Seuraa 
Viestejä45973

Laitteiden pienentyessä jää aina kuitenkin ongelmaksi näppäimistön koko. Sormet eivät tahdo mahtua ja näyttökin on kovin pieni. Se, joka tämän ongelman ratkaisee, tulee rikastumaan.

Tässä Nokian ratkaisu ongelmaan:

http://www.ubergizmo.com/15/archives/20 ... igami.html

Tuntuu jotenkin siltä, ettei tämä ole vielä lopullinen ratkaisu.

Kommentit (4)

Voisin ostaa tuollaisen. Jännä muotoilu. Toivottavasti uskaltavat tuoda markkinoille.

Siinä on kaksi Z-näppäintä. Saksalaiseen malliin QWERTZ-näppäis, mutta Y ei ole kuiteska meidän Z-kirjaimen paikalla. Oleellinen juttu.

Saatavilla on myös näppiksiä jotka piirretään laserilla pöytään.. muuten hyvä idea mutta aina ei ole pöytää saatavilla ja toisaalta kuulostaa aika kivuliaalta näpytellä tunti kovaa pöytää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Voisi myös miettiä, onko näppäimistö tarpeellinen loppujen lopuksi. Siis tottakai on, näin me ajatellaan. Mutta sehän on aivan hemmetin epäkäytännöllinen systeemi, tai siis tilaa vievä.. jokaiselle kirjaimelle oma näppäimensä, kuka semmoisen on keksinyt, naurettavaa. Vaikuttaa jotenkin liian alkeelliselta ja lapselliselta järjestelmältä nykytekniikkaan. Kyllä siihen täytyy keksiä joku järkevämmin toteutettu keino siirtää haluamansa teksti laitteeseen. Veisi toki aikaa opetella uusi järjestelmä varmasti mutta ennen pitkää se on välttämätöntä kuitenkin, väitän.

くそっ!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat