Seuraa 
Viestejä45973

Evankeliumi Eläinradan mukaan juutalaisessa kalenterissa

Mikseivät eksegetiikan teologit ota vakavasti mazzarothin eli eläinradan tähtikuvioiden pedagogiikkaa juutalaisena pelastushistorian varhaislähteenä? Okei, myöhemmän astrologisen rappion takia sille nauravat nykyään naurismaan aidatkin - mutta se on ollut kuitenkin hyvin vanha opetustapa. Ehkä jopa vanhin liturginen perinne opettaa pelastushistoriaa (siis pelastustulevaisuutta, 3500-4500 vuotta sitten).

Juutalaiset kalenterikuukaudet ovat samoja, jotka myöhemmin degeneroituivat horoskooppikuvioiksi ja 12 heimolla oli tähtikuvionsa. Jaakobin ja Mooseksen siunaus (kuolinvuoteen pohjalta tehdyt testamentit) viittaavat pääkuvioihin ja jopa niiden 3x12 dekaaniin ja kullekin heimolle oli oma tähtikuvio-symbolinsa erämaavaelluksella. Myöhemmällä ajalla yhteys itse evankeliumien tapahtumiin on maagi Danielin kirjan ja idän tietäjien eli maagien kohdalla. Idässä niitä tähtiä sitten seurailtiin ja Daniel säilytti asemansa kolmessa eri suurvallassa: Assyriassa, Babyloniassa ja Meedo-Persiassa, niiden hoveissa. Histo
ian isäksi jo antiikissa kehuttu joonialainen Herodotos antaa paljon palstatilaa Persian maageille ja kuvaa heidät kuninkaiden voitelijoiksi. Heitä muuten oli enemmän kuin 3, saattoivat liikkua jopa 500 hengen ryhminä. Ja poikkeuksetta heidän mukanaan liikkui myös suuri sotilasosasto. Ylipäänsä kolme ukkoa ei todellakaan tullut kamelilla karavaanireiteillä, etenkään jos oli valuuttaa mukana. Danielin kirjassa tosiaan kerrotaan ihan selkokielellä vuosina, milloin Messias-Lunastaja tulisi. Se oli 7x70 vuotta, vuosiviikko tarkoittaa 7 vuotta.

Neitsyen tähtikuviosta se kaikki alkoi, seuraavana tulee vaaka syntien sovittamisen symbolina. Pelastushistorian pedagogiikkaa contra treffien ennustelua. Tai no, tavallaan siinä oli kyse koko ihmiskunnan - Andromedan ja Cassiopeian kahlehditun naisen ja vapautetun naisen - treffeistä kosmisen maskuliinisen Lunastajan & Käärmeenkantajan kanssa:
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Horoskoopit.htm

Etenkin Jobin muinainen kirja käsittelee tätä mazzarothin käsitettä. Olen kirjoittanut tästä Raamatun vanhimmasta kirjasta tutkielman sen teknisten kuvausten puolesta, sukupuuttoon kuolleine eläinlajeineen, putoavine elinikineen, aavikoitumisineen, urbanisaatioineen, maidon hapatuksineen, hevosen ja koiran kesyttämisineen, metallurgioineen etc. Jobin kirjassa on tosiaan enemmän viittauksia pakkaseen, lumeen, jäähän, räntään ja jopa mannerjäätikköön kuin kaikissa muissa 65 Raamatun kirjassa yhteensä:
http://www.helsinki.fi/~pjojala/job.htm

Ilmastonmuutoksesta oli kyse myös silloin. Jobin kirja on postkatastrofaalinen, jääkauden aikalaiskuvaus nykyiseltä Saudi-Arabian alueelta. Minua kiehtoo se, että Jobin kirja kuvaa luolamiehiä ja näiden alastomia luolalapsia luutaudeista kärsivinä ja puhuu samalla pimeästä ajasta. Vulkaaninen katastrofi ja yläilmakehän tuhka jääkauden alkumekanismina on tuttu täysimittaisen ydinsodan kauhuskenaariosta. Toivottavasti sitä ei simuloida/demonstroida alkavana vuonna Iranin kanssa.

Pauli Ojala
biokemisti
Helsinki

Kommentit (15)

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Joo sehän tuliki televisiosta , joltaki sateliittikanavalta
ohjelma jossa arvelthin Mammuttien tuhon johtuneen, kosmisen kohteen törmäyksestä maahan.

Ne olit löytänhet suunnilhens 13000 vuotta vanhaa hiiltä, joka oli kuplainen, siis huokoinen sisältäen myöskin vettä.
Sitäne maka siinnä suuntailit , että nuin 13000 vuotta sitte maahan osu asteroidi, tai pyrstötähti joka aiheutti suuren tuhon, ja tuo törmäys olisi sitten toellinen syy mammuttien tuholle, ja samalla se lopetti jääkauven. Kaikki tuossa oli muuten hyvin mutta niitten teoria ei selitä siperian mammuttien äkkijäätymistä.

Jotaki kuoppaa ne taas välhin kaivethin , ja jopase löytyki uusi hiilikeros , joka oli eellistä nuin 10000 vuotta vanhempi.
Ja taasen ne arvelit syylliseksi asteroidin törmäyksen.
Mie ny muista niin tarkoin , mutta kvartsiaki ne syynäs, siittäki ne päättelit sitä syyllistä tuholle.

Joku sinnikko saattas tästä päätellä, että tuollaiset tuhot toistuvat suunnilhen 10000-13000 vuojen välein.

Ja äläppä sie huoli ja hättäile , noli löytänhet merkkejä siittäki , että varhaisempi jääkausi joka oli suunnilhens 400000 vuotta sitte, niin seki olis aiheutunu kosmisen kappaleen törmäyksestä.

Eiku sitäse minun piti kysässä , että milthän jääkauven ajalta son se Jobin kirjan kertomus ?
Sen vanhemmanko ajalta ? Ainaki minusta son sille tuntunu ko tuota Jobin kirjaa olen yrittäny ymmärtää, niin siinä olhan hyvin kaukaisessa menneisyyvessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse kehottaisin suuntamaan katseen itään, aina kun horoskoopeista on kyse, luotan enemmän kiinalaiseen, kuin länsimaiseen horoskooppiin, johtuen kullekin vuodelle tehdystä nimikkoeläimestä, jotka samat eläimet tosin määrittävät myös kuukausittaisen kierron...

Itse olen puu-jänis(1975) ja tiikeri(leopardi)-kuukautena syntynyt...

Myös kellonaika määrittää kolmannen eläimen, joka tietenkään todennäköisesti ei oo sama kuin nuo muut...

Wikipedia:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kiinalainen_horoskooppi

Tommonenki oli:
http://www.dlc.fi/~riksu/horoskooppi.html

Paras näistä:
http://plaza.fi/ellit/kristallipallo/kiinalainen-horoskooppi/

Nuohan voisi I Chingin avulla liittää Chessiin eli shakkiinkin!
Sellaista tässä yhtenä päivänä rustasin...

Sakkisiirroista horoskooppi, voiko muuta enää toivoa?

Eläinrata avs..mutta kohta tässä saamme vaihtaa vesimiehen kuvan autoomme kalojen aika loppuu oliko 2150+ tästä kaikki lopunajat huuhaa sikiää..

redlm
12 tähti kuviota..12 opetuslasta, 12 heimoa, 12 veljeä joosefilla..mitä muuta löytyy? Onhan tuo raamattu muutenkin vaan best-of kokoelmajaaaa...
12 on ollut hyvin selvästi esillä todellisuutemme ja kosmologian myyteissä.

12-säikeinen DNA
12 kertainen ihminen, A.D.M eli ADAM, nämä kolme äännettä tarkoittavat peräkkäisessä järjestyksessä henkeä, sielua ja ruumista ja ne edustavat kabbalistiikan lukua 1440 (raamatussa Ilmestyskirjassa mainitaan luku 144000). Eikä tarvinne paljonkaan miettiä mitä tarkoittavat seitsemänhaarainen kynttilänjalka, suitsutusastia,
Liitonarkki, mannaruukku, Aaronin sauva ja laintaulut symbolisoivat myös tiettyjä asioita kaksitoistakertaisessa ihmisessä.
Päässä sijaitsevat pöytä näkyleipineen ja seitsenhaarainen kynttilänjalka, joka symbolisoi seitsemää aivolohkoa.
Nämä voimat ja valot puhtaimmillaan 12-kertaisessa ihmisessä symboloivat zodiakusta eli eläinrataa.
Liitonarkki ja suitsutusastia sijaitsevat sydämessä. Suitsutusastia on rintalasta eli sternum (sana tarkoittaa 'säteilijää') Selkärankaa pitkin nousee ulos- ja sisäänpäin "suloinen tuoksu". Sydämen pyhäkössä sternumin takana on thymus, kateenkorvarauhanen, joka on sisäisen liiton arkki. Gizan pyramidissa liiton arkki on kuninkaan huoneen avoimessa kammiossa symbolisesti esillä.
Tässä kohtaa kannattaa miettiä Nooan arkkia.
Raamatussa puhutaan temppelistä ja sen puhdistamisesta.
Raamatussa kerrotaan ilmestysmajasta ja tabernaakkelin kaikkein pyhimmästä. Tämä on tietysti symboliikkaa ja tarkoittaa 12-kertaista ihmistä.
12-vuotiaasta pojasta kerrotaan lukuisia myyttejä ja legendoja, pyhäkouluissa hänestä kerrotaan lapsille monia tarinoita.
12 tuntia on kellossa.
12 eläinradan merkkiä
12 kuukautta vuodessa
12 Jeesuksen opetuslasta
12 Israelin heimoa
12 Kuningas Artturin ritaria
12 Atlantiksen temppeliä
12 titaania
12 aurinkokiekkoa
12-jäseninen tuomioistuin
12-jäseninen valamiehistö
12 pyhää totuutta
12 energiajakelukeskusta (chakraa)
12 Luojajumalaa
12 joulupäivää
12 maapallon ulottuvuutta
12:n neliö, "hurmiollinen" 144... jälleen
2012 mietittävää tässä luvussa...
Beetlehemin tähti liittyy Mu-aikaan, (taivaankansiaikakauteen). Kun taivaankansi putosi planeetasta tuli kaksinainen.
Taivaankansiaikakausi oli se kadotettu paratiisi, johon monissa muinaisissa kirjoituksissa viitataan myyttinä Eedenin puutarhasta, "kaksinaista ihmistä edeltävästä maapallosta". Tuolloin ei ollut polariteetteja. ADAM ei ollut vielä "syönyt kiellettyä hedelmää" vertauskuvallisesta Hyvän ja pahan tiedonpuusta eikä tullut tietoiseksi "alastomuudestaan". Tietoisuussuodattimet eivät vielä olleet paikoillaan. Vertauskuvan kundaliini-käärme ei ollut vielä "viekoitellut" ihmistä suodatettuun kaksinaisuuteen, polariteetteihin.

Lukekaa raamattua...pitkälti pelkkää symboliikkaa koko kirja. Täytyy olla melkoinen tekijä ennen kuin siitä saa selvää mitä tuo paksu kirja todellisuudessa kertoo kansalaiselle. Tietääkö edes papisto?

Aslak
hanion
Täytyy olla melkoinen tekijä ennen kuin siitä saa selvää mitä tuo paksu kirja todellisuudessa kertoo kansalaiselle. Tietääkö edes papisto?Eipä tuota näy tietävän moni muukaan , kaikkein vähiten papisto.Litkuttelen juuri filippiiniläistä Gran Matador solera brandyä konjakkilasista ja mielessäni ihmetellen niitä maailman satoja miljoonia ihmisiä, jotka ovat niin perin juurin tietämättöminä Vatikaanin "jumalan välimiehen" ja papiston talutusnuorassa, eivätkä ymmärrä mitä he touhuavat.
Kun jonain päivänä itse kukin pappi omalla kohdallaan kokee 12-jakoisen hermojärjestelmänsä ja 12-parisen aivohermostonsa uuden magneettisen voiman kiinnittyvän uuteen voimaan, joka heidät muuttaa, saavat hekin ymmärryksen siitä, mitä tarkoitetaan Jeesus-ihmisellä.
12-ulottuvuuskehollisella ihmisellä on magneettinen järjestelmä, joka on osaltaan ulospäinsuuntautunut ja sisäänpäinsuuntautunut, aspektiltaan 12-kertainen hermojärjestelmä.
Ei kuitenkaan kirkkojen rituaalikasteissa tapahdu minkäänlaista yhtymistä tuohon uuteen magneettiseen voimaan. Kaikki se on vain suurta teatteria.

Mitä lie rotujumalia papisto palvookaan ja massat perässä.
Noh, vuosi 2009 on alku kaiken valheellisen romahtamiselle tässä elämänkentässä missä elämme. Koskee myös Vatikaania. Onkin siellä paljon oikaisemista. Liekö dollarikaan käypää valuuttaa kovin pitkään. Entäs jos luovat uuden valuutan Kanada, USA, Meksiko...

Taidan antaa jälleen Gran Matador soleran kastella huulet...

Se kuitenkin on niin, että zeniitissä aurinko liikkuu 13 tähtijärjestelmän alueella, jotkut kutsuvat sitä rataa eläinradaksi. Syytä en tiedä, enkä selitystä halua lukea.

Pitäisikö noita heimomääriä editoida, vai olisiko syy tuohon tasalukuun 12 jokin poliittinen seikka.

TPa
Minä suuntaan katseeni ylöspäin, niitä tähtimerkejähän on 13.Niin, todellakin 12:n tähtimerkin lisäksi on se kolmastoista. Ei tarvitse katsoa sitä ylöspäin kun se löytyy sisältäsi!

Astrologisessa 12:n tähtikartastossa kukin tähdistö ilmentää yhtä yksittäistä piirrettä, ja näin 12:sta, jotka ympäröivät yhtä keskellä, tuli aikanaan seremoniallinen ja symbolinen riitti.
Jokainen 12:sta edusti silloin jotain piirrettä tai ilmaisumuotoa kustakin maatason 12 ulottuvuudesta, ja jokainen oleellisen ulottuvuuden jakaminen 12:een, jokainen DNA-säie ja jokainen 144:n (144 symbolinumeroluku, ihmiskunnan ylösnousemuksen avaintaajuuteen yhdistävä) tekijä ovat merkittäviä maapallon kokemukselle, maatasolle.
Maatasolla ihmisen luonne muodostuu sen tähtimerkin luonteen mukaiseksi, jossa Kuu on hedelmöityshetkellä. Kun kaksi ihmistä yhtyy, heidän välillään syntyy magneettinen pyörre, josta virtaa ulos ääni- ja väriaaltoja. Ne vetävät uudelleen syntymään astuvaa sielua puoleensa ja ennustavat kaikkea tulevaa.

Joten kyllä, 12 eläinradan merkkiä on 1/12 siitä yhdestä, joka sisältää kokonaisuuden. Näin on yhteensä 13 ja tämän oivalsivat ihmiset Lemuriassa ja myöhemmin Atlantiksella, Ogilla, Egyptissä ja Jukatanilla.

Mutta olkaamme tarkkoja, yksi on kokonaisuus ja 12 sen osia. Ja tuo yksi on ihmismallin kantaja, ja tuo malli on valettuna kaikkien ihmisten jumalaiseen mieleen, koska se leimataan sieluun sen astuessa tähän kokemukseen.

Ylösnousemusprosessissa (transfiguraatioprosessia, valaistumisprosessissa, tajunnankohoamisprosessissa) aktivoituvat 12-paria aivohermoja sydänkeskuksen kanssa ja lopulta fuusioidutaan uuteen magneettiseen järjestelmään.
Tällöin ihminen kokee saman kuin Johannes Patmoksella.
Ja tämä fuusioprosessi avaa portaaleja ja ovia suurimmat odotuksennekin ylittävään maailmaan.
Tällöin ei tunneta verbaalia keskustelua, vaan enemmänkin sellaista yht'äkkistä ymmärrettävän informaation lataamista, mikä muuttaa toimintamallia, laajentaa tietoisuutta, Jotkut saavat informaatiota visuaalisina kuvina, toiset informaatiopaketteina, latauksina - jos niin halutaan - ja jotkut molempina. Informaatio on jo alitajunnassa, siinä syvemmässä alitajunnan osassa, mitä kutsutaan superalitajunnaksi, kaikkialliseksi kommunikaatioverkoksi. Se on valoulottuvuudessa, mitä kutsutaan ultravioletiksi.


Lukekaa raamattua...pitkälti pelkkää symboliikkaa koko kirja. Täytyy olla melkoinen tekijä ennen kuin siitä saa selvää mitä tuo paksu kirja todellisuudessa kertoo kansalaiselle. Tietääkö edes papisto?Kerrohan mitä syvällistä sisältyy näihin jakeisiin:

2. Kuninkaiden kirja :
23 Elisa lähti sieltä Beteliin. Kun hän nousi rinnettä, kaupungista tuli pikkupoikia, jotka pitivät häntä pilkkanaan ja huusivat hänelle: "Tule tänne, kaljupää! Tule tänne, kaljupää!" 24 Hän kääntyi katsomaan pilkkaajiaan ja kirosi heidät Herran nimeen. Heti tuli metsästä kaksi karhua, ja ne raatelivat neljäkymmentäkaksi poikaa kuoliaaksi. 25 Elisa jatkoi matkaansa Karmelinvuorelle ja palasi sieltä Samariaan.

Entä miten nämä jakeet auttavat meitä hengellisellä tiellä?

Viides Mooseksen kirja:
11 "Jos kaksi miestä tappelee keskenään ja alakynnessä olevan vaimo yrittää auttaa miestään tarttumalla tämän vastustajaa sukupuolielimistä, 12 naista ei saa sääliä, vaan hänen kätensä on lyötävä ranteesta poikki.

13 "Älkää pitäkö kukkarossanne eripainoisia punnuksia. 14 Älkää pitäkö talossanne kahta erikokoista eefa-mittaa. 15 Teillä tulee olla oikean painoiset punnukset ja oikean kokoiset eefa- mitat, että saisitte elää vanhoiksi siinä maassa, jonka Herra, teidän Jumalanne, antaa teille. 16 Jokainen väärien punnusten ja väärien mittojen käyttäjä on Herralle iljetys.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat