kestämätöntä, jos sattuu tuntemaan historiaa ja huomaamaan että työllisyys kulkee ylös ja alas. Kansakunnan etnisen taustan muuttamista sen sijaan ei voi enää millään palauttaa vaikka halua löytyisikin, tämän tulevat huomaamaan monet euroopan valtiot hirvittävällä tavalla. Ja kuka takaa, etteivätkö tulevat sukupolvet kiroa katkerasti niiden poliitikkojen nimiä, jotka muuttivat aina Kalevalan ajoita asti juontuvan suomalaisuuden?
Ei-eurooppalainen siirtolaisuus luo vuotavan haavan, jota millään nykyisin toimin ei voida hoitaa. Jos haluatte väittää vastaa, niin kytkekää perustelunne faktoihin ja historiallisiin tosiasioihin älkääkä ajatuksen tasolla sovittuihin tasa-arvoisuus normeihin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Jos haluatte väittää vastaa, niin kytkekää perustelunne faktoihin ja historiallisiin tosiasioihin älkääkä ajatuksen tasolla sovittuihin [...] normeihin.

Voiko sulta vaatia samaa? Jos ei niin stfu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei voi syntyä, jos me (sinä/minä) ei synnytetä ...

________________________

[quote="Manticore"] Jos monikulttuurillisuudelle ei löydä muuta perustetta, kuin kebabin

Aitoa saa Tukholmasta.

Tuota noin, riippuu tietenkin siitä kuinka paljon mmm otetaan vastaan pakolaisia. Ehkä tulevaisuudessa, sitten kun Suomessakin on yhtä paljon ulkolaisia kuin Hollannisa. Silloin voi käydä huonosti. Kaikki ulkolaiset ei tietenkään metelöi. Muutamat sopeutuvat hyvin uuteen kotimaahansa. Eräät toiset taas pitävät kynsin hampain kiinni vanhasta kulttuuristaan ja sovelluttavat uskontoaan elämäänsä niin että se ei oikein sovi uuden kotimaan tapoihin ollenkaan.

Tietenkin työttömyys aiheuttaa myös katkeruutta kenelle tahansa.

Manticore
Hollannissa 2015 muslimilasten määrä ylittää alkuperäisväestön lasten määrän koulussa, 200 vuoden kuluttua Hollantia ei enää ole olemassa meidän ymmärtämällämme tavalla. Jokaisen pitäisi kysyä itseltään, "mitä hyötyä tuosta kehityksestä on Hollannille, tuulimyllyjen ja tulppanien maalle?"

Jos integraatio ei ole onnistunut ja pääosa siirtolaisista omaa samaa kulttuuria ja kantaa omia perinteitään kunniassa ja hylkää hollantilaiset perinteet/vastustaa niin nuo tuulimyllyt ja tulppaanit lyödään roskiin taikka museoon. Kulttuuri sotahan on ollut pitkään länsimaiden puollella mutta nyt se vaan kääntyykin meitä vastaan - se että onko kehitys hyvää vai pahaa onkin toinen dilemma; kehitystäpä kumminkin.

Manticore
Siirtolaisten massiivinen...

Pilko kirjoituksesi kunnolla kappaleisiin, niin sen ehkä jaksaa lukeakin.

Manticore

Samaa mieltä aika pitkälti, mutta huomautetaan nyt, että muslimit kuuluvat tiettyyn uskonnolliseen ryhmään joita siis voi olla missä tahansa syntyperästä ja kansallisuudesta riippumatta. Mutta kyllä, muslimit ovat euroopassa vähemmistö, joten todennäköisesti ovat muualta tulleita.

Suurimmat ongelmat tulevat todennäköisesti siitä, että ensin loppuvat työt ja tulee turhautuminen ja halu muutokseen. Sen jälkeen rahojen loppuessa pakolaisten etuuksia leikataan ja nämähän tottakai vaativat entiset edut ja vähän vielä "vahingonkorvausta" siihen päälle, tämä taas johtaa yhteenkuuluvuuden tunteeseen näiden työtä haluavien kanssa.
Sitten kaikki nämä turhautuneet lähtevät yhdessä riehumaan ja rähjäämään.
Alkuperäisväestö ei tätä sulata ja lähtee "opettamaan mukkuja tavoille" ja siitähän soppa syntyy.

Näin itse näen tapahtuvan. Sanon sitten joskus, että mitäs mä sanoin.

Aloittajalla on teksti pääosin ihan asiaa, mutta miksi sinulla on avatarina uuden maailmanjärjestyksen symboli, höystettynä vieläpä maapallolla?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat