Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Ostos-TV:stä voisi ostaa uuden kuntolaitteen (olkoon vaikka soutulaite) ja sijoittaa sen tarpeettomana pyörävajaan. Parin vuoden päästä kaivaisi sen ulos ja siitä olisikin tullut polkupyörä, jolle kyllä riittää käyttöä. Toiminnallisuus olisi tietenkin kuntolaitteessa, eikä siivouskomerossa.

Milläköhän tekniikalla tällainen vehje muokkaisi fyysistä rakennettaan? Entä miten se päätyisi juuri polkupyörään? Yrityksen ja erehdyksen kauttako, kun oletetaan ettei valmista listaa eri vekottimista ole sijoitettu kuntolaitteen aivoihin? Erilaisia muokkausmalleja olisi varmaankin pakko muokkaustekniikan rajallisuuden takia laskea etukäteen. Samalla hoituisi se, että rakenne päätyisi kyseisessä tilanteessa optimaalisimmaksi. Pyörävajassa tulisi polkupyörä, siivouskomerossa imuri. Näin laite maksimoisi sen, että se otetaan käyttöön.

Kommentit (6)

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005

Ensinnäkin, yksilössä ei tapahdu evoluutiota jollei joku ota lekaa ja ruuvaria käteen ja ala muutella rakennetta. Toisekseen, kuinkahan hyvin soutulaite pariutuu toisen kuntolaitteen kanssa, sanotaan vaikka kuntopyörän? Niiden jälkeläistöstä voisi alkaa kunnon kasvatustoiminnalla kehittää polkupyöräntapaista muunnosta. Kolmannekseen, pelkkä muuttumaton ympäristö ei aina riitä, pitää olla myös ärsykkeitä jotka valikoivat jälkeläisistä ne sopivimmat. Kokeile vierittää soutulaite/kuntopyöriäsi alamäkeen; muutamassa sukupolvessa huomaat, kuinka ne kehittyvät parempaan muotoon liukumista ajatellen. Voivat kyllä kehittää jalaksetkin, ei sen puoleen.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Pikku Gen
Ensinnäkin, yksilössä ei tapahdu evoluutiota jollei joku ota lekaa ja ruuvaria käteen ja ala muutella rakennetta.
Sitä lähinnä pohdinkin, että entäs jos laitteella olisi valmius muuttaa omaa rakennettaan ilman ennalta asetettuja rajoja ja se muokkautuisi oman harkintansa mukaisesti olosuhteisiin sopivimmaksi.

Vaari
Seuraa 
Viestejä3331
Liittynyt22.3.2005

Epäeettinen koe lisäksi.

Ajattele miltä soutulaitteesta tuntuu, pahimmillaan vuosimiljardi pyörävajassa, sillä pari vuotta ei tule riittämään. Tiedän kokemuksesta. Eikä vain se, vaan sen syy: tarpeeton.

Nämä testit on syytä tehdä täysin elottomilla esineillä, sellaisilla ketkät eivät kykene generoimaan mielipahaa vajoissa.

Muuten varsin kannustettava ajatus.

V.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Heti, kun ihmiselle annetaan tavoite, hän keksii taloudellisimman tavan saavuttaa se, sanoo Shayer.

Hehmoi, daniel arap

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat