Seuraa 
Viestejä45973

Kilpailu oudoimman nimisestä kirjasta on ratkennut. Kolmasosan annetuista äänistä sai

[size=200:1kqt5gxi]Hannele Laurin hampaat[/size:1kqt5gxi]

Ortodonttisen science-fictionin uranuurtaja täytti ammottavan porsaanreiän palstalaisten mielikuvituksessa. Voittoisan ehdotuksen tekijä [size=150:1kqt5gxi]Pubi[/size:1kqt5gxi] ilmeisesti herkistyi kirjalle hankittuaan myös perskohtaisesti henkilökohtaisen varaosan, joka ei tosin ole yhtä ilmeisesti framilla kuin Laurilla. Nyt odotamme jatko-osaa , jonka työnimenä on tavallisesti luotettavien hevosmiesten mukaan Portsarin parempi pakara

Päätoimittaja Ruukki on luvannut lahjoittaa voittoisan ehdotuksen tekijälle Pubille lehden nimikkopaidan. Josko ja kuni vuodenvaihteen juhlinnasta kutkin tahot ovat selvinneet, lähetämme yvitse voittajalle tarkemmat tiedot voiton lunastamisen mahdollistamiseksi

Jury haluaa kiittää sekä kaikkia ehdotuksia lähettäneitä että äänestykseen osallistuneita.

Lopullinen äänestystulos :

Lyhyellä matkalla ohuesti jäätyneen meren yli 9% [ 6 ]
Hannele Laurin hampaat 34% [ 22 ]
Traktorien lyhyt historia ukrainaksi 15% [ 10 ]
Onko minussa jotakin vikaa vai onko kaikki paskaa? 20% [ 13 ]
Felix Navitan etu- ja takaraivo 11% [ 7 ]
Mallusjokelainen sielunmaisema ja muuta paskaa 7% [ 5 ]

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllähän ne Hannelen uudistetut hampaat vielä ymmärtää, mutta kuis on muiden hänen kasvoalueen uudistuksien kanssa. Eikä tiedetä aivan varmasti sitäkään, että miltä osin Hannele on uudistunut esim. puseronsa alta. Ennen riitti kun joi kahvia, niin kahvi kasvon kaunisti. Ajat muuttuvat - näköjään.

Kiitän ylivoimaisen voittoni johdosta.

Tullessani "palstan ääliö"-kilpailussa neljänneksi (vaiko viidenneksi) tajusin, että jos en voi voittaa omin avuin niin välineurheilu suo kyllä vielä mahdollisuuksia.

Ymmärsin heti kirjan nimen luettuani, että kyseessä on lööpillisesti merkittävä teos, johon ajan hammas ei pure, kun Hannele Laurillekin lähetettiin metallikantinen kappale ja puruluu.

Jussi Siirilän teos on täynnä absurdin traagisia tapahtumia; muun muassa Marika Fingerroos julistetaan pyhimykseksi, Tanja Saarela lyö äiti Ammaa jakoavaimella, Jere Karalehti muuttuu orkideaksi ja Jani Sievinen siittiöksi. Lisäksi Matti ja Mervi pelastuvat ainoina vedenpaisumuksesta Matin autotallissa nikkaroimalla arkilla.

http://www.gummerus.fi/page.asp?sivuID= ... recID=1560

Kiitos myös palkinnosta.

Olen valmis vastaanottamaan Tiede-paidan lisäksi myös muita palkintoja tai vaihtamaan sen etelänmatkaan.

Muhkein Uuden Vuoden toivotuksin
Pubi

Kiitos Vatkain, kummitus ja tuc. Sekä esiraati ja valitsijat. Haluan myös kiittää perhettäni, joka on tukenut minua monin tavoin sekä manageriani Uolevia.

kummitus kirjoitti: "Onkohan Pubi monetaarisesti köyhä, pitäisikö järjestää keräys?"

Olen monin tavoin köyhä. Myös monetaarisesti: Monetia ei ole seinillä Picassosta puhumattakaan. Pari omaa maalausta vaan. Naapurin auto on kyllä Citroen Xsara Picasso.

Olen myös hengellisesti köyhä. Olen itsekin kallistumaisillani keräyksen puoleen.

Onneksi olkoon Pubi!

Harmi kyllä olen missannut tämän kisan mutta vielä enemmän harmittaa "Palstan ääliö" kisaan osallistumattomuuteni.
Onko sellaista kisaa ollut? Voitaisiinko ottaa uusinta? Arvelisin tuon lajn sopivan minulle kuin suutarin sormi räätälin... On nimittäin tullut treenattua ääliöyttä.

kummitus
Tippiä Pubille? Saat itse aloittaa keräysketjun, sikäli kun ja jos on munaa.
A night in TunesiaOn, tiu jääkaapissa. Jehovamimmi toi, muttei sitten halunnutkaan munaa, joten heitin tarjoomasta.

Käristin äskön kohmeista hirvenpalaa, keitin perunat ja tein salaatin.

En rupea tipittämään. Se on niin sipisipsuttain. Ihan kuin puoli kuuta peipposesta. Itse antaisin peipposesta koko kuun.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Onneksi olkoon sinulle Pubi , myös kaikille tukijoillesi tästä saavutuksesta. Tarja voisi vielä järjestää kutsut, niin kuin Martillekin. No nyt nyyttikutsut ainakin.

Lierikki Riikonen

Balthasar
Onneksi olkoon Pubi!

Harmi kyllä olen missannut tämän kisan mutta vielä enemmän harmittaa "Palstan ääliö" kisaan osallistumattomuuteni.
Onko sellaista kisaa ollut? Voitaisiinko ottaa uusinta? Arvelisin tuon lajn sopivan minulle kuin suutarin sormi räätälin... On nimittäin tullut treenattua ääliöyttä.
Kiitos "Baltti", Balthasar.

Ja tsemppiä sinulle rutistuksen kera.

"Palstan ääliö"-skaban uusinta voisi olla aiheellinen; täällä on nykyisin uusia ja hehkuvahinkuisia ääliöitä - sinähän et siinä kisassa pärjää alkuunkaan; ääliölle ominaista kun on kyvyttömyys nähdä virheitään.

lierik
Onneksi olkoon sinulle Pubi , myös kaikille tukijoillesi tästä saavutuksesta. Tarja voisi vielä järjestää kutsut, niin kuin Martillekin. No nyt nyyttikutsut ainakin.Kiitti ja olen samaa mieltä; jonkinmoinen laajempi kansanjuhla tästä olisi saatava, esim. "Perinteiset Pubinliu´ut" laskiaisiltana". Asu sekä niukka että vapaa.

Jo vain. On.

kummitus
Julistaudun etukäteen ääliökisan voittajaksi, tyhmyys ei itseään tunnusta, tunnista, mitenvaan nyt soi clashOlet tavoittanut olennaisen - seuraat TJT:n ja teijosterin viitoittamaa tietä... ehkä, kenties ja surfallalaa tuolla tavoin pääset ehdokkaaksi?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat