Jos sinusta tulisi Yhdysvaltain Presidentti...

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

itse suoraan sanoen lavastaisin oman "murhani" Keräisin pari miljoonaa talteen, ja lähtisin vaikka Kanadaan viettämään eläkepäiviä. Muussa tapauksessa olisi erittäin iso vaara että minulle sattuisi "vahinko" jos en tekisi niinkuin eräät tietyt herrat käskevät. Aika moni sekä demokraattien että repupblikaanien ehdokkaista muuten vetäytyi kisasta aivan viime metreillä, jättäen jäljelle Obaman, Hillarin ja Macainin. Ei tainut paholaisen valtaistuin poikia kiinnostaa

Kommentit (5)

Vierailija
Rikastaja
itse suoraan sanoen lavastaisin oman "murhani" Keräisin pari miljoonaa talteen, ja lähtisin vaikka Kanadaan viettämään eläkepäiviä. Muussa tapauksessa olisi erittäin iso vaara että minulle sattuisi "vahinko" jos en tekisi niinkuin eräät tietyt herrat käskevät. Aika moni sekä demokraattien että repupblikaanien ehdokkaista muuten vetäytyi kisasta aivan viime metreillä, jättäen jäljelle Obaman, Hillarin ja Macainin. Ei tainut paholaisen valtaistuin poikia kiinnostaaVetäytyneet ehdokkaat vetäytyivät koska suosio ei ollut riittävää. Mm. Ron Paul oli kuitenkin mukana hyvinkin pitkään vaikka oli selvää, että hänen kannatuksensa ei riittäisi.

Vierailija
rndöm
Rikastaja
itse suoraan sanoen lavastaisin oman "murhani" Keräisin pari miljoonaa talteen, ja lähtisin vaikka Kanadaan viettämään eläkepäiviä. Muussa tapauksessa olisi erittäin iso vaara että minulle sattuisi "vahinko" jos en tekisi niinkuin eräät tietyt herrat käskevät. Aika moni sekä demokraattien että repupblikaanien ehdokkaista muuten vetäytyi kisasta aivan viime metreillä, jättäen jäljelle Obaman, Hillarin ja Macainin. Ei tainut paholaisen valtaistuin poikia kiinnostaaVetäytyneet ehdokkaat vetäytyivät koska suosio ei ollut riittävää. Mm. Ron Paul oli kuitenkin mukana hyvinkin pitkään vaikka oli selvää, että hänen kannatuksensa ei riittäisi.Ron Paulin suosio oli ainakin cnn ja foxin kyselyiden mukaan 33-38% kun ehdokkaita oli mukana vielä 8. Eikös se sen takia joutunu vetäytymään kun republikaanien sisällä valittiin mccain ehdokkaaksi?

Vierailija
Kimpler
rndöm
Rikastaja
itse suoraan sanoen lavastaisin oman "murhani" Keräisin pari miljoonaa talteen, ja lähtisin vaikka Kanadaan viettämään eläkepäiviä. Muussa tapauksessa olisi erittäin iso vaara että minulle sattuisi "vahinko" jos en tekisi niinkuin eräät tietyt herrat käskevät. Aika moni sekä demokraattien että repupblikaanien ehdokkaista muuten vetäytyi kisasta aivan viime metreillä, jättäen jäljelle Obaman, Hillarin ja Macainin. Ei tainut paholaisen valtaistuin poikia kiinnostaaVetäytyneet ehdokkaat vetäytyivät koska suosio ei ollut riittävää. Mm. Ron Paul oli kuitenkin mukana hyvinkin pitkään vaikka oli selvää, että hänen kannatuksensa ei riittäisi.Ron Paulin suosio oli ainakin cnn ja foxin kyselyiden mukaan 33-38% kun ehdokkaita oli mukana vielä 8. Eikös se sen takia joutunu vetäytymään kun republikaanien sisällä valittiin mccain ehdokkaaksi?Hmm onko antaa jotain lähteitä tuolle? Seurasin Paulin kampanjaa jonkin verran, mutta muistaakseni hänen suosionsa ei ollut riittävä koska mm. suuret mediatalot pitivät häntä tehokkaasti pimennossa ison osan ajasta. Eikö ainut esivaali jonka Paul voitti ollut pieni Nevada? Olenko elänyt väärässä luulossa kaiken tämän ajan

Vierailija

Rndöm: En mitään linkkiä voi valiutettavasti laittaa kun olen noi nähny päiväsurfillani tyotubessa enkä muista videon nimeä.

Uusimmat

Suosituimmat