Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tätä kutsutaan keskustelupalstaksi, miksei samantien keskustelu/kirjeenvaihtopalstaksi.
Niet problem, normal, itsekritiikki ei välttämättä toimi kaikkein korkeimmin koulutetuilla ynnä kouliintuneillakaan aina ja joka tapauksessa, kiitettävästi kuitenkin ettei epäreiluudesta pääse kenkään syyttämään.
Useammassa ketjussa on ollut puhetta (kirjaimia peräkkäin) käyttäytymisestä, vihamielisyydestä, asiallisuudesta, lähteistä, todistustaakasta ja vertaisarvioinnista.

Älkää peljätkö ylilyöntejä, paitsi jos pelkäätte vertaislyöntejä tai sekäettä.

Kuka Te luulet olevanne?

Kommentit (4)

Tuo, tuossa multinikkeily vituttaa ns. periaatteessa, ihminen on mikä on, leikkiköön sillä mikä on. Jos kykenee olemaan multipersoona, siitä vaan.
Täytyy ottaa huomioon ettei mene oikean elämän puolelle, lapsia on helppo kusettaa. Menee meemit sekaisin.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

sole poka mikhään jos nimet mennee väärin. minua saa syyttää!

ps. päälleni ei saa kusta, koirani on hoitanut sen puolen jo, vaimoni on oksentanut päälleni (tiihneenä) ja töissä tulee paskaa niskaan....

mitä tuhon nickkikikkailuun voitaisiin vertaisryhmässä alkaa purkamaan näiden nickkikikkailuun syyllistyneiltä nickkikikkailijoilta saamaan selville kikkailujen syyt. ja mikäli aiheuttavat hämäännystä tms. muuta vastaavaa häiriötä suosittelisin kääntymään asdf:n puoleen joka on kuulema aamulla varsin pätevä ampumamies navetantakana. luonollisesti "pony" selostaisi sitten piinapenkissä tilanteen ja mummo ottaisi asian kylmän viileästi cideri lasi kourassa.

pitäisiköhän minunkin syyllistyä kikkailuun?

toisen polven pilkkuvirhe

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat