Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Olisko jotenkin epäeettistä tämmöinen operaatio:

Irak ja Kuuba annetaan USA:lle.

Iran annetaan Venäjälle. Saavat sen pääsyn Intian valtamerelle.

Afganistan ja Turkki annetaan vaikka EU:lle.

Pakistan annetaan Intialle ja Burma Kiinalle, etteivät ala napisemaan.

Perustetaan kaksi isoa muslimimaata. Sunnit menee Saudi-Arabian niemimaalle, ja shiiat vaikka Malesiaan. Ovat sitten niin kaukana toisistaan, etteivät voi sotia.

Vastuullisten ihmisten on katsottava maailman menoa kärsivällisesti, mutta aika ajoin oikaistava menoa kestävällä tavalla. Tässä olisi yksi luonnos.

Sivut

Kommentit (18)

Olisi epäeettistä, koska vaikka joku Irak kuulostaa ihan sattumanvaraiselta taatelivaltiolta, niin se on silti joillekin synnyinseutu ja pyhä maa, josta eivät halua luopua.

Dredex
Olisi epäeettistä, koska vaikka joku Irak kuulostaa ihan sattumanvaraiselta taatelivaltiolta, niin se on silti joillekin synnyinseutu ja pyhä maa, josta eivät halua luopua.Onhan EU-maatkin, yli 20kpl, luopuneet.

Noista maista tulisi USA:n lippuun tähdet numero 53 ja 54.

What is the problem ?

Lektu-Elli
Onhan EU-maatkin, yli 20kpl, luopuneet.
Noista maista tulisi USA:n lippuun tähdet numero 53 ja 54.
What is the problem ?EU-maat koostuvat edes jotenkin aasin sillan kautta yhteen sopivista kulttuureista. Mutta Irak on ihan omanlaisensa alueensa, joka sopisi pikemminkin Arabi Unioniin. Tulee muistaa, että Euroopassakinhan on sodittu ties montako sotaa, mutta nyt on kuitenkin EU. Vastaavasti arabit voivat tehdä Arabi Unionin.

Dark Shade
Miksei vain hylätä kansallisvaltioita ja yhdistetä koko planeettaa yhden hallituksen alaisuuteen?
Tämä olisi hieno homma ja uskon, että joskus maailma voi ollakin yksi ja ainoa "kansakunta". Aluksi ehkä tulevat nuo aasian ja etelä-amerikan unionit ja siitä sitten pikkuhiljaa päästään yhteneväiseksi maailmaksi... paitsi ehkä Albania ja Israel jäävät tuon liittovaltion ulkopuolelle...

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005
Dark Shade
Miksei vain hylätä kansallisvaltioita ja yhdistetä koko planeettaa yhden hallituksen alaisuuteen?

Ketkä olisivat sen hallituksen ministerit? Ulkoministeriä, puolustusministeriä tai maahanmuuttoministeriä ei tarvitakaan, mutta kuka olisi pääministeri, valtionvarainministeri..?

Ding Ding
Dark Shade
Miksei vain hylätä kansallisvaltioita ja yhdistetä koko planeettaa yhden hallituksen alaisuuteen?

Ketkä olisivat sen hallituksen ministerit? Ulkoministeriä, puolustusministeriä tai maahanmuuttoministeriä ei tarvitakaan, mutta kuka olisi pääministeri, valtionvarainministeri..?Jotkut sellaiset, joilla on aivot päässään. Mieluusti myös ei-uskovaisia, koska uskonto ei suosi vapaa-ajattelua.
Puolustusministeriä tarvittaisiin yhä, koska maailmanhallituskin tarvitsee sotavoimat. Poliisi hoitaa rikosten tutkinnan, ja sotavoimat pitävät fanaatikot kurissa. Tämä helpottaa rauhan ja järjestyksen ylläpitämistä.

Lektu-Elli
Muistaakseni Belgiassakaan ei ollut hallitusta koko keväänä.Pitää paikkansa, Belgian liittovaltio kävi hallituskriisin vuoksi lähellä hajoamispistettä.

Puolustusministeri tarvitaan sisällissotia varten, ja ulko- ja maahanmuuttoministerit marsilaisia ja YK:ta varten.

YK tarvitaan tuomitsemaan Israel.

Voi hyvä sylvi mikä tämäkin ketju on..
Onko tänne pakkaantunut kaikki suomen aivokääpiöt?
Hölmöläiset leikkaamassa peittoa toisesta päästä ja ompelemassa toiseen..

"Kommunistit".. voi nääs nääs. Kyllä kääntyis Marx haudassaan. Jeesuskin kalpenis tällaisen aiheen tiimoilla. kaivautuis käärinliinoihinsa eikä ikinä tulis näkösälle.
Tämän on pakko olla joku vitsi?

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

En tiä että miten toimis just tuo avauksessa esitetty jako, mutta jotain tarttis tehrä, meinaan, ja nopeesti, ennen ku koko paska leviää aivan käsiin!

Hämmentää.

Lektu-Elli
Olisko jotenkin epäeettistä tämmöinen operaatio:

Irak ja Kuuba annetaan USA:lle.
Annetaan mielummin Florida Kuuballe, kuubalaiset siellä jo muutenkin melkein heiluu päällimmäisenä. Ja keskimääräinn elintasokin nousisi molemmissa maissa.

Iran annetaan Venäjälle. Saavat sen pääsyn Intian valtamerelle.Ei ne huoli sitä, sitä on tarjottu ennenkin:

http://www.worldfuturefund.org/wffmaste ... 20PROPOSAL

Atamaani Stepan "Stenka" Razin tosin kävi siellä tsekkamassa sikäläiset naiset, mutta piti lopulta laulun mukaan (omia) "miehiä" parempana, noin niin kuin sosiaalisessa mielessä (ainakin). Mutta hän ei ollut Tsaarin asioilla, vaan omillaan.

(Joidenkin tietojen mukaan NL olisi rankannut "Suomen hallaiset tunkiot Persian valtaistuinta korkeammalle", kuten aikanaan Arkimedes rankkasi uuden geometrisen teoreeman todistamisen. Eli "Persian valtaistuin" ei ole ollut kovin kovassa kurssissa sitten Xerxeen ja Dareioksen, ja kaikenlaisia huithapeleita ja maantierosvoja sille onkin sitten pruukannut istahtaa...)

Afganistan ja Turkki annetaan vaikka EU:lle.Näkee, että olet nainen...ehkä jo vähän "elähtänytkin"...

Pakistan annetaan Intialle ja Burma Kiinalle, etteivät ala napisemaan.Ratkaskoot itse keskenään...

Kiina ja Pakistan ne näyttävät aina vaan olevan kavereita, kuten Venäjä ja Persiakin, vaikka mitä tapahtuisi, ja mitä "väriä" loistaisi "valtaistuimelta"...

Perustetaan kaksi isoa muslimimaata. Sunnit menee Saudi-Arabian niemimaalle,Ei ne mahdu.

ja shiiat vaikka Malesiaan.Ei siellä ole shiialaisia ennestäänkään.

Ovat sitten niin kaukana toisistaan, etteivät voi sotia.Ei ne nyt sodi, kun sunnitkin tottelee shiialaisia "Ahmaa" ja "Kalteria", muutamaa al-Qaidan ja Talebanien pyssynheiluttajaa lukuun ottamatta.

Vastuullisten ihmisten on katsottava maailman menoa kärsivällisesti, mutta aika ajoin oikaistava menoa kestävällä tavalla. Tässä olisi yksi luonnos.Esitä vaikka Haloselle...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat