Seuraa 
Viestejä45973

Jos USA jonakin päivänä ROMAHTAISI,
niin miten luulisitte sen tapahtuvan?

Aluksi tulee tietenkin taloudellinen romahdus, sitten poliittinen, niinkuin vanhassa kunnon USSR:ssa Talouden romahtamisen jälkeen maassa syntyy täyspaniikki. Samalla taistelut kolmen etnisen ryhmän, valkoisten, mustien ja latinoiden välillä senkun vain yltyvät. Mellakoita lähetetään tukahduttamaan kansalliskaartti, mutta tällä kertaa se ei enää onnistu! Liian paljon on pelissä, ja Kenraali (x) lopulta syrjäyttää presidentti (y):n vuonna 2011. Maahan määrätään voimaan sotatila, ja kaikki kapinalliset määrätään teloitettaviksi, ja pääkapinallispesäkkeet pommitetaan uusilla EMP, ydin ja biologisilla aseilla paskaksi. USA:sta tulee uusi Pohjois-Amerikan Brasilia !

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (11)

Siis tähän on ihan varma juttu jo. Jo nyt melkein kaikki teollisuus on alkanut kohdistua Aasian, siellä tehdään halvemmalla ja parempaa, autot, vaatteet, tekniikka yms ja mediateollisuuskin on heräämässä (pelit ovat jo ykköstuote Aasiassa). Sitten kun 20-50vuoden kuluttua öljyn hinta nousee liian suureksi alkaa pitkä lama ja talous romahtaa. Jenkit ovat idiootteja siinä mielessä että heidän pitäisi valmistautua suurvallan menettämiseen eikä pistää kaikkea rahaa armeijaan, vaikka sillä vähän öljyä voidaan turvatakkin.

Hmm, varmaan ihan viisaita mielipiteitä

Jenkkilän suurin ongelma on luovuuden puute. Rahaa kyllä piisaa(toistaiseksi)mutta tutkimus ja tuotekehittely sektori ei enää oikein köhisen niinkuin ennen, ja Kiina(Venäläisin ydinohjuksin vahvistettuna)on jenkeille vain kerta kaikkiaan liian kova vastus

Mutta Jenkit ovat jenkkejä, ja kyllähän heilläkin on oma paikkansa tässä maailmassa(vai onko ?) Pääongelma jenkkilällä kuitenkin on rotusuhteet. Siellä on nyt ollut jo 40-vuotta aikaa totutella niin sanottuun "monikulttuuriin" mutta aika iso osa siellä(varsinkin ikääntyneistä)yhä vastustaa maan "latinoistumista" He kun haluavat takaisin 50-60 luvuille No, tästä tulee todella MIELENKIINTOISTA! Mitäköhän muuten sisällis-sota jenkkilässä oikein näyttäisi, ja kuinkahan sitä oikein käytäisiin? Yksi kauhuseknaario on, että ensin jenkeiltä talous romahtaa. Sitten seuraa poliittinen romahdus. Kun dollari romahtaa, lahjoo(Juutalainen)liikemies X kenraali Y:n myymään hänelle noin miljardista Eurosta vaikka parisen ydäriä ja biologista asetta, jotka hän sitten vie Israeliin. Sitten vastaava salakauppa alkaa yleistyä, ja kyseisiä aseita saavat käsiinsä mm valkoista valtaa tavoitteleva "New America" järjestö, sekä mustat ja latino radikaalit. Ja sitten ...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tällähetkellä melkeen kaikki ylikansalliset firmat keskittyy aasiaan. Sinne viedään läntisen maailman hyvinvointi ja työpaikat. Jos tahti jatkuu samana niin eiköhän eurooplla ole samanlainen kaaos edessä kuin jenkeillä.?

Jos jenkilä romahtaa, niin se vie paljon muita mukanaan. pahimassa tapausessa siitä alkaa seuraava Mailman sota. Täydellinen talouden romahtaminen näkyy ja tuntuu myös euroopassa.

Kun läntisen maailman talous on heikkoa, kansa kaärsii niin vallankaapaukset yleistyvät ja kiihkoiliat pääsevät valtaan.

XLR
Tällähetkellä melkeen kaikki ylikansalliset firmat keskittyy aasiaan. Sinne viedään läntisen maailman hyvinvointi ja työpaikat. Jos tahti jatkuu samana niin eiköhän eurooplla ole samanlainen kaaos edessä kuin jenkeillä.?

Jos jenkilä romahtaa, niin se vie paljon muita mukanaan. pahimassa tapausessa siitä alkaa seuraava Mailman sota. Täydellinen talouden romahtaminen näkyy ja tuntuu myös euroopassa.

Kun läntisen maailman talous on heikkoa, kansa kaärsii niin vallankaapaukset yleistyvät ja kiihkoiliat pääsevät valtaan.

Niin, ajattelinkin vaan jo näin alustavasti, että kuinka tuota tulevaisuuden sotaa madollisesti käytäisiin? Jos USA:n "kaikkivoipa" dollari romahtaa, niin jäähän niille vielä yksi mahtava talouden perusta;maailman suurin modernien joukkotuhoaseiden varasto "Osta ydäri halvalla, nyt vain miljardi euroa "

Vierailija

Tässä ei taaskaan tajuta mikä on Amerikan suuruuden perusta, eli vapaus,demokratia ja kristilliset perusarvot.Nämä arvot tuntuvat tietysti meistä eurooppalaisista tekopyhiltä(me kun uskomme vain EUhun ja talouteen), mutta nämä arvot ovat niitä joilla vapaa USA luotiin ja joilla se on pysynyt kasassa.Amerikka romahtaa vasta jos nämä arvot rapautuvat, tosiasiassa Eurooppahan romahtaa paljon aikaisemmin pakolaisvirtoihin,keskinäiseen kiistelyyn pikkuasioista ja islamin salavihkaiseen vyörytykseen.Henki ylitse aineen...

Amerikkalaisethan ovat fasisteja, jotka teeskentelevät idoottia ja jauhavat johtajiensa ja juutalaismediansa paskaa. Siellä kaikki puhuvat monesta asiasta yhtä ja samaa. Vapautta on siellä muuten entisestäänkin kavennettu. Juuri uskonnon valta on osaltaan mahdollistanut sen, että maasta on muovattu todella sekapäinen paikka. Demokratia ei siellä taida oikein ola enää voimissaan.

Amerikkaanhan virtaa ja on virrannut koko ajan pakolaisia ym. EU todellakin romahtaa, koska USA:kin haluaa sen romauttaa, kun se yrittää vahvistua eikä tottele USAa tarpeeksi. USA:n koirahan Eurooppapitkälle onkin.

Vierailija

Jep,jep Amerikka on paska paikka ja niin edelleen blaa blaa...
Miettikäähän loogisesti sitä asiaa kuinka moni esim. Suomestakin USAhan muuttanut on muuttanut Suomeen takaisin, näitähän pitäisi olla valtava lauma kun USA kerran on niin "paska maa"..
Eiköhän asia ole niin että kun täältä Suomesta on kunnollinen, työtätekevä, ahkera ihminen USAhan muuttanut, hän on huomannut siellä saavuttavansa korkeamman elintason ja elämisen tason kuin täällä neuvosto-byrokratia-kateus-Suomessa...

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Uskotko sinä, Toinen tuleminen, tosissaan itse noihin laatimiisi horoskooppeihin?

Äläkä sinä, Installeri, kiihdytä iteseäsi suotta, varoituksen sana.

Edit: Hmphh

Lierikki Riikonen

Jenkit menee alas silloin kun öljy loppuu maapallolta ja uraani...eihän sen jälkeen niillä ole mitään energia muotoa mistä maa saa energian.

2kk asunut nyt Yhdysvalloissa ita-Oregonissa jossa latinoita on varmaan puolet kansasta, eipa nay oikeastaan minkaanlaista jannitetta valkoisten ja latinoiden valilla vaikka ennenkuin tanne saavuin niin ilmoitettiin etta alue on "koyha", painvastoin, latinot osallistuvat suurissa maarin vapaaehtoisprojekteihin yhteisossa ja latino-opiskelijat parjaavat hyvin koulussa ja heille annetaan hyvissa maarin "stipendeja" yliopistoihin. Yksi ongelma siinakin kylla on koska jos opiskelijalla ei ole USAn sosiaaliturvanumeroa ei stipendeja heru... No, tulipahan henkilokohtaisesti varmistettua etta USA:n koyha on Suomen keskiluokkainen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat