Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hah, "Suomen antifasistinen komitea - SAFKA"

Ruotsissa ja muualla ne antifasistit tapaa nakella polttopulloja ja riehua mutta Suomessa ollaan ihan eri linjalla. Nähkääs Suomen antifasistit ovat kiihkeitä russofiilejä.

http://antifasistit.blogspot.com/2008/11/esimerkillinen-antifasisti.html


Pohjan kirkkoherra Juha Molari on esimerkillinen isä, sillä hän on kasvattanut 5-vuotiaasta Igor-pojastaan antifasistin.

Kun Juha kerran tuli töistä kotiin, Igor-poika oli rakentanut leluistaan rintaman. Vain vihollinen puuttui komeasta sotaleikistä. "Vihollinen on näkymätön", poika vastasi isälle ja näytti ylpeänä muutaman sotilaan kantamaa Venäjän lippua. Sitten Igor sanoi isälleen, että kysymyksessä on taistelu "fasisteja vastaan".

Voisimmepa kaikki kasvattaa lapsemme kuten Juha. Vihollinen on todellakin näkymätön - fasismi kasvaa ja voimistuu kaikkialla. Igorin tavoin me olemme velvollisia taistelemaan sitä vastaan.

Muistakaa Ilja Ehrenburgin sanat: Me tiedämme, ettei kuolema voi voittaa elämää, ja siksi olemme varmoja siitä, että me tuhoamme fasismin.

Kaikki Suomen antifasistit, liittykää yhteen!
Jonkin aikaa tätä blogia silmäilleenä olin varma, että kyseessä on trollaus. No, Pohjan kirkkoherra ja muutkin höpökirjoittajat näyttävät pienen stalkkauksen perusteella olevan silti oikeita ihmisiä. Uskomatonta mutta totta.

En uskoisi että Kreml haluaa maksaa noin paskasta trollauksesta, siispä uskon kyseessä olevan vain kotimaisten vapaaehtoisten seinähullujen höpinät. Lisäksi vanhat blogi-entryt ovat pullollaan kriittisiä kommentteja ja uusissa on kaikki varmaankin siivottu (ainakin ovat "puhtaita"). Ilmeisesti kirjoittajia härnäsi masinoidut fasistilaumat ... Vai mikä se oli

Kommentit (1)

Normaalisti en kavahda nettisonnasta mutta kun nämä ovat useidenkin henkilöiden tosissaan tekemää sontaa:


Kesällä 1939 Karjalan kannaksella pidettiin suuria sotaharjoituksia. Englantilaisen Daily Telegraphin Helsingin kirjeenvaihtaja tiedotti lehdelleen lokak. 24.p. 1939 ihmetellen ettei mikään pieni maa ole voinut järjestää niin suurta sotilaallista koneistoa kuin Suomi nykyään Karjalan kannaksella. Viipuri ja sen ympäristö muistuttaa nykyään laajaa sotilasleiriä. Viipuri on täynnä joukkoja. Ja suomalaiset upseerit ovat kertoneet, että jokaista miestä kohti on kolme kivääriä ja rajaton määrä ammuksia.Juu-u.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat